CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:eu zic ca se mai face o mare greseala.
lumea a cazut in populismul lui victor oana si a acceptat taxe mici la manse. intre 500 si 1000 de lei.
de fapt n-ar fi asa mici daca nu s-ar fi hotarat, tot la propunerea lui oana, ca 50% din ce aduna organizatorul sa se verse la echipa nationala. asta e o mare tampenie. eu am zis 10%.
dupa ce vor plati arbitrii, organizatorii nu vor mai avea bani de premii.
si in acest caz echipe valoroase, dar neinteresate de CN (sau cu rezultate slabe in primele manse) nu vor participa. iar organizatorii ori vor tine etapele cu echipe putine, ori (de ceea ce mi-e cel mai groaza!) vor chema tot felul de pescari de duminica. pt ca, pt 500 lei, poti sa te afli in treaba la CN al Romaniei, sa faci gratare si sprituri.
daca tu crezi ca toti de acolo am fost niste prosti, incepand cu sorin rudeanu si florentin iuga care te-au combatut cel mai tare in problema asta, atunci, itr-adevar victor oana a reusit sa-i prosteasca pe toti...eu te-as sfatui sa te linistesti cu aceste concursuri pe bani multi...lumea n-a cazut in populismul nimanui, doar s-a saturat putin, sa transforme toate concursurile de crap intr-o loterie pe bani multi...argumentele tale cu pescarii buni care nu vin din cauza premiilor mici, sunt doar pentru adormit copiii, pe adulti, n-ai prea reusit sa-i convingi :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="andrei vladeanu"]eu zic ca se mai face o mare greseala.
lumea a cazut in populismul lui victor oana si a acceptat taxe mici la manse. intre 500 si 1000 de lei.
de fapt n-ar fi asa mici daca nu s-ar fi hotarat, tot la propunerea lui oana, ca 50% din ce aduna organizatorul sa se verse la echipa nationala. asta e o mare tampenie. eu am zis 10%.
dupa ce vor plati arbitrii, organizatorii nu vor mai avea bani de premii.
si in acest caz echipe valoroase, dar neinteresate de CN (sau cu rezultate slabe in primele manse) nu vor participa. iar organizatorii ori vor tine etapele cu echipe putine, ori (de ceea ce mi-e cel mai groaza!) vor chema tot felul de pescari de duminica. pt ca, pt 500 lei, poti sa te afli in treaba la CN al Romaniei, sa faci gratare si sprituri.[/quote]

Nu ai fost de acord cu varianta care a iesit in Decembrie.Ai vrut un turneu de genul celui organizat de AVP pentru CN de pescuit la rapitori.Asta s-a si intamplat.Cluburile s-au intalnit si au luat niste hotarari.
Da nu vor fi bani de premii, premiile vor fi mici deoarece pentru a se mentine spiritul de concurs open indus de TAPV la CN pescuit la rapitor trebuia sa avem taxe rezonabile.
Jumatate din banii din taxe sunt destinati deplasarii lotului deoarece toti am fost de acord ca suma de care avem nevoie s-ar putea sa depaseasca posibilitatile sponsorilor AVP si F&H
Cine vrea bani sa joace la "6 din 49" in fiecare weekend dar daca vrea sa fie Campion National si sa reprezinte Romania la CM va cantari ce-i mai important pentru echipa lui si va alege sa participe la TURNEU.
Daca ai o noua propunere te rog sa o expui .....detaliat.
The second best is the first loser!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

in situatia in care, cum a zis si Andrei, vor fi pescari care se inscriu la CN numai pentru a face sprituri si gratare intr-un cadru "festiv", lucru care e foarte posibil sa se intample, atunci regulamentul trebuie sa fie la fel de strict ca in 2006, conform cu regulamentul FIPS-CIPS si de la care sa nu se faca abateri. Lucrul asta va face ca cei care fac spritzuri si chiolhane, deranjand ceilalti concurenti, sau facand alte abateri de la regulament ...sa fie eliminati. Fac pariu ca anul asta va fi anul cu cele mai multe contestatii facute vreodata in instoria Calificarilor pentru CN... o altfel de "selectie naturala". N-am nici o indoiala ca arbitrajul va fi unul muuuult mai strict decat in anii trecuti.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

gabi scrie: N-am nici o indoiala ca arbitrajul va fi unul muuuult mai strict decat in anii trecuti.
Normal, avem si cu cine !!! :wink:
Valentin Dumitru

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Arbitrii nu sunt recrutati de organizatorii etapelor.
Fac parte din echipa care a arbitrat turneul AVP la rapitor si vor fi sprijiniti de Adrian Zarguzon.Trebuie sa le asiguram sprijin logistic sa se roteasca zilnic.
Concurentii sunt liberi sa-si aduca observatori.Trebuie definit statutul acestora.
Ultima oară modificat Mar Feb 17, 2009 21:16 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu imi expun un punct de vedere, atata tot. timpul va decide, insa eu cred ca la anul in turneu se vor schimba niste
lucruri. si niste balti.
turneul a fost gandit ca o inlantuire de concursuri OPEN. concursuri de sine statatoare cu premii. nu manse de calificare. astfel incat sa stabilim noi locurile de la piatra neamt sau de la oradea.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi scrie:in situatia in care, cum a zis si Andrei, vor fi pescari care se inscriu la CN numai pentru a face sprituri si gratare intr-un cadru "festiv", lucru care e foarte posibil sa se intample, atunci regulamentul trebuie sa fie la fel de strict ca in 2006, conform cu regulamentul FIPS-CIPS si de la care sa nu se faca abateri. Lucrul asta va face ca cei care fac spritzuri si chiolhane, deranjand ceilalti concurenti, sau facand alte abateri de la regulament ...sa fie eliminati. Fac pariu ca anul asta va fi anul cu cele mai multe contestatii facute vreodata in instoria Calificarilor pentru CN... o altfel de "selectie naturala". N-am nici o indoiala ca arbitrajul va fi unul muuuult mai strict decat in anii trecuti.
pai asa s-a hotarat, gabi, arbitrajul ca la cm cu mici exceptii, dar nu de natura a incuraja iesirile de care spuneai mai sus, ci legate strict de pescuit.

andrei baga strambe, doar doar o reusi sa conviga pe cineva ca trebuie facuta loterie din cn
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="gabi"]in situatia in care, cum a zis si Andrei, vor fi pescari care se inscriu la CN numai pentru a face sprituri si gratare intr-un cadru "festiv", .[/quote]

Se poate evita situatia asta daca decidem ca au prioritate cei inscrisi de un club, chiar daca nu sunt membri.Clubul isi va asuma o responsabilitate cel putin morala in ceea ce priveste comportamentul acestora in concurs.

E o cale pe care merg cei de la rapitori, al caror model am fost indemnati sa-l urmam. :D
Ultima oară modificat Mar Feb 17, 2009 21:30 de către dan cotelici, modificat de 3 ori în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:eu imi expun un punct de vedere, atata tot. timpul va decide, insa eu cred ca la anul in turneu se vor schimba niste
lucruri. si niste balti.
turneul a fost gandit ca o inlantuire de concursuri OPEN. concursuri de sine statatoare cu premii. nu manse de calificare. astfel incat sa stabilim noi locurile de la piatra neamt sau de la oradea.
a fost gandit gresit si-ti spun si de ce, n-a tinut deloc cont de valul de concursuri open deja anuntate si listele de inscrieri aproape inchise
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pai d'aia zic ca la anul se vor schimba niste lucruri.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”