@Val
Sa fiu explicit? Cand am facut referire la portofele, ma gandeam la negocieri intre asociatii (cluburi, echipe) si patroni de balti. Jocuri de culise, avantaje reciproce, fineturi d-astea. Despre mine si credibilitate nu-ti face griji. Fac de 6 ani si jumatate emisiunea (asta) si am invatat ceva mai multe decat tine. Am inceput deja negocierile pentru publicitatea de la anu'. Au invatat multi din evenimentele de anul acesta si au vazut ce inseamna promovarea in forta a unei balti (MV2), moderata (Doripesco), "subtire" (Bugeac) sau deloc (nu dau nume, ca d'aia e "de loc"). Sigur ca sunt balti care nu au nevoie de nicio promovare (Sarulesti, Darvari, Tancabesti, Hobaia) dar punem pariu ca pot influenta optiunea pentru un concurs sau altul, atunci cand se suprapun? Insa repet, daca nu se poate autofinanta, renunt la emisiune, nu ma apuc sa fac rahaturi lipsite de credibilitate. Mai am altele din care scot bine. Cat despre "persoane", ai dreptate dar te rog sa-i acorzi circumstante lui Luci, inca nu a avut timp sa-i cunoasca pe toti si nu are flerul necesar pentru a sta in spatele potentialilor castigatori, in asteptarea unui dril.
Raduta m-a sunat anul trecut si m-a rugat sa-i filmez singura competitie pe care a avut-o, a ucrainienilor. Anul asta nu. Daca vroiam, puteam sa fiu rau si sa spun ca Sarulestiul nu mai e ce a fost, ca Raduta face eforturi disperate sa readuca pescarii pe balta, ca a organizat un concurs-vanatoare de crap, cu barca si sonar, lucru de neconceput cu cativa ani in urma, semn ca treaba nu mai merge bine, ca taxa de participare este arogant de mare pentru romani, ca TVA-ul (sau impozitul?)..., chitantele..., ca APCR-ul s-a retras din organizarea acestui concurs, le stii toatea astea, le-au comentat pe la colturi mai multi, dar... ce rost avea, nu ma caracterizeaza. Fiecare cu ale lui. In 2008 insa, ma gandesc sa spun si lucrurile astea mai putin placute pentru unii patroni. Nu uita ca majoritatea baltilor organizeaza cateva concursuri pe an sau chiar deloc. In rest se adreseaza si altor pescari, care au diverse plangeri, pe care nu le prea mediatizeaza nimeni. Si norocul meu ca sunt destule balti in tara. Mai ridicam unele, mai repudiem altele... creste si credibilitatea...

Abia astept sa se definitiveze calendarul pe 2008 si sa-l prezint, impreuna cu diverse optiuni de participare. Tot n-am ce face la iarna. Trag sfori