Apel la membrii APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
carpmaster
Puncte: 0

Re: Apel la membrii APCR

Mesaj de carpmaster »

Vladut Mateianu scrie:Burak, vad ca ai probleme personale care nu iti dau pace nici noaptea.... As prefera sa nu te mai bagi cu mine in seama, nu de alta, dar chiar nu stau sa pierd timpul explicandu-i unui turc ce inseamna cuvantul FRUSTRARE....Pa.
tu esti care se baga in seama , si care e frustrat
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

claudiupascu scrie:Din pct.16 eu inteleg ca pot inadi cu racheta doar bile nu altceva iar felul rachetei nu se SPECIFICA.Spuneti-mi d-le Ulmeanu unde scrie in regulament ca nadirea grea se face DOAR cu o racheta anume si ca nu am avut voie sa arunc bile cu catapulta(sunt sigur ca stiti ca ceea ce nu se specifica a fi interzis este PERMIS :oops: )Si ca sa-i raspund d-lui Dragos (ptr. a nu fi las) am continuat sa nadim cu racheta ptr. ca arbitri ne-au dat voie ptr.ca nu era interzis in REGULAMENT.Iar daca a-ti considerat ca am gresit trebuia sa faceti contestatie intr-o ora si se solutiona pe loc.Daca greseam primeam avertisment si nu mai inadeam cu racheta ,daca aveam dreptate nu mai erau discutii.Consider ca asa ar trebui sa se solutioneze orice neclaritate si nu prin reprosuri pe forum dupa terminarea concursului.
Stimate domn,
Vreau in primul rand sa mentionez ca v-am felicitat din toata inima si v-am urat toate cele bune in Anglia.
Nu fac parte din contestatari clubului Planet, pentru simplul fapt ca inca din prima etapa de CN am fost eliminat. :oops:
Insa cand vad ca un regulament simplu si clar ca nu s-a aplicat in cazul vostru, iertati-ma nu pot sa tac.
16.Se poate folosi racheta de nadit (doar ptr boilies) in intervalul 9-17.(AVERTISMENT)
Arbitrii ne-au atras atentia sa folosim doar cobra si racheta de bile. Daca e nevoie postez si o imagine cu racheta de bile, dar cred ca o cunoastem cu totii.
Nu scria in regulament de nici o catapulta, de nici un spomb, ci doar de racheta de bile.
Incercati sa intelegi ca nu vreau o polemica, dar noua arbitri ne-au atras atentia sa nu folosim spombul.
Atat si nimic mai mult.
C. S. PELICANUL

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

claudiupascu scrie:Din pct.16 eu inteleg ca pot inadi cu racheta doar bile nu altceva iar felul rachetei nu se SPECIFICA.Spuneti-mi d-le Ulmeanu unde scrie in regulament ca nadirea grea se face DOAR cu o racheta anume si ca nu am avut voie sa arunc bile cu catapulta(sunt sigur ca stiti ca ceea ce nu se specifica a fi interzis este PERMIS :oops: )Si ca sa-i raspund d-lui Dragos (ptr. a nu fi las) am continuat sa nadim cu racheta ptr. ca arbitri ne-au dat voie ptr.ca nu era interzis in REGULAMENT.Iar daca a-ti considerat ca am gresit trebuia sa faceti contestatie intr-o ora si se solutiona pe loc.Daca greseam primeam avertisment si nu mai inadeam cu racheta ,daca aveam dreptate nu mai erau discutii.Consider ca asa ar trebui sa se solutioneze orice neclaritate si nu prin reprosuri pe forum dupa terminarea concursului.
nu e asa...intreaba pe organizator ...
Bora Burak

B.C.C.

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Iar eu vin si va spun ca atunci cand am inadit cu spombul si catapulta am intrebat arbitri si am primit acordul lor asta ptr. ca nu scria in regulament ca nu avem voie.Nici eu nu vreau sa polemizam la nesfarsit dar haideti sa cadem de acord ca pct. 16 este interpretabil iar noi nu am facut nimic gresit(cel putin asa credem noi).Chiar credeti ca am fi venit noi la acest concurs sa sfidam toti concurentii si arbitri mai ales ca a fost a treia oara cand ajungeam pe Tancabesti :(

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

eu sunt sigur ca nu ati avut intentie rea sa "sfidati" , si tu daca spui ca arbitrii vau dat voie , cum a zis Soric : "case closed" :mrgreen: :mrgreen:
Bora Burak

