CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

mirceaef scrie:
petre iulian scrie:la Sarulesti este triunghiul bermudelor....la unii dispar pestii si la unii apar :D :D ...care da mai mult are sanse sa apara de mai multe ori pestii "pixari"..o noua specie de crapi pixari care mananca numai la hartii de 100 euroi :shock:
nu mai spune ... pai in cazul asta, de ce nu te duci tu la vali martoiu, vezi sa fie pe langa el si partenerul de seamana cu un personaj de poveste ... unu' de-a jucat la cfr cluj vreun an, si intreaba-l asa ... ca intre pescarii de competitie ce esti tu! auzi, mah, vali, cat te-a costat mah locu'ntai la sarulesti?!!! da' vezi sa ne spui si noua inainte sa-l intrebi, vedem si noi cum se executa corect un longcast :D

in mod special te rog sa-mi faci favoarea sa-mi spui si mie cat a dat cipica (stiu ca tac'su sta bine pe cashcaval) si silviu pt locu'ntai acu' doi ani si de asemenea, mare rugaminte, cat a dat cornel rosioru si costica buhac pt locul doi. imi fac calcule acu' pt podiumurile de la anu', nu stiu daca imi ajunge de locu' intai.
Nu este vorba de Cipica , Martoiu sau de italieni . Jos palaria ...trebuiesc felicitati de doua ori pentru ca au reusit sa intreaca si "pixul" ...

Dan Mitranescu
Veteran

mirceaef scrie:
Dan Mitranescu scrie: In momentul in care am aflat ca exista un pescar care a ocupat podiumul de 3 ori consecutiv , iar in toate aceste 3 concursuri TOTI ARBITRII erau angajatii acestui pescar, nici nu-mi mai trebuie sa ma gandesc cat de prost am pescuit !!!
avand in vedere ca mentionezi ca ai fost in lupta directa cu echipa aia de platea arbitrii si a urcat pe podium de trei ori consecutiv, te intreb:
1, ai fost vreodata la ei la cantar? daca nu, ti-a interzis cineva?
2. daca ai fost la ei la cantar, ce abateri de la regulament ai observat?
3. ai depus contestatie? cate? cum au fost ele solutionate?

ce dovezi ai in sprijinul afirmatiei ca podiumul a fost trucat?
1.Nu am fost niciodata la cantarele vecinilor in concursurile in care particip,iar cand este vorba sa parcurg si km pentru acest lucru chiar ca iese din discutie...

2.Nu am depus contestatie pentru ca deabia acum am reusit sa pun cap la cap afirmatiile pe care le-am facut.

3. Ce puteam sa scriu intr-o eventuala contestatie ????

4. In situatia in care se face o confuzie mai incerc o data :
TOTI ARBITRII ...DIN TOATE CELE 3 CONCURSURI ...LA LOCUL LOR DE MUNCA ...LA SERVICIUL LOR...ACOLO DE UNDE-SI PRIMESC SALARIU...UNDE AU FOST ANGAJATI ... AU UN SEF !!!

ACESTA A PARTICIPAT IN ACESTE CONCURSURI SI A IESIT PE PODIUM DE FIECARE DATA , IAR LA CANTAR LA EL AU VENIT ASTIA DE MAI SUS SINGURI ,CU PIXUL IN MANA !!!

5. Nu am dovezi ca a fost trucat ceva si-ti urez "fir intins" in asemenea concursuri , ca eu nu ma mai bag la asa ceva...

Dan Mitranescu
Veteran

mirceaef scrie:
cornelserbu scrie: ... iar tu nici macar n-ai fost la un concurs pe sarulesti, ca sa sti macar cum poti ajunge la cantar de la un capat la altul al baltii, atunci cand cantarul respectiv se face la o ora oarecare aleasa de arbitrii ...
nu mai spune 8) nu stiu de ce dar am impresia ca te-am si batut, asta cand tu picasei pe la turn iar noi intre tata nitu si oslobeanu pe un loc pe care iti spun sincer, daca ne ducea mintea cu vreo doua zile mai devreme eram mult mai sus in clasament. probabil ca la 86 de kg sunt relativ invizibil pe un lac asa mare precum sarulesti. (nu mai bati la distanta, roaga-l si tu pe nea Tica sa-ti traduca umbrele care vin la tragerea la sorti :D :D :D )
cornelserbu scrie:... uita-te mai bine pe toate cele trei podiumuri si poate vei avea o revelatie ...
cam care ar fi revelatia aia cornele? un pescar se vede furat, tace malc, pe urma incepe sa vomite pe forum, la atata timp dupa eveniment. asta ar fi marea revelatie?
de ce din 2004 incoace exista, desi toate regulamentele de concurs prevad asta, intr-o forma sau alta, doar doua contestatii mari si late?! maty si zvonko. facute atunci la cald, cand lucrurile puteau fi discutate cu argumente. mai stii tu vreuna? poate mie imi scapa. in schimb in forme voalate, sugerate, mistificate, concursurile din romania, in general, si CN, in particular, sunt privite ca viciate de arbitrii si conducatori. ceva nu se potriveste. si sincer, presupunand ca exista atata frauda in concursurile noastre, ma intreb, cine e mai vinovat, ala de o comite sau ala de o tolereaza si o amplifica sub forma de zvon?!
Ca am "vomitat" acuma este datorita faptului ca acum am aflat raspunsul la suspiciunile pe care le aveam .

