cornelserbu scrie: @ mirceaf
mircea, nu-nteleg de ce nu te linistesti, tu nu-ti dai seama ca aici nu se ia nimeni de apcr ??? revino-ti, tata, ca esti total in afara problemei...(mai ales cand spui ca m-ai batut

)
fuck, nici pe tine nu te-am batut?! nashpa, stiam ca s-a facut mishto ca ai picat la turn si n-ai iesit unde trebuie, credeam ca te-am ars

spune-i lu' zar
cuzon ca am iesit pe 9.
in fine, nu ma linistesc, cornele, ca sunt afectat de criza financiara, nu mai am cashcaval sa fac revelionu' la viena, praga sau paris. sunt obligat de situatie sa sparg lemne pt semineu prin curte, sa trag zaibar de mihailesti din damigeana, productie proprie

, si sa pendulez trist intre grataru' cu pastrama si internet. nici la salau nu merge ca face gheata pe inele. am iesit cu barca sapt. trecuta, m-am cacat pe mine de frig. nashpa, cum ziceam.
cornelserbu scrie: ... tot ce spune dan mitranescu este perfect adevarat...si eu am pus totul cap la cap si am ajuns la aceeasi concluzie, dar asta s-a-ntamplat probabil, asa cum spune si adi zarcuzon, din cauza ca noi nu suntem "influentati" de nimeni
cornele, si io am pus totul cap la cap, influentat fiind

, si am ajuns la concluzia ca daca indemnul biblic "sa ridice piatra cel fara de pacat" s-ar fi savarsit in timpul si pe meleagurile noastre, sa-mi bag ... de nu-i turnam masivu' bucegi in cap bietei femei!
revin. dan mitranescu are dreptate. probabil ca asa e. probabil ca povesti de genul, unu' s-a trezit cu doi pesti pe foaie, unu' a cantarit de doua ori aceeasi teni, altu' a fost amenintat de raduta sa nu mai incomodeze oaspetele austriac, altuia i-au fost cantariti pestii din varful dealului, altii s-au trezit cu "soricei" drept adevarate capturi, si probabil ca exemplele pot continua, or fi adevarate. eu unul n-am vazut nimic din toate astea. si atata timp cat cineva n-are curajul sa le afirme public si sa le sustina prin marturie sau dovezi, pe mine unul ... nu ma intereseaza. ai ceva de spus, ai ceva de contestat? asta poate include si apcr, cornele, fa-o atunci cand trebuie si adu dovezi. altfel, orice "robert.n" de pe strada poate sa vina sa-ti strige ce vrea el, cornele. orice, inclusiv ca tu ai inchis ochii cand nu trebuia si i-ai deschis cand te durea mai tare!
acu' astept sa ma inviti si pe mine, spre impacare, sa "legumim" ceva la tine la club, ca io nu-mi mai amintesc cum se asorteaza nea Tica cu mobilieru'