De ce te intereseaza??? Ar trebui sa nu te intereseze. Chiar tie nu ti se "apleaca" nici o data.
Mai bine iti povestesc cum a tras crapu` la balta la Gigi... sti tu care.
Reprofileazate si tu, ce naiba vrei sa stingi lumina??

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
@Cornele Nu-mi spui nici o noutaecornelserbu scrie:@ jujac
eu nu pun problema asa, desi as fi indreptatit s-o fac...pe mine nu ma intereseaza ce facea echipa SENZOR, pe mine ma interesa doar ehipa mea, iar cand acesteia i s-a facut o mare nedreptate, am relatat ce s-a-ntamplat, cum organizatorul a hotarat telefonic descalificarea, ne mai tinand cont de ce spusese cu gura lui la-nceput si cum s-a spalat pe maini de raspundere spunand ca nu a intervenit cu nimic in hotararea luata de arbitrii. Si inca ceva, n-am facut scandal pe balta, am plecat frumos lasand in urma cele 6 luni de pregatiri si de sperante, de sudoare si de bani cheltuiti, de incercarea de a suda o echipa competitiva cu mari sanse poate de a castiga...am plecat cu un gust amar vazand oameni fara coloana care nu au simtul raspunderii, carora le e frica sa ia o decizie corecta si care te mint in fata cu o nonsalanta de invidiat. Intr-un cuvant, oameni lipsiti de caracter pe care eu personal nu i-as mai lasa nici sa organizeze concursuri de o asemenea importanta si nici sa le mai arbitreze.
Faptul ca Rosioru organizeaza acest campionat national si este deasemeni la majoritatea concursurilor in echipa senzor, iar asa cum stim cu totii este cu trup si suflet cu aceasta echipa, nu ma indreptateste pe mine sa-i acuz pe ei. Vina o poarta numai el, care probabil din exces de zel si-a depasit putin functia de marioneta si a dat cu muci-n fasole.
deja am spus cam multe (din pacate, toate adevarate) si mi-e teama sa nu fiu si eu dat in judecatade marele MENTOR al pescuitului de crap din Romania...omul cu o fata-n fata, una-n spate si doua-n lateral.