HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Maresh1980

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de Maresh1980 »

.................................................

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

rog administratorul sa stearga postarea de mai sus, sub banuiala de cloning.

p.s. o parere personala asupra scandalului. e f greu de digerat o infrangere din moment ce adversarul care te-a batut e sponsorizat chiar de tine.
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

nu are nici o legatura cu sponsorizarea. Nu le-a cerut nimeni nimic in plus pentru lucrul asta. defapt sa sti ca sponsorizarea a fost numai la Lates...in rest si-au cumparat `"bilele".
nu mai icerca sa dai in Piticu ca deocamdata eu pesonal nu i-am sponsorizat cu nimic pe cei de la Planet.

gabisandu scrie:Ma opresc aici, pentru ca oricum nu ajungem la nici-un consens, nu vreau sa mai intru in nici-o polemica cu tine. Probabil ca indiferent de argumentele mele, tu vei gasi altele in loc. Considera ce vrei, este dreptul tau. Eu nu mai am de gand sa te conving de nimic.

In incheiere iti spun ca ar trebui sa iei in calcul si faptul ca nimeni nu a pacalit pe nimeni. Banuiesc ca posibilitatea asta nu exista pentru tine si inteleg ca trebuie sa gasesti o justificare pentru faptul ca niste baieti modesti cu mulinete Okuma si lansete din Bazar au castigat CN.
@Gabi Sandu

Care argumente? ai dat tu pina acum vreun argument in afara de " nu stiu...s-a gresit..." chestii evazive.
eu iti spun pentru a nu stiu cata oara ca in situatia aia nu se putea gresii cu 10.3 kg. .NU SE PUTEA. eu vorbesc strict de acea calulare gresita.
In rest toate exemplele pe care le-am dat au fost pentru a sublinia disponibilitatea acelui arbitru de a face fraude pe foile de arbitraj.

Da ma ...sa sti ca m-ai gasit pe mine cel care trebuie sa justific cum au castigat ai tai cu mulinete Okuma si lanste de trestie de zahar. ce prost esti. tocmai pe mine m-ai gasit care am lansete de 4 ani si mulinete de 5. Eu caut scuze...am mai facut eu vreodata chestia asta. In disperarea ta te afunzi in argumente gasite in graba pentru ca nu sti ce sa raspunzi la obiect. Eviti la maxim...crezand ca o sa se uite.
Sti cum o sa fac? Jur!!! pina nu o sa-mi explici tu sau altcineva de cate ori o sa va intalnesc prin concursuri o sa strig dupa voi ....HOTIIII !!! ba chiar o sa-mi fac si un tricou " furat de Planet Carp"
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:Sti cum o sa fac? Jur!!! pina nu o sa-mi explici tu sau altcineva de cate ori o sa va intalnesc prin concursuri o sa strig dupa voi ....HOTIIII !!! ba chiar o sa-mi fac si un tricou " furat de Planet Carp"
Nu stiu ce vrei tu de la mine? Am numarat eu ceva? Am calculat eu fisele? Nu stiu de ce nu intrebi pe cei care au calculat? De un puii mei sa stiu eu raspunsuri la intrebarile tale daca eu nu am fost acolo. Am cerut eu renumarare? Niciodata. Intreaba-l pe Mihai daca eu am intervenit in vre-un fel.

Este ultimul raspuns pe tema asta, deja m-am saturat sa-ti dau satisfactie. Iti inteleg supararea dar deja exagerezi.

P.S. - Iar dezinformezi. Am fost sponsorizati si in finala.

