Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:asa. zici?
Iti rezerv placerea sa o citesti in original.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

bine
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@gsg si AV

mai fratilor voi nu aveti activata si optiunea de PM ??? Sau YM ?? :wink: Citesc 2 pagini de dialog privat .....bine , citeste , unde , acolo , samd .... parca e Operatiunea Monstru :wink:

Pasa

Mesaj de Pasa »

Val scrie:@gsg si AV

mai fratilor voi nu aveti activata si optiunea de PM ??? Sau YM ?? :wink: Citesc 2 pagini de dialog privat .....bine , citeste , unde , acolo , samd .... parca e Operatiunea Monstru :wink:
FUMEAZA !! 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

scuze val,
incercam sa-l provoc pe nea fane la dialog, ca pe alte site-uri e zmeu.

pt cine nu stie, gsg e stefan popescu de la alba
The One Team

Val
Pescar de competitie

IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Bogdan Dragan scrie:Si inca ceva Nea Cornele...ai mai vazut vreun scandal intre mine si Senzor de ceva ani? Nu cred, si am sa va spun si de ce...noi am fost in stare sa reglam niste diferende in care ambele parti au gresit! Am depasit un moment in care s-au spun multe lucruri urate la nervi, dar ce a fost a fost, acum incercam sa facem ceva constructiv, ceva pentru viitor, ceva pt dezvoltarea carpfishingului romanesc! Tare mult mi-ar place sa va vad si pe dvs facand acest lucru!
ai dreacu bani si interesele de moment :!: :!: :!: cum se aseaza ele singure :!: :!: :!:
urat Bogdanele ............. :shock:
Victore , eu chiar sunt curios care ar fi o clasificare a intereselor financiare in competitia de crap si cum sunt ele structurate ? Eu gasesc citeva categorii :

- proprietari ( scuze - administratori contractuali ) de balti
- proprietari de firme de echipament si nada
- promotori ai unor balti noi care vor sa intre in circuit , prin investitiile facute
- scribi de Forum ( orice forum ! ) , care ataca la comanda pe oricine , pentru un abonament mai subtire , pentru 1 galeata de nada , samd

Mai departe te astept pe tine si poate incadrezi in acest sistem , sau in ALTUL , cel pe care poate il propui tu , citeva comportamente exprimate public din partea unora din astia mai vechi . De ce consider ca este necesara segmentarea asta ? Pentru ca financiarul a devenit un leit motiv in orice postare si deja nu mai avem pareri neutre ( bune sau rele ) ci doar INTERESE FINANCIARE ! Ti-as da doua exemple - eu si Cornel Serbu . Unde ne bagi ??? De unde ne luam banii ? :wink: :lol:
Sincer m-ar bucura un raspuns de-al tau .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pasa scrie:
Val scrie:@gsg si AV

FUMEAZA !! 8)
A PRINS !!! :wink:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Mai departe te astept pe tine si poate incadrezi in acest sistem , sau in ALTUL , cel pe care poate il propui tu , citeva comportamente exprimate public din partea unora din astia mai vechi . De ce consider ca este necesara segmentarea asta ? Pentru ca financiarul a devenit un leit motiv in orice postare si deja nu mai avem pareri neutre ( bune sau rele ) ci doar INTERESE FINANCIARE ! Ti-as da doua exemple - eu si Cornel Serbu . Unde ne bagi ??? De unde ne luam banii ? :wink: :lol:
Sincer m-ar bucura un raspuns de-al tau .
Val ,de cand esti in fenomen tu ai fost o găsca buna de muls[ :lol: ] ,prin faptul ca ti-ai dorit foarte mult sa faci parte dintre greii senzor .Pentru acest lucru ai donat foarte multi bani in fiecare an lui Rosioru .
Nu cred ca ai primit vreodata chitanta pentru sponsorizarile facute .Acest lucru t-i sa intamplat si anul
acesta cand tea pisat mateianu .Norocul tau este acela ca nu a-i apucat sa dai cei 5000 promisi :!:
Dar una peste alta tu esti un pescar care a vrut si vrea in continuare sa faca ceva pentru pescuit .,si cand spun asta i-mi aduc aminte de tinerii pe care i-ai invitat la numeroase concursuri sa faca parte din echipa ta impreuna cu Cezar ,plus unele initiative demne de luat in considerare iar ceamai importanta a fost punerea pe picioare a site-ului [dar si cea mai mare greseala a fost vinderea lui :!: :idea: ]

Cat despre Cornel nu cred ca mai are vreun interes material [decand nu mai are magazin ]si nici nu-l simt sa vrea functii de conducere [pentru ca i-au fost propuse si a refuzat ]
Nu stiu ,sa judece lumea care este interesul lui [in afara de bazaconiile debitate de clipici :lol: :lol: ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

claudiue

Mesaj de claudiue »

Val scrie:Usor se mai jignovesc unii din cei ce citesc pe aici si incep sa posteze vorbe mari - "indepartarea de fenomenul pescuitului la crap" , "nu suportam mizeria morala si balacareala" , samd . Dar voi pe ce lume traiti fratilor ? Cind ma uit la listele de concursuri anuntate , le vad pline si achitate din iarna .... :wink: .
Listele sunt pline, dar mereu de aceeasi oameni, rar apare cate unul mai nou. In plus, de inscris este usor, mereu se inscriu cate 50 la concursuri cu 20-30 de locuri.
Doar cateva zeci de pescari de crap exista?
Din una-doua sute de abonati pe Tancabesti doar 20-30 au timp si bani de concursuri pe aceasta balta? ( este doar un exemplu, fiind balta cu cele mai multe concursuri). In plus de asta, dupa discutii si certuri pe forum, unii dintre cei ce frecventau concursurile aleg sa nu mai vina sau nu mai sunt primiti.

Discutia era ca se indeparteaza lumea de competitiile de crap - nu cred ca este nimic gresit in aceasta afirmatie.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@v.oana

Cu ce l-a pishat Mateianu ? De unde ai mai scos-o si pe asta ? Cum pot eu sa jignesc un pescar (apropo, inca tanar !) care pescuieste in competitii de aproape 7 ani ? Val nu are nevoie de bani ca sa faca parte din multe loturi, cred ca multi si l-ar dori.... Cand ma refer la pozitile 11 si 12 de pe listele cluburilor, adica la sponsori cu impresii de pescari, stie toata lumea la ce gen de "pescari" ma refer...majoritatea pensionari sau in pragul pensionarii... :D
Asa ca te rog sa termini cu injectile si cu intrigile, mai bine ai reciti ce a scris Maimutoiul. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”