federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: federatia...

Mesaj de Popescu Stefan »

De la vârsta de 27 de ani, lucrez cu oamenii. Adica am condus colectivitati de oameni. Cartea mea de munca ar putea sa stea in orice vitrina. Daca pun si diplomele si masteratele pe langa ea, tacamul ar fi complet. 28 de ani de management sunt suficienti? Si un masterat la Universitatea din Neuchatel?
Probabil cand vei vedea si strategia nationala privind dezvoltarea pescuitului sportiv din Romania, o sa stai sa te mai gandesti putin. Sper sa nu te gandesti la ce e aia?. Imi apartine in totalitate.
Ultima oară modificat Joi Apr 07, 2011 16:14 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:.
Dovada ca am si infiintat-o cu toate manariile pe care tu ai incercat sa le faci pe la ANST pentru a impiedica infiintarea federatiei. Mie mi-ar fi jena. Tine minte: federatia nu este nici a lui Popescu, nici a lui Vladeanu. Esti in stare sa intelegi acest lucru?
te rog sa folosesti o linie civilizata in discutii.
manarii? despre ce e vorba?
apcr a depus o hartie pe care am si postat-o imediat pe forum, nimic de ascuns sau de manarit.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

felicitari pt cv
nu mi-ai raspuns ce legatura ai cu structurile sportive...
The One Team

Popescu Stefan

Si structurile sportive sunt persoane juridice. Daca te uiti pe mapamond, marii manageri nu au avut treaba (cu unele exceptii) cu sportul respectiv.

andrei vladeanu
Veteran

hai sa incheiem. plictisim lumea.
ai nr. meu de telefon. poti sa ma suni daca doresti continuarea discutiei.
merci
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:.
Dovada ca am si infiintat-o cu toate manariile pe care tu ai incercat sa le faci pe la ANST pentru a impiedica infiintarea federatiei. Mie mi-ar fi jena. Tine minte: federatia nu este nici a lui Popescu, nici a lui Vladeanu. Esti in stare sa intelegi acest lucru?
te rog sa folosesti o linie civilizata in discutii.
manarii? despre ce e vorba?
apcr a depus o hartie pe care am si postat-o imediat pe forum, nimic de ascuns sau de manarit.
Nu hartia in sine m-a deranjat, pentru ca se vede ca este facuta de amatori. Scopul este de netolerat. Precum ai vazut nu a folosit la nimic. Dimpotriva tie o sa-ti dăuneze, nu mie. Nu in fata mea ci in fata carora te erijezi ca si conducator.
Ce te-a determinat sa impiedici infiintarea federatiei?

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:Ce te-a determinat sa impiedici infiintarea federatiei?
nu am intentionat sa impiedic nimic.

consider insa, ca am dreptul ca cetatean al acestei tari sa aflu pozitia unei institutii a statului.
dupa ce in 2008 am investit timp, nervi si bani pt un demers, am aflat ca federatia de pescuit nu se poate numi decat FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV. pe de alta parte, MTS-ul de atunci dorea ca ea sa realizeze musai cu acordul AGVPS (pt a nu da nastere unui nou scandal ACR)

ei bine, acum am observat ca se poate numi si altfel si ca se poate infiinta si pe pozitii de fronda fata de AGVPS si structurile conexe acestuia.

este dreptul meu si al cluburilor care s-au constituit atunci sa afle adevarul de la aceasta institutie a statului.
The One Team

Popescu Stefan

Si l-ai aflat?
Vezi ca te contrazici? Procedura prealabila se face pentru revocarea unui act administrativ unilateral ( pe care cel care a semnat fituica nu stie ce inseamna ), nu pentru informare. Nu ceri anularea unui act pentru a te informa.
Ultima oară modificat Joi Apr 07, 2011 16:34 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Popescu Stefan scrie:
Vladut Mateianu,
Nu ma intereseaza Senior crap, dar ia aminte la o parabola spusa de Isus Cristos: sa de cu piatra cel care este fara de păcat. Nu cred ca ai avut vreodata ocazia sa ma cunosti si nici nu tin neaparat. Tu, daca doresti sa faci performanta cu clubul tau, va trebui sa ma cauti. Sa tii minte cele ce ti-am scris aici. Eu nu sunt un om ranchiunos. La cate zoaie s-au aruncat asupra mea, facea pe oricine sa renunte. Dar, e mult mai importanta constituirea federatiei decat mizeriile pe care le-ati spus voi despre mine. Mai ales tu, care nu aveai nimic in clin sau mânecă cu mine sau cu ce fac eu. Dar, te rog sa ma crezi, ca te inteleg.
Daca ne uitam putin in trecut pe forumurile de specialitate o sa observam cam cum ne catalogai tu, pe noi cei de la Senzor.Asta fara sa fi postat vreodata ceva la adresa ta.
Referitor la faptul ca ma intelegi, iar te inseli. Nu traiesc din concursuri, chiar cred ca anul acesta este ultimul an in care ma ocup de organizare. Daca m-ai cunoste , ai sti ca nu partea financiara este cea care ma impinge sa te atac public ci faptul ca incerci sa intri intr-o lume a noastra, a pescarilor, cu forta. Cu aerele cu care postezi nu o sa ai niciodata succes, in nicio societate.... In schimb, cu intelepciune si cu vorba buna ai fi putut obtine multe...mai ales daca stiai sa-ti apropi cativa formatori de opinie din carpfishing ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Vladut,
Scopul scuza mijloacele. Marile decizii nu se iau in masa. Aveti cazul vostru concret in privinta infiintarii federatiei. Acum faptul este implinit. Ce va urma este important. Si depinde de toti, nu de ce cred unii sau altii. Cheia succesului este sa traga toti in aceeasi directie. Cine nu vrea, sa-si caute altceva.
PS Nu reduce pescuitul sportiv la o singura proba; crapul. Pescuitul sportiv este mult mai complex decat iti inchipui.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”