Premiu si atunci era mai mare decat incasarile

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
In 2012 la cupa Corbu Lake incasarile au fost mult sub premii!!!gor965 scrie:Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
care au fost motivele pt care incasarile au fost mult sub premii?? s-au ocupat toate locurile??RomIce scrie:In 2012 la cupa Corbu Lake incasarile au fost mult sub premii!!!gor965 scrie:Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
Nu am spus ca doar ultimele doua concursuri au avut reteta respectiva, ci ma refeream la faptul ca daca ar trebui sa organizeze concursurile (ca ultimele doua) pe alta balta, am rezerve ca si-ar mai dori treaba asta. Diferenta pusa de dl. Carstocea e tradusa in reclama ptr. balta si ptr. echipa de organizare a firmei sale...si s-o recunoastem, ptr. cele facute pana acum, nu avem decat sa ne scoatem palaria in fata lor.RomIce scrie:In 2012 la cupa Corbu Lake incasarile au fost mult sub premii!!!gor965 scrie:Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
Da George, asa este diferenta inseamna reclama insa banii de reclama sunt foarte multi. El a inceput aceasta campanie din 2012... Si reclama inca nu s-a terminat!gor965 scrie:Nu am spus ca doar ultimele doua concursuri au avut reteta respectiva, ci ma refeream la faptul ca daca ar trebui sa organizeze concursurile (ca ultimele doua) pe alta balta, am rezerve ca si-ar mai dori treaba asta. Diferenta pusa de dl. Carstocea e tradusa in reclama ptr. balta si ptr. echipa de organizare a firmei sale...si s-o recunoastem, ptr. cele facute pana acum, nu avem decat sa ne scoatem palaria in fata lor.RomIce scrie:In 2012 la cupa Corbu Lake incasarile au fost mult sub premii!!!gor965 scrie:Nu stim cum s-ar descurca daca ar trebui sa organizeze un concurs pe alta locatie si nici nu cred ca ar mai fi interesati sa iasa in paguba ca in ultimele doua concursuri, cand valoarea premiilor a depasit suma incasarilor !
Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum !
Ce rost are sa-ti rapsund daca tu le sti pe toate ? Totusi, ti-as fi raspuns la cateva puncte unde vorbeste doar frustrarea din tine, dar asta doar dupa ce voi sti cu cine dialoghez....joker_x scrie: Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?
ps:daca tot ati deschis subiectul poate ne atasati si noua factura cu taxa pentru balta la Cupa Iernii -2013
cheltuielile cu tot cu tva si impozit, etc nu depasasec 27000lei la Crapmania 2014