Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Hai ca o sotie sau o amanta se mai intelegea , dar treaba cu copiii si prietenii .......cioara scrie:Daca e liniste pe balta si vizitatorii se afla in afara standului nu cred ca e o problema sa ramana copiii,nevestele,prietenele sau prietenii.
stan madalin scrie:cioara scrie:.... sa-si aduca nevasta pe balta trebuia sa o faca partenera si sa plateasca taxa ....
LA MULTI ANI !!!!!!!!
tocmai vin de la o cearta cu partenerul meu ..... el vrea sa-si ia prietena , dar vreau s-o iau si eu pe-a mea... ce facem in cazul asta?andrei vladeanu scrie:cateva precizari
- s-a hotarat ca la acest concurs sa nu fie permis runnerul, iar acest lucru se pare ca a complicat situatia.
daca am fi taxat suplimentar cu 100 lei runnerul nu mai existau acum discutii, pentru ca prietenii sau nevestele ar fi facut mancare, nada, saculeti sau noduri de inaintas, iar toata lumea era multimita.
- am lasat libera chestiunea cu insotitorul pentru ca o nevasta (prietena) sa poate face o omleta sau o cafea la marginea standului, fara sa se apropie de sculele de pescuit.
- nu discutam de aglomeratie, galagie (ca sa va citez pe d-voastra). doar in cazul in care vine cineva cu bianca dragusanu![]()
- nu discutam nici de mititei
- vorbim de putin fair play, civilizatie si respect.
- daca noi, organizatorii, am interpreta riguros regulamentul, va garantez ca trei sferturi din echipe nu apuca finalul.
pe balta o sa fie liniste, disciplina si atmosfera de concurs. chiar daca unele echipe o sa aiba cate un insotitor de sex feminin la marginea standului.
asa cum ziceam la inceput, la alte competitii acestea se numesc runneri si au inceput sa faca parte din decor.
multumesc
av