HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de Gabi Tomulescu »

oare pestele de 10.3 nu a existat si a fost trecut din burta dupa terminarea cantarului de la ora 21 iar pentru credibilitate nu s-a inclus in cantarul de 9 ci s-a bagat in unul facut mai devreme.(18)?? apoi s-a calculat subtotalul de 420.69 care sa includa acea fantoma.

lucru simplu de realizat atata timp cat aceiasi arbitrii au mai lasat o rubrica goala pe una din fisele aceleiasi echipe la cantarul din ultima zi de la ora 9 dimineata. ce motiv aveau sa lase acea rubrica goala ( pe care au barat-o posibil mai tarziu) fara sa inceapa sa scrie ceva in acea rubrica. Lotul Planet Carp a avut oare escroci de meserie ca arbitrii?

Nu am somn si nu ma pot gandi la altceva. Pina nu va iesi la iveala manevra asta nu o sa am liniste. Arbitrii de Planet nu ne pot oare lamuri cu ceva?
Fişiere ataşate
IMG_3915.jpg
IMG_3915.jpg (88.58 KiB) Vizualizat de 2100 ori
IMG_3914.jpg
IMG_3914.jpg (83.38 KiB) Vizualizat de 2100 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

rubrica lasata goala inainte de a se termina cantarirea. pe urmatoarea foaie sunt trecuti pestii 5 si 6 ai aceluiasi cantar.
Fişiere ataşate
IMG_3918.jpg
IMG_3918.jpg (67.72 KiB) Vizualizat de 2098 ori
IMG_3917.jpg
IMG_3917.jpg (82.29 KiB) Vizualizat de 2098 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

de ce echipa de pe standul B3 nu a sesizat arbitrajul pentru recalcularea cantarului din 16.07 ora 21 ???

oricarui pescar din lumea asta daca-i lipseste o cantitate de pe foaia de cantariri sesizeaza arbitrii...ei de ce nu au facut-o... chiar asa ne credeti de idioti. toata lumea tace...

Gabi Sandu marele escroc..ceva de comentat? Arbitrul de pe B-uri hai tata spuneti ceva in apararea voastra.

Va veni si vremea in care toata lumea o sa realizeze ce ati facut voi la Moara Vlasiei.

Pacat ati pescuit foarte bine...lotul vostru este bun dar asta nu a fost suficient...sa va fie rusine.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

pai arbitrul vostru nu a semnat si el? :?: :!:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Gabi Tomulescu

arbitrul nostru...el n-are nici o vina e un bAiat care nici macar pescar nu e. d'aia cred ca ACOLO AU FACUT MANEVRA VAZAND CA OMU NU STIE LA CE SA FIE ATENT. de acom in colo o sa ne luam jandarmi.
o asemenea manevra o vede unul care a trecut prin multe concursuri. acum eu stiu ca sint acoperiti...ca competitia s-a incheiat...ca titlul e al lor...ca ei sint lotul national...dar pe voi, toti cei care stiti ce inseamna pescuit de competitie si arbitraj nu cred ca va poate insela acea fisa. eu caut dreptatea de dupa...mortul de la groapa nu se mai intoarce. Oricumde cate ori am sa-i intalnesc prin concursuri am strig dupa ei ...hotiii!!!
Ultima oară modificat Vin Iul 23, 2010 23:02 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:Pina nu va iesi la iveala manevra asta nu o sa am liniste.
Imi pare rau, dar tare mi-e frica ca in acest caz nu vei avea liniste toata viata. Pentru ca nu a existat nici-o manevra Gabi. Dar daca vrei sa inventezi una, atunci eu nu am ce face, esti liber sa o faci. Este pacat, in schimb, ca prin vorbele tale jignesti munca unui intreg lot care si-a dus lupta doar pe balta.

Iti aduc aminte, pe de alta parte, ca eu am fost in stand asa ca tine. Nu am stat undeva prin culise sa fac combinatii care nu ma caracterizeaza, dar daca tu consideri ca sunt atat de talentat sa prevad un final dramatic si din stand sa aranjez un intreg campionat national, atunci cred ca ai gresit povestea.

Numai spun ca in loc sa fiu eu cel suparat ca ne-a fost calculat mai putin cu 10 kg pe foaie (iar daca nu se facea recalcularea noi pierdeam), ai ajuns tot tu sa te superi. Adica unul imi da o palma si tot ala se plange ca il ustura palma.

