CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gaoaza

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de gaoaza »

nici o problema!

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

vin o cu cine vrei!

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

eu vin cu pasha si cu alexe+avocatii

stan madalin
Puncte: 0

Mesaj de stan madalin »

cioara scrie:Daca e liniste pe balta si vizitatorii se afla in afara standului nu cred ca e o problema sa ramana copiii,nevestele,prietenele sau prietenii.
Hai ca o sotie sau o amanta se mai intelegea , dar treaba cu copiii si prietenii ....... :twisted:

Copiii intre ce varste ( oracaitoare de la sase luni ) , prieteni cati ? 10 - 20 ? Aducem fan-club - ul pe balta ?

Cel care voia sa-si aduca nevasta pe balta trebuia sa o faca partenera si sa plateasca taxa doar pentru ei . DOI PARTENERI .

LA MULTI ANI !!!!!!!!
Catch & Release

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

stan madalin scrie:
cioara scrie:.... sa-si aduca nevasta pe balta trebuia sa o faca partenera si sa plateasca taxa ....
LA MULTI ANI !!!!!!!!

Pai nu platim zilnic nene pentru ca am facut-o partenera de viata? (eu mananc la pranz zilnic cea mai scumpa mancare din lume- sandwich-ul de la nevasta! :D ) ??? sa mai dam si taxa?? si pe urma mai zici si La Multi Ani :D :D

On topic: Fir intins tuturor! Se va castiga cu aprox 200kg din care 80% ten :wink:
Milionar excentric

cioara

Mesaj de cioara »

prieteni 80-100 maxim,neveste sau amante cate poate fiecare si copiii de la 3luni pana la 18 ani.

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

are roshioru peste in balta,sa vdm, cine il prinde?!

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Facem si un botez pe balta ? Cu lautari si de toate . Asa este frumos .

Si fiindca dl. Vladeanu tot spunea " vorbim de putin fair play, civilizatie si respect " , HAI SA VORBIM DE FAIR-PLAY SI SA RESPECTAM REGULAMENTUL .

Daca stiam de la inceput de aceste " ajutoare " nu mai participam la concurs .

In momentul de fata am bagat cca. 4.500 lei in acest concurs . Cine ma despagubeste daca se inventeaza reguli noi ? A.P.C.R. ?

IN INCHEIERE DOMNILOR , EU SUNT UN PESCAR AMATOR , DUMNEAVOASTRA ?
Catch & Release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

INVATARE DE MINTE MADALINE TATA :!: NU NE STATEA SI NOUA BINE CU CATE O MIE DE EURO IN BUZUNAR PRIN TURCIA PE LA BELEK :?: :roll: .VINERI MERGEM SI FACEM CHERHANA PE HOBAIA...... :wink:
PS:FAIR PLAY=PESTE LA TUCI :oops:
catch&release

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

andrei vladeanu scrie:cateva precizari
- s-a hotarat ca la acest concurs sa nu fie permis runnerul, iar acest lucru se pare ca a complicat situatia.
daca am fi taxat suplimentar cu 100 lei runnerul nu mai existau acum discutii, pentru ca prietenii sau nevestele ar fi facut mancare, nada, saculeti sau noduri de inaintas, iar toata lumea era multimita.
- am lasat libera chestiunea cu insotitorul pentru ca o nevasta (prietena) sa poate face o omleta sau o cafea la marginea standului, fara sa se apropie de sculele de pescuit.
- nu discutam de aglomeratie, galagie (ca sa va citez pe d-voastra). doar in cazul in care vine cineva cu bianca dragusanu :D
- nu discutam nici de mititei
- vorbim de putin fair play, civilizatie si respect.
- daca noi, organizatorii, am interpreta riguros regulamentul, va garantez ca trei sferturi din echipe nu apuca finalul.

pe balta o sa fie liniste, disciplina si atmosfera de concurs. chiar daca unele echipe o sa aiba cate un insotitor de sex feminin la marginea standului.
asa cum ziceam la inceput, la alte competitii acestea se numesc runneri si au inceput sa faca parte din decor.
multumesc
av
tocmai vin de la o cearta cu partenerul meu ..... el vrea sa-si ia prietena , dar vreau s-o iau si eu pe-a mea... ce facem in cazul asta?
daca venim fara , putem primii ceva din oficiu??? :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”