Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pe mine de ce m-ai bagat in discutia asta?miyagi scrie:Dar nu va faceti voi probleme din ce postez eu . Cui ii pasa ? Am si eu un punct de vedere si daca supara pe cineva , asta este !!! Nu il voi schimba prea usor , pentru ca fara sa te supar eu am concursuri la activ cite zile de pescuit ai tu si vrei nu vrei , trebuie sa imi acorzi dreptul la un punct de vedere , fie el si gresit.
----------------------------------------
Si uite asa Claudiue se lasa omul de concursuri sau sta in continuare in banca lui. Val nu te supara taticule insa vine o vreme cand trebuie sa te reinventezi. Poate ca noi am stat pe tusa 30 de ani ca sa intram acum si nu e cazul sa ne lovim de alt tipic de aroganta. Concursurile pe care le ai la activ nu-ti dau dreptul sa jignesti etalandu-ti un pdv gresit ci ar trebui sa te faca sa ti-l corectezi daca au fost concursuri unde a primat fair play-ul. Asa cum iti arogi tu anumite drepturi chiar si la pareri gresite lasa-i si pe ceilalti sa-si savureze victoria atata timp cat din asta castiga carpfishingul si nu ai dovezi asupra anumitor afirmatii gratuite. Nu cunosti multa lume. Ba chiar mai multa decat cea pe care o cunosti si bucura-te cand ai oaspeti, daca vrei sa ma intelegi.
Felicitari Vali si daca reusim sa cadem pe Delta impreuna facem una acolo pe distractie. Numai cine nu vrea sa-ti recunoasca caracterul nu-ti recunoaste posesia bunului simt si a jovialitatii. Daca nu esti baiat baiat valabil nimeni nu te musca de fund. Nu te lasa impresionat de asta ca e o cioaca si cazi in cealalta extrema.
...continuarea in semnatura....
p.s. ia uite Val cum se invata sa se prinda peste pe o balta! Mai ales pe Bungetu.
... de mic....
bogkba scrie:Val in primul rand vreau sa te salut si sa-ti multumesc ca am avut onoarea sa te am prezent la acest concurs,onoare pe care o port si lui Tata Nitu,Nea Maty,Marius Barbu,Marius Din,Vali Bonto,Sorin Rudeanu,Vasilica Baboieru,Dan Mitranescu si imi cer scuze daca am omis si alte "nume grele" ale carpfishing-ului romanesc si nu numai.Vreau sa te intreb de cate ori ati pescuit voi pe Bunget sa aveti pretentii.Iti spun eu:Tu-NICIODATA,TATA NITU-1 DATA,NEA MATY-1 DATA,MARIUS BARBU-2 ORI,MARIUS DIN-NCIODATA,VALI BONTO-NICODATA,SORIN RUDEANU-1 DATA,VASILICA BABOIERU-NICIODATA,DAN MITRANESCU-NICIODATA....ASA CA DL Val nu mai puteti ridica pretentii.Eu un lucru nu-l inteleg,iti pare rau sau te ofticii pe romaneste ca am castigat noi in fata "numelor grele"ale pescuitului autohton sau iti pare rau de bani(k aici o putem rezolva usor-donam banii cui vrei tu).Si hai sa-ti spun cum sta treaba cu pestii,ca sa nu mai dezinformezi tu pescarii ca noi am prins 60 kg intr-o noapte pe vant(acolo unde am pescuit noaptea nu mai era vant era un golf) si frig.Noi dupa cantarul desambata seara am prins 11 kg unul de 3,6 si altul de 7(pesti vazuti de arbitru)si in ultima noapte am prins30 kg iar duminca dimineata am prins de la ora 7 pana la 11.30 am mai prins 20 si ceva de kg(3 pesti) vazuti de arbitru,cand spun vazuti de arbitru ma refer la faptul k eram in dril cu ei,dar k o ironie poate iti spune si nea Cristi(arbitrul) ce iesea din pesti,iti spun eu inaintea lui BILE mai Val,si acum te intreb eu pe tine,cei de la Nucet hranesc pestii cu bile?![]()
![]()
Sau te gandesti k ii hraneam noi pe drum cu bile de 100 lei kg.
![]()
![]()
Si daca vrei iti dau eu un nr de telefon de la Nucet si spune-le ca vrei sa cumperi si tu 100 kg de crap de la 3-10 kg,sa vezi ce raspuns iti dau,dar tot eu te ajut,vor rade de tine mai Val. :idea:Stii ceva Val eu nu vreau sa intru in polemici cu tine pt ca am auzit si lucruri frumoase de tine si altele mai putin,dar eu v-am respectat pe toti(aceste nume grele)dar nu iti permit sa-ti bati joc de munca mea de atitia ani si sa-mi terfelesti tu lacul si numele in mocirla asta.Asa ca VAL veniti sa pescuiti mai des pe Bunget daca vreti sa si prindeti peste,pt k lacul are o intindere mare si cu adancimi mari dupa cum ai vazut si tu,iar pestele are unde sa umble si voi pescarii sa nu dati de el.De carcoteli suntem toti buni.
Claudiu BV spune-mi si mie la concursul din toamna cu ce bile ai prins peste?Spune-mi si mie cine ti-a aratat cum sa pescuiesti si cine ti-a aratat poze cu structura locului unde ai pescuit?Ca sa nu mai tinem lumea in suspans le spun eu,Bogdan Caba ti-a spus,ti-a aratat si ti-a dat bile, Claudiu.Rusinica!!!!!