Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Poti sa iti dai cu parerea daca bilele( PLANET 1016 si TURBOJET )sint de proasta calitate ca doar asta ne-a dat MirceaToader Alexandru scrie:Dane, nu te supara dar de unde sti ca au fost boiliesuri de calitate? Daca le-a adus Mircea inseamna ca sunt de calitate? Iti spun eu ca nu se compara cu bilele lui GhitaDan Mitranescu scrie:@Val Pangica jr
In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.
un mic dumnezeu, sa-nteleg ?!?Costel Stanila scrie:Bine zis Vali.![]()
Toader sau clona, ai inceput prost....calca frana, vezi ca "pustiulica" e membru SENIOR CRAP, asta daca din intamplare esti chior,orb si n-ai vazut avatarul.
Toader Alexandru scrie:Dane, nu te supara dar de unde sti ca au fost boiliesuri de calitate? Daca le-a adus Mircea inseamna ca sunt de calitate? Iti spun eu ca nu se compara cu bilele lui GhitaDan Mitranescu scrie:@Val Pangica jr
In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.
Poate poti sa ne spui si noua PANET 1016 si TURBOJETnu sunt bile prinzatore pentru ca asta ne-a dat Mircea s-au alta data nu mai folosim asa ceva:roll:
Eu am inteles aluzia pe care o facea Vali Vesa si replica a fost pentru dansul.maty scrie: Lui Dan ii spun ca nu sunt nepasator,(ptr. ca din punctul meu de vedere a fi nepasator insemna a fi las,si eu nu sunt las)
Dane daca vrei parerea mea,personal cred ca oricat de talentat ar fi cineva nu poate pretinde sa puna semnul egal intre mamaliga si nada,si sa aiba pretentia sa obtina acelesi rezultate cu oricare dintre ele. Desigur sunt locuri si locuri,dar conteza enorm si cum nadesti si cu ce o faci. Daca ai sa meditezi bine la asta vei intelege unde ai gresit.
Cornelush draga, ai inteles gresit.cornelserbu scrie: un mic dumnezeu, sa-nteleg ?!?