gabi scrie:Pina nu va iesi la iveala manevra asta nu o sa am liniste.
Imi pare rau, dar tare mi-e frica ca in acest caz nu vei avea liniste toata viata. Pentru ca nu a existat nici-o manevra Gabi. Dar daca vrei sa inventezi una, atunci eu nu am ce face, esti liber sa o faci. Este pacat, in schimb, ca prin vorbele tale jignesti munca unui intreg lot care si-a dus lupta doar pe balta.
Iti aduc aminte, pe de alta parte, ca eu am fost in stand asa ca tine. Nu am stat undeva prin culise sa fac combinatii care nu ma caracterizeaza, dar daca tu consideri ca sunt atat de talentat sa prevad un final dramatic si din stand sa aranjez un intreg campionat national, atunci cred ca ai gresit povestea.
Numai spun ca in loc sa fiu eu cel suparat ca ne-a fost calculat mai putin cu 10 kg pe foaie (iar daca nu se facea recalcularea noi pierdeam), ai ajuns tot tu sa te superi. Adica unul imi da o palma si tot ala se plange ca il ustura palma.
Ti-am spus la telefon, pot confirma si cei prezenti, eu nu am cerut nici-o recalculare. Pe langa asta am venit si v-am felicitat pe toti (inclusiv pe tine) in momentul in care ati fost anuntati voi castigatori cu 90grame. M-as fi asteptat ca si tu sa procedezi la fel cand roata s-a invartit. Ok, te cred ca nu poti accepta infrangerea si te pot intelege. Te rog in schimb nu mai jigni persoanele din clubul Planet si nu-ti bate joc de munca lor pentru ca este pacat.
Imi pare rau pentru voi cei din Carping, sunteti prietenii mei. Ati muncit si aveati dreptul la castigarea acestui CN in aceeasi masura ca si noi. Mai mult nu am ce sa spun.
P.S. - Este ultimul meu post pe aceasta tema Gabi. Indiferent de ce vei mai posta pe aceasta tema atat eu cat si baietii din lot nu vom raspunde.