Ca uni tin "voma" in ei pentru ca le este rusine sau frica sa o "scuipe" nu stiu daca este benefic ...poate duc o viata mai linistita asa...

Dar ce te faci cu aia carora li se "vomita" in cap si ei cred ca este sampon ?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Mirceaef:
asa e cand il pune Basescu pe Boc sa scrie; habar n-ai pe cine ai intrecut la Sarulesti. Nea Cornel Serbu a iesit pe locul 6 si tu pe 10.
Am aflat tarziu ca Mati a avut dreptate si ca cealalta echipa cu care s-a batut pentru locul 1 a fost ajutata noaptea la minciog de ARBITRII. Tot tarziu s-a aflat si ca tot podiumul de la un renumit concurs nu a avut martori la cantar, cand la mine (locul 4) veneau 2 martori la cantar asa cum prevedea regulamentul pt ca organizatorul sa dea impresia ca peste tot este la fel si sa ne adoarma vigilenta. Te las pe tine sa ghicesti pe ce balta s-au intamplat toate acestea.

@Dan Mitranescu:
vezi ca iar te-ai inscris la un concurs fara martori la cantar si sa nu ai iar vreo surpriza si sa iesi iar pe locul 4 :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ mirceaf

mircea, nu-nteleg de ce nu te linistesti, tu nu-ti dai seama ca aici nu se ia nimeni de apcr ??? revino-ti, tata, ca esti total in afara problemei...(mai ales cand spui ca m-ai batut :lol: )

aici era o oala mare de lapte, iar tu ai bazait un pic deasupra ei si acum ai cazut in lichidul alb ... eu te sfatuiesc sa iesi repede pana nu ti se inmoaie aripile de tot :lol:

tot ce spune dan mitranescu este perfect adevarat...si eu am pus totul cap la cap si am ajuns la aceeasi concluzie, dar asta s-a-ntamplat probabil, asa cum spune si adi zarcuzon, din cauza ca noi nu suntem "influentati" de nimeni
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

cornelserbu scrie: @ mirceaf

mircea, nu-nteleg de ce nu te linistesti, tu nu-ti dai seama ca aici nu se ia nimeni de apcr ??? revino-ti, tata, ca esti total in afara problemei...(mai ales cand spui ca m-ai batut :lol: )
fuck, nici pe tine nu te-am batut?! nashpa, stiam ca s-a facut mishto ca ai picat la turn si n-ai iesit unde trebuie, credeam ca te-am ars :lol: spune-i lu' zarcuzon ca am iesit pe 9.

in fine, nu ma linistesc, cornele, ca sunt afectat de criza financiara, nu mai am cashcaval sa fac revelionu' la viena, praga sau paris. sunt obligat de situatie sa sparg lemne pt semineu prin curte, sa trag zaibar de mihailesti din damigeana, productie proprie :? , si sa pendulez trist intre grataru' cu pastrama si internet. nici la salau nu merge ca face gheata pe inele. am iesit cu barca sapt. trecuta, m-am cacat pe mine de frig. nashpa, cum ziceam.
cornelserbu scrie: ... tot ce spune dan mitranescu este perfect adevarat...si eu am pus totul cap la cap si am ajuns la aceeasi concluzie, dar asta s-a-ntamplat probabil, asa cum spune si adi zarcuzon, din cauza ca noi nu suntem "influentati" de nimeni
cornele, si io am pus totul cap la cap, influentat fiind :D , si am ajuns la concluzia ca daca indemnul biblic "sa ridice piatra cel fara de pacat" s-ar fi savarsit in timpul si pe meleagurile noastre, sa-mi bag ... de nu-i turnam masivu' bucegi in cap bietei femei!

revin. dan mitranescu are dreptate. probabil ca asa e. probabil ca povesti de genul, unu' s-a trezit cu doi pesti pe foaie, unu' a cantarit de doua ori aceeasi teni, altu' a fost amenintat de raduta sa nu mai incomodeze oaspetele austriac, altuia i-au fost cantariti pestii din varful dealului, altii s-au trezit cu "soricei" drept adevarate capturi, si probabil ca exemplele pot continua, or fi adevarate. eu unul n-am vazut nimic din toate astea. si atata timp cat cineva n-are curajul sa le afirme public si sa le sustina prin marturie sau dovezi, pe mine unul ... nu ma intereseaza. ai ceva de spus, ai ceva de contestat? asta poate include si apcr, cornele, fa-o atunci cand trebuie si adu dovezi. altfel, orice "robert.n" de pe strada poate sa vina sa-ti strige ce vrea el, cornele. orice, inclusiv ca tu ai inchis ochii cand nu trebuia si i-ai deschis cand te durea mai tare!

acu' astept sa ma inviti si pe mine, spre impacare, sa "legumim" ceva la tine la club, ca io nu-mi mai amintesc cum se asorteaza nea Tica cu mobilieru' :D :D :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

calu troian

Mesaj de calu troian »

cu arbitrajul cum a ramas la calificari ? ati abandonat subiectul ? dl.oana , dl. rosioru ? aspeptam o decizie finala !

anghel d.

Mesaj de anghel d. »

o intrebare : cine plateste deplasarea lotului in franta, cazarea si nada ?
se puncteaza tenul ?
anghel dragos-toyota carp team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

calu troian scrie:cu arbitrajul cum a ramas la calificari ? ati abandonat subiectul ? dl.oana , dl. rosioru ? aspeptam o decizie finala !

Deciziile le ia numai dl. Oana.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”