Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta a fost cauza principala pentru OMORAREA copilului.ICSXX scrie:Ar trebui aspru pedepsiti si cei care iau cainii de la centrele de plasament si le dau drumu' pe strada.
Ar trebui verificati lunar .
Cine sa verifice, dai telefon la 112 si astepti de te uita Dumnezeu, ca nu au masini, combustibil, personal, te talhareste in casa, iti sparge casa si vin dupa "n" ore !!ICSXX scrie:Ar trebui aspru pedepsiti si cei care iau cainii de la centrele de plasament si le dau drumu' pe strada.
Politia animalelor, institutie nou implementata in tara noastra, sub raspundere ministeriala.gabi1 scrie:Cine sa verifice, dai telefon la 112 si astepti de te uita Dumnezeu, ca nu au masini, combustibil, personal, te talhareste in casa, iti sparge casa si vin dupa "n" ore !!ICSXX scrie:Ar trebui aspru pedepsiti si cei care iau cainii de la centrele de plasament si le dau drumu' pe strada.
Da-i unui impostor numit politic o uniforma sau pune-l in spatele unui ghiseu si te lamuresti cum stam cu competentele, avem p..a !!cornel.s scrie:
Politia animalelor, institutie nou implementata in tara noastra, sub raspundere ministeriala.
Dar le-am dat din minoritarii nostri care sunt mai periculosi decat maidanezii. Si daca vor le dam si ursi si vipere si capuse.....cornel.s scrie:Nemtii au eradicat ursii. Nu mai au nici unul in salbaticie. Ce mai vorbim de caini vagabonzi in Germania?!!!nicucc scrie:Ce ne-am face daca ar exista si ursi comunitari,tigri,lei comunitari,vipere comunitare si mai stiu eu ce alte animale periculoase.Cineva o sa zica ca astea-s animale salbatice,dar si cainii lasati in salbaticie se salbaticesc,se cunosc cazuri cand inclusiv porcii care au stat in salbaticie au preluat comportamentul si instinctele mistretilor.
Personal cred ca problema este altundeva cum zicea cineva mai inainte cainii comunitari sunt de fapt o "vaca de muls" pentru unii si inca una babana.
Si eutanasierea babelor si uratelor nef..te de la organizatiile de protectie a animalelor ! Ei sunt principalii vinovati ptr moartea acestui ingeras de copil, in acelesi chinuri ar trebui sa sfarseasca si ei !viorelb73 scrie:Eutanasierea, ca sa putem lasa copii la joaca in siguranta!
Respect