COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de petre iulian »

Cupa Rig este o traditie si am participat si cand se tinea pe Corbu mic .
Premiu si atunci era mai mare decat incasarile :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

gor965 scrie:Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
In 2012 la cupa Corbu Lake incasarile au fost mult sub premii!!!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

RomIce scrie:
gor965 scrie:Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
care au fost motivele pt care incasarile au fost mult sub premii?? s-au ocupat toate locurile??
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Jos palaria in fata celor de la Corbu ! Mai avem paine multa de mancat pana sa ajungem ca ei, adica sa nu depindem de incasari...si de nimic ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Lumea nu prea vine la Corbu din alte considerente. In primul rand costul nadei (trebuie calitate si cantitate), apoi frica de concurenta (investesti multi bani si e foarte probabil sa ti-o furi de la cei mai buni pescari din tara :)). Taxa e ultima "problema" :).

LE: si cam tre` sa muncesti mult, nu e ca pe Tancabesti, la pensiune :)
Marius Sârbu

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

RomIce scrie:
Nu am spus ca doar ultimele doua concursuri au avut reteta respectiva, ci ma refeream la faptul ca daca ar trebui sa organizeze concursurile (ca ultimele doua) pe alta balta, am rezerve ca si-ar mai dori treaba asta. Diferenta pusa de dl. Carstocea e tradusa in reclama ptr. balta si ptr. echipa de organizare a firmei sale...si s-o recunoastem, ptr. cele facute pana acum, nu avem decat sa ne scoatem palaria in fata lor.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

gor965 scrie:
RomIce scrie:
Nu am spus ca doar ultimele doua concursuri au avut reteta respectiva, ci ma refeream la faptul ca daca ar trebui sa organizeze concursurile (ca ultimele doua) pe alta balta, am rezerve ca si-ar mai dori treaba asta. Diferenta pusa de dl. Carstocea e tradusa in reclama ptr. balta si ptr. echipa de organizare a firmei sale...si s-o recunoastem, ptr. cele facute pana acum, nu avem decat sa ne scoatem palaria in fata lor.
Da George, asa este diferenta inseamna reclama insa banii de reclama sunt foarte multi. El a inceput aceasta campanie din 2012... Si reclama inca nu s-a terminat!
Cat despre recunoastere pentru ceea ce face...nu cred ca mai am suficiente cuvinte pentru ceea ce face dansul si echipa!

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?

ps:daca tot ati deschis subiectul poate ne atasati si noua factura cu taxa pentru balta la Cupa Iernii -2013
cheltuielile cu tot cu tva si impozit, etc nu depasasec 27000lei la Crapmania 2014 :wink:
Florian Serban

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Foarte creativ!!!
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

joker_x scrie: Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?

ps:daca tot ati deschis subiectul poate ne atasati si noua factura cu taxa pentru balta la Cupa Iernii -2013
cheltuielile cu tot cu tva si impozit, etc nu depasasec 27000lei la Crapmania 2014 :wink:
Ce rost are sa-ti rapsund daca tu le sti pe toate ? Totusi, ti-as fi raspuns la cateva puncte unde vorbeste doar frustrarea din tine, dar asta doar dupa ce voi sti cu cine dialoghez.... :wink: Sunt satul si eu de fatalai care isi ascund neputinta in spatele unei clone, de aceea te invit sa-ti vezi tu de Sulimanu tau si de Marinita si lasa gargara ieftina pe aici....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”