Moderator: gor965
te rog sa folosesti o linie civilizata in discutii.Popescu Stefan scrie:.
Dovada ca am si infiintat-o cu toate manariile pe care tu ai incercat sa le faci pe la ANST pentru a impiedica infiintarea federatiei. Mie mi-ar fi jena. Tine minte: federatia nu este nici a lui Popescu, nici a lui Vladeanu. Esti in stare sa intelegi acest lucru?
Nu hartia in sine m-a deranjat, pentru ca se vede ca este facuta de amatori. Scopul este de netolerat. Precum ai vazut nu a folosit la nimic. Dimpotriva tie o sa-ti dăuneze, nu mie. Nu in fata mea ci in fata carora te erijezi ca si conducator.andrei vladeanu scrie:te rog sa folosesti o linie civilizata in discutii.Popescu Stefan scrie:.
Dovada ca am si infiintat-o cu toate manariile pe care tu ai incercat sa le faci pe la ANST pentru a impiedica infiintarea federatiei. Mie mi-ar fi jena. Tine minte: federatia nu este nici a lui Popescu, nici a lui Vladeanu. Esti in stare sa intelegi acest lucru?
manarii? despre ce e vorba?
apcr a depus o hartie pe care am si postat-o imediat pe forum, nimic de ascuns sau de manarit.
nu am intentionat sa impiedic nimic.Popescu Stefan scrie:Ce te-a determinat sa impiedici infiintarea federatiei?
Daca ne uitam putin in trecut pe forumurile de specialitate o sa observam cam cum ne catalogai tu, pe noi cei de la Senzor.Asta fara sa fi postat vreodata ceva la adresa ta.Popescu Stefan scrie:
Vladut Mateianu,
Nu ma intereseaza Senior crap, dar ia aminte la o parabola spusa de Isus Cristos: sa de cu piatra cel care este fara de păcat. Nu cred ca ai avut vreodata ocazia sa ma cunosti si nici nu tin neaparat. Tu, daca doresti sa faci performanta cu clubul tau, va trebui sa ma cauti. Sa tii minte cele ce ti-am scris aici. Eu nu sunt un om ranchiunos. La cate zoaie s-au aruncat asupra mea, facea pe oricine sa renunte. Dar, e mult mai importanta constituirea federatiei decat mizeriile pe care le-ati spus voi despre mine. Mai ales tu, care nu aveai nimic in clin sau mânecă cu mine sau cu ce fac eu. Dar, te rog sa ma crezi, ca te inteleg.