(Imi cer scuze, copilul lui Popescu are 29 de ani, el nu are nevoie de un psiholog, are nevoie de un par pe spinare si taiatul oricarei alocatii. Ia-i masina, telefonul, calculatorul si lasa-l lefter sa vezi cum isi revizuieste comportamentul. Lasa-l fara bani 3 luni si lipsa unui rahat de joc ca diablo i se va parea cea mai mica dintre probleme )
Domnilior ma uit la voi si nu pot crede cit de buni sfatuitori sunteti BV. Si ca va scot din ceata Edi al meu pe linga cei 15 ani de jocuri a facut si foarte foarte multi bani ( tot din jocuri ) Nu este dependent financiar de mine , are magazinul lui cu articole de pescuit la care el da numai sfaturi verbale , fiindca este ocupat permanent sa se impuste la jocuri .Deci asta cu finaciarul cade din start , cea cu pshiholog pshiatru a cazut de mult cred si sper ca ultima varianta este un copil , dar imi spune permanent ca este timp si de copii , sotia lui ar vrea un copil el nu si nu cica a aparut o noua versiune FIFA 2014

deci inca 1-2 ani are activitate .

Asa ca acum va sfatuiesc eu pe voi pe cei care inca mai aveti si puteti face ceva , INDEPARTATI COPII DE CALCULATOR(COPII DE LA 6 LA 70 DE ANI) SI LIMITATI TIMPUL DE STAT IN FATA CALCULATORULUI -VOR DEVENI DEPENDETI si nu uitati este BOALA SECOLULUI .