Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de miyagi »

mircea62 scrie:
Cristi Y scrie: Singura sansa sa mai avem rezultate notabile este formarea unei echipe valoroase din care in momentul asta nu trebuie sa lipseasca Tomulescu , Piticu , Mitranescu....quote]

Ar fi poate solutia ideala, dar ce te faci cu orgoliile, vechile polite neplatite, "nepotrivirile de caracter", etc ?
Intrebarea e cine ar fi persoana care ar reusi sa-i stranga intr-o echipa, sa-i faca sa se inteleaga, sa colaboreze, sa-si impartaseasca experienta intre ei, sa se ajute, ....???
Shimanobig :lol: .
Urban culture.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

si acum sa revenim la ale noastre, am spus ca n-ai inteles ce-a spus badica pentru ca el se referea la un lot, iar tu spuneai de echipe de 2...cred ca trebuia sa-ti spui parerea fara sa-l citezi pe badica, caci pur si simplu m-ai indus in eroare :D[/quote]

concluzia : facem calificari pe loturi...cei mai buni merg la mondiale...punct. :D
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

maxx1979 scrie:si acum sa revenim la ale noastre, am spus ca n-ai inteles ce-a spus badica pentru ca el se referea la un lot, iar tu spuneai de echipe de 2...cred ca trebuia sa-ti spui parerea fara sa-l citezi pe badica, caci pur si simplu m-ai indus in eroare :D
concluzia : facem calificari pe loturi...cei mai buni merg la mondiale...punct. :D[/quote]
cum calificati loturile? despre ce fel de loturi s-ar putea vorbi?
Urban culture.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

fiecare club vine cu 1,2,3 loturi ca si anul asta...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Din ce vad eu , discutiile de anul acesta vis a vis de acest subiect , este o copie la indigo cu discutiile de anul trecut , si tare i-mi este teama ca rezultatul va fi acelasi :( ba chiar mai rau ? pana la aparitia unui for tutelar ( federatie ) singura sansa in momentul de fata este o intalnire intr-o sedinta comuna a ligi si apcr-ului sau a apcr-ului si a ligi intr-o incercare de a cuantifica toate orgoliile , diferendele si alte alea , de a pune la punct un sistem viabil de constituire a lotului national .
incercarea de a face pe plac agvps-ului , atat din partea ligi , cat si a apcr-ului , a carui singur merit este ca este detinatorul dreptului de a inscrie echipa in cm , nu face decat sa slabeasca cele doua tabere , sa creeeze un nesfarsit conflict , doua organizatii care fiecare in parte pot duce la capat o selectie nationala a lotului reprezentativ se bat intre ele in beneficiul unui care devine tot mai puternic din acest conflict .
Parerea mea este ca ar fi bine sa ne trezim si sa facem ceva in acest sens , pana nu este prea tarziu .
<°))))))><
><((((((°>

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dragii mei,

apcr are pe odinea de zi a AG din 4 dec. stabilirea relatiilor cu asociatiile agvps si cluburile independente in vederea organizarii cn 2011

in rest, povesti
ca un exemplu si exercitiu de imaginatie, apcr ar putea in 2011 sa asigure - prin mijloace proprii - bugetul echipei nationale la cm. credeti ca am putea desemna un selectioner in vederea alcatuirii echipei nationale?
The One Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

