claudiupascu scrie:Din pct.16 eu inteleg ca pot inadi cu racheta doar bile nu altceva iar felul rachetei nu se SPECIFICA.Spuneti-mi d-le Ulmeanu unde scrie in regulament ca nadirea grea se face DOAR cu o racheta anume si ca nu am avut voie sa arunc bile cu catapulta(sunt sigur ca stiti ca ceea ce nu se specifica a fi interzis este PERMIS

)Si ca sa-i raspund d-lui Dragos (ptr. a nu fi las) am continuat sa nadim cu racheta ptr. ca arbitri ne-au dat voie ptr.ca nu era interzis in REGULAMENT.Iar daca a-ti considerat ca am gresit trebuia sa faceti contestatie intr-o ora si se solutiona pe loc.Daca greseam primeam avertisment si nu mai inadeam cu racheta ,daca aveam dreptate nu mai erau discutii.Consider ca asa ar trebui sa se solutioneze orice neclaritate si nu prin reprosuri pe forum dupa terminarea concursului.
Stimate domn,
Vreau in primul rand sa mentionez ca v-am felicitat din toata inima si v-am urat toate cele bune in Anglia.
Nu fac parte din contestatari clubului Planet, pentru simplul fapt ca inca din prima etapa de CN am fost eliminat.
Insa cand vad ca un regulament simplu si clar ca nu s-a aplicat in cazul vostru, iertati-ma nu pot sa tac.
16.Se poate folosi racheta de nadit (doar ptr boilies) in intervalul 9-17.(AVERTISMENT)
Arbitrii ne-au atras atentia sa folosim doar cobra si racheta de bile. Daca e nevoie postez si o imagine cu racheta de bile, dar cred ca o cunoastem cu totii.
Nu scria in regulament de nici o catapulta, de nici un spomb, ci doar de racheta de bile.
Incercati sa intelegi ca nu vreau o polemica, dar noua arbitri ne-au atras atentia sa nu folosim spombul.
Atat si nimic mai mult.