Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
ValiRom

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de ValiRom »

@ Toader Alexandru

Cred ca gresesti un pic cand iei in ras bilele facute de Mircea, si mai ales cand faci pe unul altul " pustiulica "

Eu zic mai bine sa stai la locul tau

Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

Bine zis Vali. :wink:

Toader sau clona :evil: , ai inceput prost....calca frana, vezi ca "pustiulica" e membru SENIOR CRAP, asta daca din intamplare esti chior,orb si n-ai vazut avatarul.
Costel Stanila
A.P.C.R.

florinmpescar

Mesaj de florinmpescar »

Toader Alexandru scrie:
Dan Mitranescu scrie:@Val Pangica jr
In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta :D ) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.
Dane, nu te supara dar de unde sti ca au fost boiliesuri de calitate? Daca le-a adus Mircea inseamna ca sunt de calitate? Iti spun eu ca nu se compara cu bilele lui Ghita :wink:
Poti sa iti dai cu parerea daca bilele( PLANET 1016 si TURBOJET )sint de proasta calitate ca doar asta ne-a dat Mircea :roll:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie:Bine zis Vali. :wink:

Toader sau clona :evil: , ai inceput prost....calca frana, vezi ca "pustiulica" e membru SENIOR CRAP, asta daca din intamplare esti chior,orb si n-ai vazut avatarul.
un mic dumnezeu, sa-nteleg ?!?

eu l-as sfatui sa-si vada lungul nasului si sa lase vorbele mari, mai ales ca toata cearta asta nu prea are speta ca sa zic asa !

va e chiar atat de greu sa intelegeti ca aproape toti pescarii de competitie au nada buna si foarte buna ????...chestia cu bilele aluia sunt mai bune decat bilele celuilalt e de domeniul trecutului, iar cine continua sa creada chestia asta nu da dovada decat de nepricepere.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

I-am spus si lui Mircea la momentul respectiv ca nu o sa prindem pe ele din simplul motiv ca nu nadisem cu asa ceva , in nici un caz ca nu sunt eficiente.

Din acest motiv au avut castig de cauza bilele lui Ghita. El nadise pe o zona destul de mare si normal ca si vecinii lui au prins.

Daca aveam un pat separat cu bilele pe care mi le-a dat Mircea sigur erau eficiente si cele din carlig. Sustin totusi ca asta se intampla in situatia in care aveam pesti mari in fata... in nici un caz sa ii aduc de la sute de metri.

florinmpescar

Mesaj de florinmpescar »

Toader Alexandru scrie:
Dan Mitranescu scrie:@Val Pangica jr
In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta :D ) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.
Dane, nu te supara dar de unde sti ca au fost boiliesuri de calitate? Daca le-a adus Mircea inseamna ca sunt de calitate? Iti spun eu ca nu se compara cu bilele lui Ghita :wink:
Poate poti sa ne spui si noua PANET 1016 si TURBOJETnu sunt bile prinzatore pentru ca asta ne-a dat Mircea s-au alta data nu mai folosim asa ceva:roll:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

maty scrie: Lui Dan ii spun ca nu sunt nepasator,(ptr. ca din punctul meu de vedere a fi nepasator insemna a fi las,si eu nu sunt las)
Dane daca vrei parerea mea,personal cred ca oricat de talentat ar fi cineva nu poate pretinde sa puna semnul egal intre mamaliga si nada,si sa aiba pretentia sa obtina acelesi rezultate cu oricare dintre ele. Desigur sunt locuri si locuri,dar conteza enorm si cum nadesti si cu ce o faci. Daca ai sa meditezi bine la asta vei intelege unde ai gresit.
Eu am inteles aluzia pe care o facea Vali Vesa si replica a fost pentru dansul.
Stiti foarte bine care este relatia mea cu dumneavoastra si nu-mi permiteam nici o aluzie .

Legat de nada si loc va intreb : cu ce a fost nadit crapul de 17 kg pe care l-ati prins in primele minute ...?

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

..
cornelserbu scrie: un mic dumnezeu, sa-nteleg ?!?
Cornelush draga, ai inteles gresit.
Nu este nici un mic si nici un mare D-zeu: 1.este un membru al clubului SENIOR si e normal sa-i iau apararea pt.ca nu a jignit pe nimeni 2.lucreaza in domeniu, tocmai la bilele.. :lol: :lol: :lol: ..lui Mircea.
Serios e normal sa ia foc atunci cand vine un tiriplic, parerea mea personala e ca e clona, si baga strambe.
Astia tinerii sunt mai entuziasti. :D Tu erai altfel? ... asta daca mai tii minte de cand erai tanar :lol: :lol: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

parca mi-aduc eu aminteeeee ! :lol: :lol: :lol:

eram mai al dracu', dar mergi pe burta ... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

un fleac.... niste braconieri... :twisted: :mrgreen: :lol:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”