B.C.C.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiupascu scrie:Iar eu vin si va spun ca atunci cand am inadit cu spombul si catapulta am intrebat arbitri si am primit acordul lor asta ptr. ca nu scria in regulament ca nu avem voie.Nici eu nu vreau sa polemizam la nesfarsit dar haideti sa cadem de acord ca pct. 16 este interpretabil iar noi nu am facut nimic gresit(cel putin asa credem noi).Chiar credeti ca am fi venit noi la acest concurs sa sfidam toti concurentii si arbitri mai ales ca a fost a treia oara cand ajungeam pe Tancabesti :(
Ati gresit Claudiu, iar arbitrii v-au ajutat sa gresiti. Problema e ca persistati in greseala atata timp cat nu va dati seama ca arbitrii va favorizau. Ca nu v-ati pus intrebarea ca de ce o fac sau nu era destul de dubios? Si in final ca nu ati procedat ca toti ceilalti concurenti.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

...........Se poate folosi racheta de nadit (doar ptr boilies)................ . Prin asta se intelege Claudiu ca se va folosi racheta de boiles. Problema la voi a fost ca ati plecat din start cu principiu gresit ca tot ce nu e interzis e si permis. Eu am observat asta de mult si deaia mi-am permis sa sesizez ca asa face si Gabi Sandu. Impinge totul pana la marginea regulamentului, a principiilor si apoi cade (tind sa cred ca nu intentionat)in extrema interpretarilor. Va transmite si voua asta si uite asa. Poate si el a preluat tehnica de undeva ca am mai vazut-o si la alti concurenti din moldova (sa nu credeti ca si eu am ceva cu voi) si de aici si vorba asta cu "asa joaca moldovenii" (nu ca jocul la voi nu ar avea insemnatatea lui :D ).
Deci ca sa concluzionez?! Iti dau dreptate ca topicul nu se refera la boilesmania ci asta l-am invocat ca sa demonstrez ca ceea ce face Gabi Tomulescu e just si bine argumentat. Face apel la membrii APCR si face si uz in acelasi timp de statutul de membru APCR. Ziceam ca face apel tocmai la a nu se mai juca dupa interpretari ci la a se juca intr-adevar Fair Play. Asta nu se va putea realiza niciodata atata timp cat voi nu va sesizati ca arbitrii va lasa sa naditi cu spombul sau alt tip de racheta cand in regulament "nadirea cu racheta numai boiles" vroia sa se raporteze strict la profilul concursului.
Un alt argument l-ai primit de la Dragos, cu continutul incarcaturii pe care o aruncati in apa.
Sper sa avem in continuare o conversatie civilizata pe seama subiectelor, sa le dezbatem si sa ajungem si la un numitor comun.
Urban culture.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vladut Mateianu scrie:Burak, vad ca ai probleme personale care nu iti dau pace nici noaptea.... As prefera sa nu te mai bagi cu mine in seama, nu de alta, dar chiar nu stau sa pierd timpul explicandu-i unui turc ce inseamna cuvantul FRUSTRARE....Pa.
Vladut,
Nu sunt avocatul lui Burak, dar cred ca daca nu i-ai considera pe toti cei care nu gandesc ca tine dusmani, ai avea numai de castigat.
Ai putea in cazul asta, in loc sa folosesti apelative, sa lamuresti clar situatia.
Te-ai gandit ca poate Burak se referea la alte interese? Adica, in limba romana, nu ale tale.
C. S. PELICANUL

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

nu te mai obosi razvane , chiar daca stie ca nu ma refer la el , nu o sa pierde el o ocazie sa foloseasca cuvantul "turc" ...crede ca ma jigneste asa..nu o sa inteleg niciodata comportamentul aceasta ...ma rog ...fiecare cu problemele lui...
Bora Burak

B.C.C.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, daca-mi permiteti sa intervin, in mare parte claudiu are dreptate, punctul 16 este cat se poate de interpretabil din cauza formularii anapoda...pe de alta parte, fiind un concurs unde erau intrzise alte nade in afara boilies-urilor, fair-play era sa se inteleaga ca este permisa numai racheta DE boilies...se adevereste pentru a nu stiu cata oara ca totdeauna adevarul este undeva la mijloc :wink:

@ claudiu

ce inseamna, dom'le "inadit" ala ca eu nu am mai intalnit termenul in pescuitul la crap ??? :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”