Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Una-i una, si alta-i alta.. nu au legatura briz-brizurile cu nodul fara nod si firul de par, acum na..zic si eu.
osc1or scrie:Ma refer strict la idea de a face un nod pe firul de par pe carlig in zona spinului.
osc1or scrie: sa matisezi de 30 de ori in jurul tijei unui carlig
ionut72 scrie:Una-i una, si alta-i alta.. nu au legatura briz-brizurile cu nodul fara nod si firul de par, acum na..zic si eu.![]()
![]()
![]()
Cand io spui ca-i prea mare coincidenta! Fix asa-i spunea p'atunci si mosu' meu firului de par: "briz-briz"!![]()
![]()
Nu-i lucru curat, oi fi mosu' reincarnat!
asta e clarDan Serban scrie:ionut72 scrie:Una-i una, si alta-i alta.. nu au legatura briz-brizurile cu nodul fara nod si firul de par, acum na..zic si eu.![]()
![]()
![]()
Cand io spui ca-i prea mare coincidenta! Fix asa-i spunea p'atunci si mosu' meu firului de par: "briz-briz"!![]()
![]()
Pana la urma, modul in care iti confectionezi monturile este o chestiune de gusturi..
Dan Serban scrie:ionut72 scrie:Una-i una, si alta-i alta.. nu au legatura briz-brizurile cu nodul fara nod si firul de par, acum na..zic si eu.![]()
![]()
![]()
![]()
Pana la urma, modul in care iti confectionezi monturile este o chestiune de gusturi..