Calendar competitional 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Mugur Ioan
Puncte: 0

Mesaj de Mugur Ioan »

Dupa cum bine a punctat Florentin si Vladut a raspuns afirmativ, daca tot va ganditi, suciti si rasuciti va rog frumos sa postati si taxa de participare, premii, sectoare etc fiindca pe mine in nici un caz nu ma intereseaza un nume sau titlu al concursului. Pentru mine cel mai important este raportul taxa/premiu 1 si sau alte premii, asa ca va rog nu uitati aceste "mici" amanunte in anuntarea concursurilor.

Sau acum se discuta la caterinca :D si la sicanare :D
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

18 - 21 Septembrie - Crap 4Ever Individual - 72 ore
01 - 05 Octombrie - Crap 4Ever Echipe - 96 ore
The second best is the first loser!

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ mugure

tu faci parte din acei mercenari care vor ca premiul unui concurs sa fie de

cel putin 10 ori taxa de participare

mugure, organizez concurs de belit motz la urs

eu sunt ursu sa-nceapa concursu'

taxa inscriere 1 leu

locul 1 - 10 lei, te bagi ? :lol: :lol: :lol: mercenarule

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Florentin

eu cred ca te cam grabesti cu asta cu portofelele . Eu sunt chiar curios cine din proprietarii de balti va plati ceva pentru promovarea asta de care vorbesti tu ! Am facut si eu acum 3-4 ani , vreo 30 emisiuni la TV ( chiar la TVR International - care avea ceva grad de acoperire si prin tara si pe afara ) si am vazut cam cum se pune problema pe unde mergeai ( pescari sau vanatori ) . Nu era treaba mea , ca nu luam eu banii - eu eram prezentator voluntar . Dar am mai prins si eu cite o vanatoare la urs , un salau pe Sarulesti , un fazan cu Feri Vastag pe la Resita , samd , chestii rare pe vremea aia . Asta mi-a fost multumirea si sa mor ca nu imi pare rau . E o experienta .
Cere-i asa ceva lui Raduta - i-a vezi ce zice ? Eu zic ca iti cere el bani sa filmezi pe Sarulesti , la orice concurs .
Poate daca iti construiesti emisiunea pe persoana lor - vezi ultimul Tincabesti dat pe post , unde nu ai avut macar un drill facut de Maty sau Cristi Rudeanu ( vreo 280 kg !! ) , sa iti plateasca ceva , dar nici asa nu cred , ca nu mai au nevoie de promovare . Vine lumea la miere si daca nu isi fac reclama . Plus ca nu mai esti credibil in aceste conditii .

Eu iti urez succes dar .... Imi pare rau ca-ti scriu asta , sigur nu e treaba mea , dar daca tot am ceva invataturi dintr-o activitate similara de acum ceva vreme , am zis ca te poate interesa si opinia mea .

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Fara suparare, dar sa ajungi sa dai bani sa apari la otv, mi se pare cam deplasat, indiferent de emisiune.Poate ca asta e doar parerea mea, da vizionarea acestui post imi pare sinonima cu prostia.
Chiar daca emisiunea lui Florin este de calitate si cred ca si urmarita de pescxarii care prind otvul, poate doar magazinele de specialitate de ustensile de pescuit sa plateasca pentru reclama, nu patroni de balti unde sunt concursuri !

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

M-am prins acum care e treaba..... de aia nu apare Elodia la televizor.........ca nu vrea sa plateasca....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dan N.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Val
Sa fiu explicit? Cand am facut referire la portofele, ma gandeam la negocieri intre asociatii (cluburi, echipe) si patroni de balti. Jocuri de culise, avantaje reciproce, fineturi d-astea. Despre mine si credibilitate nu-ti face griji. Fac de 6 ani si jumatate emisiunea (asta) si am invatat ceva mai multe decat tine. Am inceput deja negocierile pentru publicitatea de la anu'. Au invatat multi din evenimentele de anul acesta si au vazut ce inseamna promovarea in forta a unei balti (MV2), moderata (Doripesco), "subtire" (Bugeac) sau deloc (nu dau nume, ca d'aia e "de loc"). Sigur ca sunt balti care nu au nevoie de nicio promovare (Sarulesti, Darvari, Tancabesti, Hobaia) dar punem pariu ca pot influenta optiunea pentru un concurs sau altul, atunci cand se suprapun? Insa repet, daca nu se poate autofinanta, renunt la emisiune, nu ma apuc sa fac rahaturi lipsite de credibilitate. Mai am altele din care scot bine. Cat despre "persoane", ai dreptate dar te rog sa-i acorzi circumstante lui Luci, inca nu a avut timp sa-i cunoasca pe toti si nu are flerul necesar pentru a sta in spatele potentialilor castigatori, in asteptarea unui dril.
Raduta m-a sunat anul trecut si m-a rugat sa-i filmez singura competitie pe care a avut-o, a ucrainienilor. Anul asta nu. Daca vroiam, puteam sa fiu rau si sa spun ca Sarulestiul nu mai e ce a fost, ca Raduta face eforturi disperate sa readuca pescarii pe balta, ca a organizat un concurs-vanatoare de crap, cu barca si sonar, lucru de neconceput cu cativa ani in urma, semn ca treaba nu mai merge bine, ca taxa de participare este arogant de mare pentru romani, ca TVA-ul (sau impozitul?)..., chitantele..., ca APCR-ul s-a retras din organizarea acestui concurs, le stii toatea astea, le-au comentat pe la colturi mai multi, dar... ce rost avea, nu ma caracterizeaza. Fiecare cu ale lui. In 2008 insa, ma gandesc sa spun si lucrurile astea mai putin placute pentru unii patroni. Nu uita ca majoritatea baltilor organizeaza cateva concursuri pe an sau chiar deloc. In rest se adreseaza si altor pescari, care au diverse plangeri, pe care nu le prea mediatizeaza nimeni. Si norocul meu ca sunt destule balti in tara. Mai ridicam unele, mai repudiem altele... creste si credibilitatea... :wink:
Abia astept sa se definitiveze calendarul pe 2008 si sa-l prezint, impreuna cu diverse optiuni de participare. Tot n-am ce face la iarna. Trag sfori :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@unii
In presa se castiga mai bine din ce nu se spune decat din ce se spune :wink:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Florentin Iuga scrie:@unii
Nea Florentin asta suna mai mult a santaj..............................si nu cred ca dvs.sunteti genul lui Horia Ivanovici de exemplu cu toate ca este vorba de alt domeniu. 8)

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

GoldFish-Team scrie:
Florentin Iuga scrie:@unii
Nea Florentin asta suna mai mult a santaj..............................si nu cred ca dvs.sunteti genul lui Horia Ivanovici de exemplu cu toate ca este vorba de alt domeniu. 8)

Asa se lucreaza la OTV.... :evil:
Dan N.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”