Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Hai sa fim corecti : PESTE MUTILAT, RANIT SAU MORT DIN VINA CONCURENTULUI .....sau nu vi s-a intamplat niciodata sa prindeti un peste desolzit sau ranit in orice alt fel ? Fenomenul de acidoza survenit in timpul drilului corelat cu temperatura apei putea omora pestele respectiv mult mai facil decat apa tulbure si nisipul din branhii . Furtuna respectiva a inceput undeva in jurul orei 6 si nu a tinut mult povestea cu apa tulbure e deja de adormit copii .In regulamentul primit de capitanii de echipa la ELIMINARE DIRECTA punctul 1spune: PESTE MUTILAT, RANIT SAU MORT.
Ce nevoie de sfaturile sau parerea dumneavoastra avea arbitrul sef in conditiile in care el era factorul decizional . Organizatorul are vreun drept de veto fata de decizia initiala a arbitrului ?De asemeni a auzit tot ce am discutat eu la tel. cu arbitrii.
Orisicine il poate contacta si intreba cum s-au desfasurat evenimentele.
Concursurile sa se desfasoare la fel de "corect" , regulamentele sa fie pline de amendamente interpretabile , organizatorii sa aiba apatii , antipatii si false regrete fata de echipele participante . Daca asta ne dorim intradevar va fi o cotitura pt pescuitul de competitie din RO . Cum pana acum am considerat ca pescuitul de competitie din RO urmeaza o traiectorie ascendenta o cotitura la 180 grade il va aduce pe traiectoria optima .Sper sa fie o cotitura in pescuitul de competitie din RO iar de aici in colo toate concursurile sa se desfasoare la fel de corect.