Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
si eu stiu mai multi, adrianeZarguzon Adi scrie:Stiu eu un "pescar" din clubul asta select care de pe Avicola 1 s-a batut pentru ultimul loc.andrei vladeanu scrie:stai sa ma intorc eu din concediu si ma ocup personal sa-i fac baiatului asta, imi scapa numele lui, o cupa mare, mare de tot.
a intrat in clubul select al pescarilor care pierd sectorul A de la Avicola 1, cel mai bun loc de pe balta!
Asa ca pt Avicola 1 fi pregatit cu mai multe cupe ca e loc.
Avicola 1 ramane un loc foarte bun !andrei vladeanu scrie:stai sa ma intorc eu din concediu si ma ocup personal sa-i fac baiatului asta, imi scapa numele lui, o cupa mare, mare de tot.
a intrat in clubul select al pescarilor care pierd sectorul A de la Avicola 1, cel mai bun loc de pe balta!
Nu este destul ca nu am dupa ce bea apa , acum nu am nici cu ce !andrei vladeanu scrie:si eu stiu mai multi, adrianeZarguzon Adi scrie:Stiu eu un "pescar" din clubul asta select care de pe Avicola 1 s-a batut pentru ultimul loc.andrei vladeanu scrie:stai sa ma intorc eu din concediu si ma ocup personal sa-i fac baiatului asta, imi scapa numele lui, o cupa mare, mare de tot.
Asa ca pt Avicola 1 fi pregatit cu mai multe cupe ca e loc.
insa toti de pana acum au strans si au plecat cat mai discret acasa. sa se mai pregateasca.
numai asta urla dupa cupe!
Perfect adevarat ! Eu am fost pus in aceasta situatie fara sa stiu. Ce pot sa spun este ca trei zile din concurs am pescuit doar doua persoane in stand,dar intradevar ne-am perindat patru pe acolo pe parcursul celor patru zile.Vladut Mateianu scrie:Oricum, sunteti prima echipa care au pescuit 4 oameni la Avicola 1, asta cu certitudine....![]()
Zvonko ar fi prins pestii astia singur.....![]()
PS Si de acum s-a mai clarificat si inca un aspect. La concursurile cu 3 pescari, nu mai este voie cu schimbari, ca altfel o sa ajungem la situatia penibila sa se ceara 6 diplome la sfarsit si de ce nu, sa macane 6 oameni dupa cupe in loc de unul....