Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
HMMMMMM, MDA , NU SINT IMPLICAT , ESTE F. ADEVARAT , DAR CELE INTIMPLATE ECHIPEI CLUBUL PESCARILOR-TEM , I SE PUTEA INTIMPLA PUR SI SIMPLU ORICAREI ALTE ECHIPE . DE ACEEA VREM SA STIM SI NOI CUM STAU LUCRURILE . DACA SI LA SARULESTI IN SEPTEMBRIE SE VOR INTIMPLA ACELEASI LUCRURIIcornel rosioru scrie:@jujak
Tu abtine-te ca nu esti implicat.
Iar mesajele mai ales astazi nu se pot sterge deoarece cei 2 administratori sunt pe balta.
Oana si oricine la noi pe site isi poate sterge singur mesajul din patratelul ala quote
Daca stiam asa maestre la primul peste prins intram cu el 120 m in apa sa-l oxigenez nintel , nadeam ca tot eram acolo eventual plantam si pe urma mai ramanea problema de a gasi un pichet de 3 m pt a lega sacul . Asta pt ca stiu sa inot ca de nu .......................Dar tot eu am spus ca au fost derogari pe care echipa voastra nu le-a folosit.
Voi nu intelegeti ca pestele putea fii tinut oricit de departe?
Avem 6 oameni care pot vedea fundul apei ( pentru a aprecia ca e mica ) chiar cand aceasta e tulbureAcea apa mica si tulbure au vazut-o 6 oameni.
Se cheama prezumtie de nevinovatie ..............se si aplica ?Eu trebuia sa-i cred pe cei doi concurenti?
In acest caz ce a schimbat hotararea initiala a arbitrului sef ? Cine avea acest drept ?Si pe urma nu intelege-ti ca eu nu am participat la aceasta hotarire?
@REGELUI MINCIUNII SI IMPARATULUI DEZINFORMARIIcornel rosioru scrie:@Adriano
Am crezut ca nu mai esti in tara. Ai scos capul?
Mai bine povesteste cum ai furat tu cu oana prima editie a pelicanului de era sa va linseze Nae. El si Mati au fost adevaratii cistigatori. Ati maslui rezultatele la masa verde. Nae nu e mort.
Si nu a fost prima data. oana l-a mai ars pe Nae si stie cind.
Voi doi mai bine abtineti-va.