daca tu crezi ca toti de acolo am fost niste prosti, incepand cu sorin rudeanu si florentin iuga care te-au combatut cel mai tare in problema asta, atunci, itr-adevar victor oana a reusit sa-i prosteasca pe toti...eu te-as sfatui sa te linistesti cu aceste concursuri pe bani multi...lumea n-a cazut in populismul nimanui, doar s-a saturat putin, sa transforme toate concursurile de crap intr-o loterie pe bani multi...argumentele tale cu pescarii buni care nu vin din cauza premiilor mici, sunt doar pentru adormit copiii, pe adulti, n-ai prea reusit sa-i convingiandrei vladeanu scrie:eu zic ca se mai face o mare greseala.
lumea a cazut in populismul lui victor oana si a acceptat taxe mici la manse. intre 500 si 1000 de lei.
de fapt n-ar fi asa mici daca nu s-ar fi hotarat, tot la propunerea lui oana, ca 50% din ce aduna organizatorul sa se verse la echipa nationala. asta e o mare tampenie. eu am zis 10%.
dupa ce vor plati arbitrii, organizatorii nu vor mai avea bani de premii.
si in acest caz echipe valoroase, dar neinteresate de CN (sau cu rezultate slabe in primele manse) nu vor participa. iar organizatorii ori vor tine etapele cu echipe putine, ori (de ceea ce mi-e cel mai groaza!) vor chema tot felul de pescari de duminica. pt ca, pt 500 lei, poti sa te afli in treaba la CN al Romaniei, sa faci gratare si sprituri.