Eliminare Clubul Pescarilor

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

si ca sa fi si mai corect, asa cum n-ai fost niciodata, tu cu gurita ta ai spus in fata mea si a lui Nae ca pestele ala putea sa moara si la 8 metri adincime, si ca sa fiu si eu corect, am sa informez lumea ca pestii de pe Hobaia au avut probleme de sanatate (pete rosi pe tot corpul) si au fost tratati cu o mare cantitate de var (dezinfectant). Oare chiar asa de bine le-o fi fost dupa mormanul de var care a fost aruncat in apa ? dealfel cu foarte bune intentii.

Recunoaste dom'le ca ai gresit si sa mor eu de nu uit de tot ce-am investit in concursul asta si suflet si timp si bani si potae si sanatate, iar tu cu arbitrii tai a se citi catei, ti-ai batut joc de toate.

ai facut caz de faptul ca Oana s-a bagat peste arbitrii la Darvari, atunci, spune-mi si mie pentru ce te-a sunat Cicerone, dupa ce in prealabil luase hotararea sa dea doar avertisment ???????

nu prea ai argumente de ordin moral, stimabile, te ascunzi ca de obicei in spatele unor harti si susti infantil ca esti acoperit de regulament. Nu ma fa sa-ti doresc alt acoperis, fiindca mi-ar parea sincer rau.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cioara

Mesaj de cioara »

Daca pestele a fost tinut la apa mica in conditiile in care aveai voie sa-l pastrezi la o adancime mai mare e vina pescarului.Poate murea si la 10 m adancime,dar macar atunci avea omul toate toate atuurile si arbitri nu aveau alta varianta decat avertismentul.Ce a fost la tel sau ce a vrut sau cine a vrut nu mai conteaza.Martalogul sa scos!are regulamentul de partea lui.ramane insa un gust amar pt toti pescarii de competitie de la noi.nici nu vreau sa ma gandesc ce gust are-n gura Cornel Serbu.............

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bai tu tot n-ai inteles ca mi-ai devenit dusman abia cand Mircea mi-a spus ce ai vorbit la telefon cu Cicerone. Pina atunci am crezut ca e decizia arbitrilor, asa cum lasai sa se inteleaga, dar cand mi-am dat seama cine-mi esti, m-am lecuit de APCR si de concursuri organizate de tine.

daca am fi fata-n fata, ar cam trebui sa-ti trmure chilotii...inca nu sti nimic, dar tine chilotii stransi...nu se stie niciodata.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cioara

nu te mai uita, tata in gura lui, ca nu incearca decat sa se disculpe...pestele a fost tinut regulamentar la inaltimea genunchiului, singur in sac, asa cum au fost tinuti si ceilalti prezentati la aceeasi cantarire si cat se poate de vii, dar nu asta e problema...sa spus la inceputul concursului ca din cauza caniculei se da doar avertisment pentru peste mort si apoi cand sas-ntamplat la cei de pe locul 1, sa uitat...Asta-i, tata oful...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mircea_rabaea

Mesaj de mircea_rabaea »

@ cornel rosioru
In regulamentul primit de capitanii de echipa la ELIMINARE DIRECTA punctul 1spune: PESTE MUTILAT, RANIT SAU MORT.
Hai sa fim corecti : PESTE MUTILAT, RANIT SAU MORT DIN VINA CONCURENTULUI .....sau nu vi s-a intamplat niciodata sa prindeti un peste desolzit sau ranit in orice alt fel ? Fenomenul de acidoza survenit in timpul drilului corelat cu temperatura apei putea omora pestele respectiv mult mai facil decat apa tulbure si nisipul din branhii . Furtuna respectiva a inceput undeva in jurul orei 6 si nu a tinut mult povestea cu apa tulbure e deja de adormit copii .
De asemeni a auzit tot ce am discutat eu la tel. cu arbitrii.
Orisicine il poate contacta si intreba cum s-au desfasurat evenimentele.
Ce nevoie de sfaturile sau parerea dumneavoastra avea arbitrul sef in conditiile in care el era factorul decizional . Organizatorul are vreun drept de veto fata de decizia initiala a arbitrului ?

Sper sa fie o cotitura in pescuitul de competitie din RO iar de aici in colo toate concursurile sa se desfasoare la fel de corect.
Concursurile sa se desfasoare la fel de "corect" , regulamentele sa fie pline de amendamente interpretabile , organizatorii sa aiba apatii , antipatii si false regrete fata de echipele participante . Daca asta ne dorim intradevar va fi o cotitura pt pescuitul de competitie din RO . Cum pana acum am considerat ca pescuitul de competitie din RO urmeaza o traiectorie ascendenta o cotitura la 180 grade il va aduce pe traiectoria optima .

Pentru a va alina din regretele pe care le aveti fata de eliminarea echipei APCR subscriu hotararii lui Cornel Serbu si anunt retragerea mea din APCR .Sper ca exemplul nostru sa fie urmat si de ceilalti membri ai lotului nostru actuali membrii APCR .
Mircea Rabaea
Clubul Pescarilor
www.clubul-pescarilor.ro

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

dar clasamentul de seara putem sa-l stim? sau e secret "de stat" ???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Cornele

Iti inteleg supararea si incerc sa fiu calm.
Iti spun si cum a fost discutia. Nae mi-e martor. Pe el nu cred ca-l banuiesti a fii sustinstorul meu.
Cici(seful arbitrilor) m-a sunat ( eu fiind pe celalalt mal) sa-mi spuna ca e un peste mort. Tite care era martor striga sa fie eliminati.
Eu i-am comunicat lui Cici sa nu se lase intimidat, sa-l trimita pe Tite in standul lui, sa retraga arbitri si sa ia o hotarire.
I-am transmis sa fie f. atent daca pestele e lovit, daca sacul e corespunzator si daca a fost tinut la o distanta apreciabila de mal. Daca indeplineste aceste conditii sa dea avertisment. Daca nu sa aplice regulamentul.
Asta a fost comvorbirea mea, iar daca mint cu ceva asa sa-mi ajute dumnezeu.
I-am rugat pe cei ce nu au fost implicati sa nu se amestece, sa vina toata lumea de pe balta sa-si spuna parerea si abia dupa aceea sa se comenteze.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Jujak

Mesaj de Jujak »

Bai fratilor :!: Ce se intimpla :?: Mai devreme citisem o postare facuta de domnul OANA VICTOR , dar se pare ca aceasta a disparut k magarul in ceata :shock: . Se pare ca pa SITE-UL acesta nu se pastreaza postarile celor NEAGREATI :roll:

cornel rosioru
maestru emerit

@Mircea
Eu am prezentat regulamentul.
Dar tot eu am spus ca au fost derogari pe care echipa voastra nu le-a folosit.
Voi nu intelegeti ca pestele putea fii tinut oricit de departe?
Voi nu intelegeti ca acolo a fost un observator si un martor?
Acea apa mica si tulbure au vazut-o 6 oameni. Eu trebuia sa-i cred pe cei doi concurenti?
Si pe urma nu intelege-ti ca eu nu am participat la aceasta hotarire?
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

@jujak

Tu abtine-te ca nu esti implicat.
Iar mesajele mai ales astazi nu se pot sterge deoarece cei 2 administratori sunt pe balta.
Oana si oricine la noi pe site isi poate sterge singur mesajul din patratelul ala quote
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”