Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
popescu59 scrie:Hai sa vorbim direct, tot ce spune magazinul este corect , daca exista o lege in romania care iti da dreptate te rog sa o expui aici sa o putem comenta .
Ai primit exemple concrete ale altora care au patit mult mai rau decit tine .
Probabil ca tu ai vrut sa punctezi faptul ca ai cumparat de la un magazin de TOP si te astepti ca sa mai primesti ceva inapoi .Gresit , gresit.
In momentul cind magazinul avea 2 clienti pe luna cred ca ai fi gasit ceva intelegere mai ales ca ei ar fi stiut ca vor pierde si acel ultim client. Darrrrrrrrrrrr atita timp cit BIGFISH este in topul vinzari indiferent de sezon nu ai cum sa mai primesti ceva inapoi de la ei.Vor pierde 2-3-5 clienti in urma a cea ce ai semnalat tu dar tot in topul vinzarilor vor fi .Sincer imi pare rau de intimplarea ta dar exista o regula clara in comert si foarte foarte adevarata -
Daca nu il pacalesti tu pe client te pacaleste clientul pe tine , asa ca mergem inainte .
Sa ne vedem sanatosi pe balata la pescuit.
Eu vreau sa fiu tratat corect ... si ptr. ca traiesc in Romania, inainte sa ma "jegmaneasca" comerciantii, am grija ca alegerea de a scoate banii din buzunar, sa-mi apartina ! In momentul in care am scos banii din buzunar, consider ca produsul merita pretul cerut iar treaba vanzatorului s-a terminat ! Alegerea o faci in functie de nevoile tale , nu in functie de modul de comert pe care-l face un comerciant ! Repet, daca vanzatorul iti ofera la pret redus un produs care in mod normal costa mai putin decat ai platit tu, abia atunci vorbim de o eroare de marketing, sau de un tratament incorect fata de client !Mircea_ Cojocaru scrie:@ gor965
Tu cum ai vrea sa fi tratat?
Esti partinitor George. Aici este vorba de un comerciant cu monopol pe piata interna. Nu oricine stie sa comande la extern. Plus ca ajungi cu pretul mai sus decat pe piata interna daca-l comanzi afara. Cand esti provider trebuie sa fi foarte atent cu astfel de lucruri si sa promovezi produse nu sa faci afaceri. O spun tot din experienta.gor965 scrie:Eu vreau sa fiu tratat corect ... si ptr. ca traiesc in Romania, inainte sa ma "jegmaneasca" comerciantii, am grija ca alegerea de a scoate banii din buzunar, sa-mi apartina ! In momentul in care am scos banii din buzunar, consider ca produsul merita pretul cerut iar treaba vanzatorului s-a terminat ! Alegerea o faci in functie de nevoile tale , nu in functie de modul de comert pe care-l face un comerciant ! Repet, daca vanzatorul iti ofera la pret redus un produs care in mod normal costa mai putin decat ai platit tu, abia atunci vorbim de o eroare de marketing, sau de un tratament incorect fata de client !Mircea_ Cojocaru scrie:@ gor965
Tu cum ai vrea sa fi tratat?
Hai mai, fii serios...in anul 2013, mai vorbim de monopol in materie de pescuit ?! Daca ai banii necesari, poti sa iei ce vrei, de unde vrei !cornel.s scrie:..........
Esti partinitor George. Aici este vorba de un comerciant cu monopol pe piata interna...........