HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
stress
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de stress »

doru_croc scrie:
Pasa scrie:Eu propun rejucarea finalei 8)
Pe Hobaia, sa nu se mai incurce la calcule :lol:
Dar intai sa mai scoata ceva peste din balta. :lol: :lol: :lol:
stefan avram

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Cristi Y scrie:4.Pe aceasta balta îţi garanteze ca poţi sa-ţi laşi 30%din echipament acasă ca nu ai nevoie de el
:shock: :shock: :shock: :shock: anagrame sau alambic ? :lol: :lol:
Stimate membru A P C R am fost de nenumarate ori pe aceasta balta si am spuso din suflet
Nu ai nevoie de umbrela , masa (sunt amenajate pontoanele) e t c
Nu ai nevoie de nada ca o gasesti mai ieftin ca la magazin si ma refer la primi 3 producatori de nada din romania
Bauturi racoritoare ,bere , cafea e t c
Si cel mai inportant lucru ,caldura cu care esti primit pe balta,
VORBA DULCE MULT ADUCE :lol: :lol: :lol:

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

ciobea mihai scrie:Stimate membru A P C R am fost de nenumarate ori pe aceasta balta si am spuso din suflet
Nu ai nevoie de umbrela , masa (sunt amenajate pontoanele) e t c
Nu ai nevoie de nada ca o gasesti mai ieftin ca la magazin si ma refer la primi 3 producatori de nada din romania
Bauturi racoritoare ,bere , cafea e t c
Si cel mai inportant lucru ,caldura cu care esti primit pe balta,
VORBA DULCE MULT ADUCE :lol: :lol: :lol:
Domnule Ciobea, stimatul domn "membru" este unul dintre cei mai buni pescari de crap din tara, iar ce insirati dumneavoastra pe aici cu umbrela, masa, nada (cred ca glumiti, adevaratii pescari isi fac singuri nada), bauturi racoritoare, bere, cafea, atarna prea putin in balanta. Dumneavoastra nu ati vazut la calificari ca 90% din pesti sunt sub 1,5 kg., dumneavoastra nu ati vazut tot la calificari cu cata "caldura" a incercat unul din patroni sa goneasca participantii de pe balta ?
Scuzati-ma de off-topic, dar domnul Ciobea vad ca nu a gasit alt loc sa-si faca reclama la balta sa de suflet decat aici in topicul domnului Tomulescu.

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Domnule Ciobea, stimatul domn "membru" este unul dintre cei mai buni pescari de crap din tara, iar ce insirati dumneavoastra pe aici cu umbrela, masa, nada (cred ca glumiti, adevaratii pescari isi fac singuri nada), bauturi racoritoare, bere, cafea, atarna prea putin in balanta. Dumneavoastra nu ati vazut la calificari ca 90% din pesti sunt sub 1,5 kg., dumneavoastra nu ati vazut tot la calificari cu cata "caldura" a incercat unul din patroni sa goneasca participantii de pe balta ?
Scuzati-ma de off-topic, dar domnul Ciobea vad ca nu a gasit alt loc sa-si faca reclama la balta sa de suflet decat aici in topicul domnului Tomulescu.[/quote]

Si atunci de ce mai sunt producători de nade!
Îţi răspund la întrebare fără a jigni pe nimeni:
Pescari care îşi fac nada singuri sunt foarte mulţi dar uni sunt foarte buni pescari dar nu trăiesc din asta si se duc la producători mari de nada si comanda (se numeşte comoditate si respect pentru producători )
Eu cunosc mulţi pescari foarte buni care nu îşi fac nada
Nu fac reclama la balta de suflet i-am răspuns cum fac si acum si îţi răspund si tie
Am fost pe bunget la 2 zile după terminarea etapei nu am prins nici un peste sub 5kg si mai ştiu circa 6 pescari care nu prind peste mic , am avut onoarea sa vorbesc cu administratorul balti si am înţeles de ce sunt tonele de ciortan , pentru faptul ca pe fiecare zi vin pescari normali si dacă vrei sa ai succes in afacere trebuie sa sti ca vor sa prindă mult peste nu ai interesează greutatea ca nu sunt pescari profesionişti
Iar ca au vrut săi dea afara după balta ,poate aveau dreptate ,la câte se întâmpla in acest fenomen cred si eu ca ajungi sa nu mai gandesti mai ales ca si investesti,lumea care nu are ce investi si nu folosesc bani lor normal sa nui intereseze de consecinte
Gabi tomulescu este unul dintre cei mai buni pescari ai României ,

