Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Este foarte corecta observatia ta Mitzane si eu vedem distanta mare de tot dintre Gil si Tatae - dar ce vina are echipa Senzor ? Cornel Serbu a plecat de pe sectorul B pentru ca asa au vrut , nu i-a obligat nimeni . daca raminea si isi juca cartea putea duce echipa pe un loc 2-3 - meritoriu pentru un campionat national .ZABELEA scrie:Val,daca este eliminata o echipa din concurs la campionatul mondial ce prevede regulamentul cips?
Parerea mea este ca prin plecarea lui nea Cornel clar a fost avantajat tatae si maimutoiu.Asta nu inseamna ca nu le recunosc meritele sau calitatile de pescari.Dar cu Cornel langa ei era posibil sa prinda cu 15 kg mai putin.
Eu nu stiu cum este la CM - daca asa este - atunci pe undeva aveti dreptate . Nu ma bag in discuti asta ca este peste ceea ce stiu eu , la nivelul meu .ZABELEA scrie:Eu nu am spus ca a fost o manevra in treaba asta cu eliminarea lui nea Cornel ( departe de mine gandul asta) ca sa fie avantajata echipa senzor dar eu stiu ca la CM daca o echipa pleaca sau este eliminata se introduce o echipa de rezerva din partea organizatorilor(sa ma corecteze cineva daca nu este adevarat).Tinand cont ca am jucat dupa regulamentul cips asa trebuia procedat.Greseala a fost a organizatorilor.Din acest motiv eu cred ca rezultatul a fost viciat( inca o data spun, nu de echipa senzor).