Gabi Tomulescu

Gabi Sandu

si sa-ti intre bine in capul ala ca eu pot sa inteleg ca pestele ala a existat si afost trecut pe foaie corect la cantarul de ora 18. dar faptul ca greutatea lui nu s-a regasit in toate rezultatele partiale ce au urmat este ca si cum s-ar fi pastrat un peste la sac pentru final. si cu 12 ore inainte de final sau cu 6 sau cu o ora macar, daca s-ar fi spus ,a fost o greseala, si Planet au defapt cu 10.3 kg mai mult din cauza ca...nu s-a calculat un peste ...ar fi fost altceva. dar ca sa ne pui sa urmarim o cantitate care este gresita ( cu 10.3 kg mai mica)...cum e.
si sa nu ma intrebi daca as fi stiut ce faceam...
sau mai bine uite direct raspunsul am fi prins ( 3 echipe) cu 11 kg mai mult ( cel putin). pentru ca oricat am avut de recuperat am recuperat..depasindu-va cu 90 grame la ce stiam noi ca este totalul corect.

ps -scuze dar eu nu am cunostinta de sponsorizarile pe care le face Carping. si nu consider ca daca ai fost sponsorizat schimba cu ceva problema asta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

si sa vezi cat o sa mai exagerez.
bine ma tu nu sti nimic. ia dezbraca-te de echipamentul lui Planet si priveste situatia.

si tu o ti pe a ta ...ca nu sti nimic. nu ai stiut la momentul ala poate dar acum ai aflat ?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

victoras h

Mesaj de victoras h »

andrei vladeanu scrie:rog administratorul sa stearga postarea de mai sus, sub banuiala de cloning.

p.s. o parere personala asupra scandalului. e f greu de digerat o infrangere din moment ce adversarul care te-a batut e sponsorizat chiar de tine.

vladeanu moralul & vladeanu fitilistul...amandoi intr-o singura postare.
alo..dom' presedinte uiti ca urlai in gura mare la finala >>>Vasilica mondialu' ...

@gabi & gabi s..voi nu vedeti ca va consumati nervii degeaba si presedintele isi rade in barba?.. mai repede gasiti-va un alt vinovat pentru ce se intampla acum pe aici pe la crap si pe la organizarea si arbitrarea finalei...eu am gasit unul si nu sunt singurul care crede asta.

victor hodorog alias S.c.A.rba...prietenii stiu de ce!

gadjo

Mesaj de gadjo »

Gabi eu stiu ca pe MV a fost canicula mare dar ar fi bine sa-ti revii deacum pt ca ai inceput sa "bati campii."Cu tot respectul pe care il aveam pt tine ca pescar de competitie sa stii ca incep sa-mi cam schimb parerea.Nu inteleg de ce oare iti este asa greu sa accepti infrangerea?Si ca sa ma intelegi si mai bine verifica clasamentele din toate etapele de calificari si ai sa constati ca Planetul a meritat calificarea mai mult intrucat v-a cam batut peste tot la diferenta considerabila si stii poate mai bine ca mine cum.Recunosc ca e frustrant sa pierzi la 10 kile diferenta in fata unei echipe considerata outsider la inceputul calificarilor dar totul are o limita.E pacat ca acum sa stai sa cauti motive si scuze care nu isi mai au rostul si sa denigrezi munca lotului Planet sustinand ca te-au furat.Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva dar ar fi bine sa iti revii intrucat viata merge inainte si ai tot timpul din lume sa iti demonstrezi pe balta vloarea si nu certandu-te pe forumuri.Fire intinse si multa sanatate.

Gabi Tomulescu

organizarea?

nu am primit nici un clasament intermediar si nici o situatie dupa cantariri. bine chiar daca am fi primit ar fi fost gresite (la Planet Carp).

numai balta si potentialul acesteia face ca aceasta finala sa fie un succes datorita cantitatilor de peste prins. in rest bataie de joc din parte lui Vladeanu care la sfarsit ii acorda diploma de fair-play lu Piticu " ca o calificare nu se castiga pentru ca adversarul nu are sapca ( vesta)".
de parca regulamentele ar trebui respectate...ce tampenie.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

victoras h

Mesaj de victoras h »

:D vezi ca ai mai zis ceva de rau lui vladeanu ...nu te lua de maestru ca iti sar clonele in cap..nu ai vazut ca toata lumea a felicitat organizarea?..pai ce rost avea sa stea organizatorul mai mult de 3 ore pe balta de la inceput pana la final?.. hai ca acum sunt eu carcotas..in loc sa ma multumesc ca am prins una din cele trei veste de presa :)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”