Iti rezerv placerea sa o citesti in original.andrei vladeanu scrie:asa. zici?

Moderator: gor965
Iti rezerv placerea sa o citesti in original.andrei vladeanu scrie:asa. zici?
FUMEAZA !!Val scrie:@gsg si AV
mai fratilor voi nu aveti activata si optiunea de PM ??? Sau YM ??Citesc 2 pagini de dialog privat .....bine , citeste , unde , acolo , samd .... parca e Operatiunea Monstru
Victore , eu chiar sunt curios care ar fi o clasificare a intereselor financiare in competitia de crap si cum sunt ele structurate ? Eu gasesc citeva categorii :oanavictor scrie:ai dreacu bani si interesele de momentBogdan Dragan scrie:Si inca ceva Nea Cornele...ai mai vazut vreun scandal intre mine si Senzor de ceva ani? Nu cred, si am sa va spun si de ce...noi am fost in stare sa reglam niste diferende in care ambele parti au gresit! Am depasit un moment in care s-au spun multe lucruri urate la nervi, dar ce a fost a fost, acum incercam sa facem ceva constructiv, ceva pentru viitor, ceva pt dezvoltarea carpfishingului romanesc! Tare mult mi-ar place sa va vad si pe dvs facand acest lucru!![]()
![]()
cum se aseaza ele singure
![]()
![]()
![]()
urat Bogdanele .............
A PRINS !!!Pasa scrie:FUMEAZA !!Val scrie:@gsg si AV
mai fratilor voi nu aveti activata si optiunea de PM ??? Sau YM ??Citesc 2 pagini de dialog privat .....bine , citeste , unde , acolo , samd .... parca e Operatiunea Monstru
Val ,de cand esti in fenomen tu ai fost o găsca buna de muls[Val scrie:
Mai departe te astept pe tine si poate incadrezi in acest sistem , sau in ALTUL , cel pe care poate il propui tu , citeva comportamente exprimate public din partea unora din astia mai vechi . De ce consider ca este necesara segmentarea asta ? Pentru ca financiarul a devenit un leit motiv in orice postare si deja nu mai avem pareri neutre ( bune sau rele ) ci doar INTERESE FINANCIARE ! Ti-as da doua exemple - eu si Cornel Serbu . Unde ne bagi ??? De unde ne luam banii ?![]()
![]()
Sincer m-ar bucura un raspuns de-al tau .
Listele sunt pline, dar mereu de aceeasi oameni, rar apare cate unul mai nou. In plus, de inscris este usor, mereu se inscriu cate 50 la concursuri cu 20-30 de locuri.Val scrie:Usor se mai jignovesc unii din cei ce citesc pe aici si incep sa posteze vorbe mari - "indepartarea de fenomenul pescuitului la crap" , "nu suportam mizeria morala si balacareala" , samd . Dar voi pe ce lume traiti fratilor ? Cind ma uit la listele de concursuri anuntate , le vad pline si achitate din iarna .....