Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai ... tot de acolo de unde stii ca efectul "ligne aligner" face montura mai eficace, nu? Adica din teste. Efectuate pe parcursul a zeci de ani de catre cei ce au inventat cam tot ce are legatura cu carpfishingul modern. Ca de unde de altundeva sa stii?De unde stii ca inteapa mai bine carligul daca i-ai pus shrink tube-ul?![]()
Pot testa si para-testa, pana li se lungesc urechile..ionut72 scrie:Pai ... tot de acolo de unde stii ca efectul "ligne aligner" face montura mai eficace, nu? Adica din teste. Efectuate pe parcursul a zeci de ani de catre cei ce au inventat cam tot ce are legatura cu carpfishingul modern. Ca de unde de altundeva sa stii?De unde stii ca inteapa mai bine carligul daca i-ai pus shrink tube-ul?![]()
Dan Serban scrie:Pot testa si para-testa, pana li se lungesc urechile..ionut72 scrie:Pai ... tot de acolo de unde stii ca efectul "ligne aligner" face montura mai eficace, nu? Adica din teste. Efectuate pe parcursul a zeci de ani de catre cei ce au inventat cam tot ce are legatura cu carpfishingul modern. Ca de unde de altundeva sa stii?De unde stii ca inteapa mai bine carligul daca i-ai pus shrink tube-ul?![]()
Eu nu folosesc![]()
Una-i una, si alta-i alta.. nu au legatura briz-brizurile cu nodul fara nod si firul de par, acum na..zic si eu. Acu' 14 ani pescuiam pe Dambovita la biban si caras.ionut72 scrie:
![]()
![]()
Phii, ce coincidenta ... exact asa imi zicea mie un mos acu' fo' 14-15 ani cand ii povesteam despre firu' de par si nodu' fara nod!