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

Subscriu si aprob toate cele scrise sau afirmate de catre Gabi Tomulescu asta ca sa nu se inteleaga
ca ar fi singurul membru Carping care impartaseste o astfel de opinie.
Organizatori care cu nici o saptamana inainte la Senior Trophy dadeau situatii zilnice printate
acum la finala CN abia de au ajuns cateva ore pe balta, probabil ca ,caracterul nonprofit al competitiei
le-a amortit simtul raspunderii.
Nea Cici care a gestionat zeci de concursuri cu zeci de echipe in decursul anilor renumit pentru promtitudinea si corectitudinea calculelor
a clacat intr-o finala de CN cu doar 9 echipe din motive stiute numai de catre arbitrii de la Planet Carp.
In alte tari mortul de la groapa nu se mai intoarce { vezi cazul golului valabil inscris de Anglia la CM } la noi
l-au intors si l-au urcat si pe podium.
In rest sa auzim numai de bine si de fire intinse ca e tot ce ne mai lipseste.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

am observat multi din cei care citesc acest topic, continua cu sintagma " nu stiti sa pierdeti...". o sa mai explic inca odata situatia pentru ca deja s-a denaturat de la subiect. Am sa-i rog pe cei care se intreaba, defapt ce acuz eu, sa priveasca fisele de cantarire si sa urmareasca comentariul meu... apoi sa ma catalogheze cum vor dumnealor.
Va multumesc.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

daca s-ar fi gresit cu greutatea de 10.3 kg...prin omiterea de la adunarea greutatii pestilor a celui de la pozitia 14 din cantarul de la ora 16..greseala ar fi trebuit sa apara la totalul de 420.69. Acel total ar fi trebuit sa fie 410.39.
Dar a fost asa si calculul s-a facut corect, arbitrul adunand si acel peste de 10.3 kg, rezultand acel total SCRIS SI AFISAT LA CORTUL ARBITRILOR (pe balta), de 420.69 kg.
Fişiere ataşate
IMG_3915.jpg
IMG_3915.jpg (88.58 KiB) Vizualizat de 1067 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

La urmatorul cantar de la ora 21 echipa de la standul B3 a prezentat la cantar 7 pesti, niciunul neavand greutatea de 10,3 kg si nici macar suma a doi pesti consecutivi ( pentru ca asa s-ar fi putut sa GRESEASCA la adunare) sa faca 10.3 kg. La terminarea cantarului se aduna cei 7 pesti si rezulta o greutate totala de 449.5 kg...care fata de cea reala care ar fi trebuit trecuta si pe fisa DE CANTARIRE si AFISATA LA CORTUL ARBITRILOR (458.8 kg) este MAI MICA CU 10.3 KG.
dACA S-AR FI GRESIT CU 7.03 KG SAU 6.15 SAU 7.83 KG SAU 4.03 KG SAU 5.36 KG SAU 4.32 KG SAU 4.39 KG TOATA LUMEA AR FI INTELES CA A FOST O GRESEALA OMENEASCA.
Mai mult , pina duminica la finalul competitiei nu s-a descoperit acea greseala si noi, lotul Carping Club, nu am cunoscut cantitatea, reala de peste cantarit a lotului Planet. TOTAL ANORMNAL PENTRU O COMPETITIE SPORTIVA.
Va multumesc din nou.

@Andrei Vladeanu

prin ce ai spus, sustii cele afirmate de mine acum cateva zile, si anume ca echipa Planet de pe B3, sau managerul lor, ar fi trebuit sa semnaleze acea greseala de calcul in timpul competitiei, pentru ca sunt convins ca stiau dupa fiecare cantar cat e totalul lor....aia ca nu au stiut eu nu o inghit.
Fişiere ataşate
IMG_3914.jpg
IMG_3914.jpg (83.38 KiB) Vizualizat de 1057 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

a si inca o treaba...de la acel cantar pina la final nu s-a mai gresit nici macar cu un gram pina la final...deci toate rezultatele cantaririlor au fost afisate DOAR cu 10.3 kg mai putin...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@darius

Vezi ca incurci borcanele ! La Senior Trophy organizator a fost CS SENIOR CRAP prin Costel Stanila, iar la finala CN organizator a fost APCR ! Deci, fi te rog mai moderat in afirmatii...si mai exact....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”