Moderator: gor965
@Gabi Sandugabisandu scrie:Ma opresc aici, pentru ca oricum nu ajungem la nici-un consens, nu vreau sa mai intru in nici-o polemica cu tine. Probabil ca indiferent de argumentele mele, tu vei gasi altele in loc. Considera ce vrei, este dreptul tau. Eu nu mai am de gand sa te conving de nimic.
In incheiere iti spun ca ar trebui sa iei in calcul si faptul ca nimeni nu a pacalit pe nimeni. Banuiesc ca posibilitatea asta nu exista pentru tine si inteleg ca trebuie sa gasesti o justificare pentru faptul ca niste baieti modesti cu mulinete Okuma si lansete din Bazar au castigat CN.
Nu stiu ce vrei tu de la mine? Am numarat eu ceva? Am calculat eu fisele? Nu stiu de ce nu intrebi pe cei care au calculat? De un puii mei sa stiu eu raspunsuri la intrebarile tale daca eu nu am fost acolo. Am cerut eu renumarare? Niciodata. Intreaba-l pe Mihai daca eu am intervenit in vre-un fel.gabi scrie:Sti cum o sa fac? Jur!!! pina nu o sa-mi explici tu sau altcineva de cate ori o sa va intalnesc prin concursuri o sa strig dupa voi ....HOTIIII !!! ba chiar o sa-mi fac si un tricou " furat de Planet Carp"
andrei vladeanu scrie:rog administratorul sa stearga postarea de mai sus, sub banuiala de cloning.
p.s. o parere personala asupra scandalului. e f greu de digerat o infrangere din moment ce adversarul care te-a batut e sponsorizat chiar de tine.