din nou exemple din fotbal total neadecvate situatie din pescuit...in fotbal "terenul de joaca" este acelasi peste tot in lume...in pescuit nici o balta nu seamana cu alta,de aici si relativitatea rezultatelor...pe de alta parte sa nu uitam ca la fotbal valoarea unui club nu este data de jucatorii autohtoni(vezi cazul real madrid cu ceva ani in urma cand defila prin campionat si europa iar spania se zbatea in anonimat) de aici si necesitatea unui selectioner...in pescuit existenta unui selectioner,cel putin in momentul de fata mi se pare o utopie...nu poti selectiona pescarul x sau y DOAR CA MI SE PARE mie sau tie sau "selectionerului"...TREBUIE SA EXISTE NISTE CRITERII DE SELECTIONARE BINE PUSE LA PUNCT.sa nu mai vb ca obictivitatea selectiei va fi pusa sub semnul intrebarii in permananta...si in fotbal daca il intrebi pe giovani care ecea mai buna selectionata fi sigur ca va fi cea formata numai din jucatori impresariati de el :wink:
yamaha zice mai sus ca faptul ca mitranescu a iesit din primul tur nu ii face pe ceilalti mai buni decat el...eu zic ca in acel moment,la acel concurs, pe acea balta ceilalti au fost mai buni(si nu uita faptul ca 2 din cei 3 care l-au batut pe tancabesti si-au disputat finala CN :wink: )...POATE LA MODUL GENERAL SI LUATI INDIVIDUAL DAN M. E MAI BUN DECAT F MULTI...probabil...posibil....dar nu cred ca putem face vreodata cu certitudine ac gen de afirmatie...cum nu putem,zic eu, sa afirmam ca x ,y sau z sant cei mai buni pescari din tara fara a atrage automat "milioane" de contestatii...dupa parerea mea de exemplu cel mai bun pescar din tara la ora actuala este bogdan dragan alias maimtoiu(si atat ca mic nu mai e de mult :D :D :D ) dar facand ac afirmatie in primul rand ar trebui (si o si fac) sa imi cer scuze paretenerilor sai de echipa ptr ca nu a pescuit singur niciodata :wink: cine are argumente pertinente impotriva si care ar fi alea? :shock: ...
revenind la criteriile de...selectie pe ce argumente se vor face? tot dan m venise la un mom dat cu un coeficient care rezulta in urma locurilor obtinute la diverse concursuri...care concursuri sant mai...concursuri decat altele? in nici un caz unul organizat de...cine nu trebuie..ala e circ...cupa prezon :wink: nu e de luat in calcul... daca selectionerul va hotari ca cei mai pescari dintre pescari sant doar aia care participa la concursuri private de mii de euro cum facem? ne intoarcem cu ceva ani in urma cand la CM mergea cine avea bani si putea sa-si plateasca locul? asta se numeste involutie....daca vrem sa evoluam trebuie gasit un sistem competitional accesibil oricarui pescar de competitie dar care sa asigure totodata si cea mai buna reprezentativa nationala...idei au fost multe si vor mai exista,dar pana cand , cei care au experienta si se pricep la organizare nu renunta la "politele" personale si la lupta asta fara noima ptr "monopolul" asupra organizarii nu va iesi nimic benefic ptr LN...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:dragii mei,

apcr are pe odinea de zi a AG din 4 dec. stabilirea relatiilor cu asociatiile agvps si cluburile independente in vederea organizarii cn 2011

in rest, povesti
ca un exemplu si exercitiu de imaginatie, apcr ar putea in 2011 sa asigure - prin mijloace proprii - bugetul echipei nationale la cm. credeti ca am putea desemna un selectioner in vederea alcatuirii echipei nationale?
In mod sigur ar putea. Parerea mea e ca ar trebui sa fie neutru, sa aiba experienta in crearea "spiritului de corp", in "cititul apelor", reactie rapida in luarea deciziilor, fermitate si sa fie respectat de toata lumea. Eventual sa aiba si performanta in noul Campionat.
Urban culture.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

andrei vladeanu scrie:dragii mei,

in rest, povesti

De ce nu , daca reprezentanti cluburilor care vor fi prezenti , vor fi de acord cu asa ceva , nu vad care ar fi impedimentul pentru a realiza acest lucru , cel mai important aspect , este sa gasim un selectioner care sa aiba credibilitate si sustinerea cluburilor pentru ca acest proiect sa devina realitate .
In rest sunt convins ca sunt prea multe aspecte ca sa le putem dezbate pe forum , totusi este o idee ( ca si altele ) care merita luata in consideratie si dezbatuta cu toate partile implicate .
<°))))))><
><((((((°>

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

varianta cu selectionerul ar fi poate ideala in conditiile in care acel om ar trebui sa fie platit ca sa faca aceasta treaba...adica sa selectioneze si sa pregateasca un lot national.
de ce?...pentru ca in varianta in care el nu risca bsolut nimic in caz de esec si nu are nici un avantaj de pe urma faptului ca este selectioner, in cazul in care atinge obiectivul, poate sa selectioneze dupa bunul sau plac pe criterii numai de el stiute, membrii care sa formeze lotul.
si mai ales ca acest lucru ar da nastere la discutii muuult mai mari si mai aprinse pentru ca in viziunea foarte multor oameni nu se accepta ideea ca "eu nu am ce cauta in lotul national de pescuit la crap"
chiar daca unul dintre cei mai vechi si mai cu experienta pescari in competitiile de crap, Cristi Mitrea m-a inclus in cele cateva exemple pe care le considera el oportune in momentul de fata (multumesc Tatae pentru apreciere), eu personal nu vad cum ar putea fi numit sau ales selectionerul. si pe langa selectioner ar mai trebui sa fie in staff inca 2 consilieri tehnici. pentru ca CM se desfasoara pe 3 sectoare si aceste 3 sectoare trebuiesc urmarite de oameni care sa stie ce sa vada si cum sa interpreteze. O sa spuneti ca rezervele ce fac...foarte multi oameni stiu ce au de facut in stand dar pe margine se pierd in detalii...si pot da informatii gresite pe motiv "asa am vazut".

deci ca sa ne apropiem macar de echipe bine puse la punct mai avem multe lucruri de descoperit.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”