Chiar daca sunt pescar sunt
om si trebuie sa ma comport ca atare ... ATI auzit de la mine vreodata ca nada produsa de noi (4Carp) este ce-a mai buna si prinzatoare ? Vorbeam intamplator cu un pescar pe balta si din mai multe discutii am afirmat ca Bogdan Dragan face nada buna si de calitate ....a ramas surprins sa afirm asa ceva

. Eu daca cred ceva ,o zic pe bune si chiar daca ne consideram "rivali" pe un segment , asta nu inseamna ca nu trebuie sa zic ce gandesc ... A ramas uimit ca vorbesc asa frumos de un "rival". Eu consider ,ca trebuie ca si producatori sa ne respectam .... in timp clientii nostrii au ceva de zis

. Nu exista
nada minune , exista doar o nada buna si de calitate in care sa
ai incredere . Restul este can-can si povesti de adormit copii

. Ma afecteaza poate ce zic eu acum dar ..asta-i crudul adevar . In loc sa ne spargem in figuri , am bagat toti baniii in promovare si ingrediente de calitate . In primul rand trebuie sa am curajul sa privesc clientul in ochi ... pare ciudat dar pentru mine este important . Daca eram `chitit pe facut bani acum eram in alta situatie sa nu am bani sa "trec strada " ....Tinem la
calitate si prefer sa renunt daca nu mai facem fata .... Sa schimbam subiectul ca poate ma judeca lumea ca vreau "reclama "....