Ti-am spus la telefon, pot confirma si cei prezenti, eu nu am cerut nici-o recalculare. Pe langa asta am venit si v-am felicitat pe toti (inclusiv pe tine) in momentul in care ati fost anuntati voi castigatori cu 90grame. M-as fi asteptat ca si tu sa procedezi la fel cand roata s-a invartit. Ok, te cred ca nu poti accepta infrangerea si te pot intelege. Te rog in schimb nu mai jigni persoanele din clubul Planet si nu-ti bate joc de munca lor pentru ca este pacat.

Imi pare rau pentru voi cei din Carping, sunteti prietenii mei. Ati muncit si aveati dreptul la castigarea acestui CN in aceeasi masura ca si noi. Mai mult nu am ce sa spun.

P.S. - Este ultimul meu post pe aceasta tema Gabi. Indiferent de ce vei mai posta pe aceasta tema atat eu cat si baietii din lot nu vom raspunde.

Gabi Tomulescu

in afara de faptul ca tu faci combinatii cu zambetul pe buze nu am ce sa-ti spun. cardeala aia cu felicitarile era ca sa ne adormiti si sa castigati timp. In ziua de 16 cand s-a "gresit" calculul tu erai MANAGER si erai pe margine. lasa vrajeala asta de doi lei. poti sa nu mai scrii nimic toata viata daca vrei. ai vrut cu orice pret sa fi tu miez si te-ai pisat toti. Finule...Nashule in sus si in jos si hopa le-ai tras la .....
Sa-ti intre bine in cap o sa platesti pentru asta...si cand vei plange cum am plins noi sa nu te intrebi " de ce Doamne?".

Totul a fost foarte corect din partea voastra pina in finala. v-am felicitat de fiecare data...acum... pas.

pescarii din, lot au primit cadou asta...fac pariu 100% ca ei habar nu au...poate abea acum se intreaba si ei de ce urla nebunu ala...stiti pe ce ati mizat voi?
sa stie cat mai putina lume ca sa nu rasufle.
belmondo l-ai inselat pe Dumnezeu.

ps- da de ce nu incerci tu sau cel ce a fost arbitru pe B sa explicati situatia in sine si vorbesti evaziv despre cum te acuz eu ca ai aranjat un campionat national. zi despre fisa aia ...despre pestele ala...despre cum a fost el exclus din totalul din 16.07 ora 21... zi
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Dezinformezi. Pe 16 la ora 16:00 am intrat in stand. Deci...

P.S. - Vreau si eu sa stiu cine a gresit calculul si a incercat sa ne pacaleasca cu 10kg. Daca nu se calcula peste cu peste nu se gasea greseala. Sunt si eu curios cine a avut interesul sa incerce sa ne pacaleasca cu 10 kg.

P.S.2 - Cu asta inchei. Vreau sa ma tin de promisiune.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

gabisandu scrie:Dezinformezi. Pe 16 la ora 16:00 am intrat in stand. Deci...

P.S. - Vreau si eu sa stiu cine a gresit calculul si a incercat sa ne pacaleasca cu 10kg. Daca nu se calcula peste cu peste nu se gasea greseala. Sunt si eu curios cine a avut interesul sa incerce sa ne pacaleasca cu 10 kg.

P.S.2 - Cu asta inchei. Vreau sa ma tin de promisiune.

Nu stiu daca are importanta si nici nu doresc sa creez polemici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dl Gabi Sandu,in momentul cind sa produs a patra recalculare a fiselor,dvs ati venit la cei din clubul dvs care au pescuit in sectorul "B" (baietii se aflau inca in stand)si ati cerut o "fise",dupa care ati spus ca s-ar putea ca sa cistigati!!!! Am dreptate?
De ce oare la prima calculare a fiselor,cind ati fost declarati "cistigatori"cei de la "Planet Carp"au sarit in sus de bucurie (doi dintre ei,sau luat in brate si chiar au cazut pe jos de bucurie),iar dupa a patra numaratoare a fiselor,cind ati fost declarati din nou "cistigatori" cei de la "Planet Carp"nu au mai fost asa de bucurosi cum au fost prima data?
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Nu, nu gresiti deloc. Dupa renumarare peste cu peste pe foile arbitrilor s-a gasit greseala la calcul a celor 10kg. Arbitru sef nea Cici a solicitat si fisele concurentilor pentru a verifica daca sunt identice valorile pe ambele fise.

P.S. - Trebuia sa vedeti ca in loc de bucurie, au fost lacrimi dupa atata chin si anunturi. Ba ca am castigat, ba ca am pierdut, ba ca am castigat iar.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”