Dar intai sa mai scoata ceva peste din balta.doru_croc scrie:Pe Hobaia, sa nu se mai incurce la calculePasa scrie:Eu propun rejucarea finalei![]()

Moderator: gor965
Dar intai sa mai scoata ceva peste din balta.doru_croc scrie:Pe Hobaia, sa nu se mai incurce la calculePasa scrie:Eu propun rejucarea finalei![]()
Stimate membru A P C R am fost de nenumarate ori pe aceasta balta si am spuso din sufletCristi Y scrie:4.Pe aceasta balta îţi garanteze ca poţi sa-ţi laşi 30%din echipament acasă ca nu ai nevoie de el
![]()
![]()
![]()
anagrame sau alambic ?
![]()
Domnule Ciobea, stimatul domn "membru" este unul dintre cei mai buni pescari de crap din tara, iar ce insirati dumneavoastra pe aici cu umbrela, masa, nada (cred ca glumiti, adevaratii pescari isi fac singuri nada), bauturi racoritoare, bere, cafea, atarna prea putin in balanta. Dumneavoastra nu ati vazut la calificari ca 90% din pesti sunt sub 1,5 kg., dumneavoastra nu ati vazut tot la calificari cu cata "caldura" a incercat unul din patroni sa goneasca participantii de pe balta ?ciobea mihai scrie:Stimate membru A P C R am fost de nenumarate ori pe aceasta balta si am spuso din suflet
Nu ai nevoie de umbrela , masa (sunt amenajate pontoanele) e t c
Nu ai nevoie de nada ca o gasesti mai ieftin ca la magazin si ma refer la primi 3 producatori de nada din romania
Bauturi racoritoare ,bere , cafea e t c
Si cel mai inportant lucru ,caldura cu care esti primit pe balta,
VORBA DULCE MULT ADUCE![]()
![]()