Nu am ce sa tin la tine Cornele ca sunt insurat si am si 2 copii . M-ai dezamagit cumplit , tu si cu Vladeanu , insistind sa negati o evidenta clara si recunoscuta de 90 % din pescarii din balta . Atacurile la persoana mea sunt bune pentru bunul mers al Forumului ( saracu Iliuta cite si-a luat ) , dar nu ma fac sa nu mai pescuiesc si sa fac tot ce depinde de cunostiintele mele sa va raspund prin pescuit pe viitor . Va luati de mine ca va sunt al indemina si credeti ca rabdarea mea nu are limita ( e baiat bun ce - motz mea ! ) Stati sa vedeti voi ce baiat bun o sa fiu cu caractere de genul vostru!!
Pentru ca asta e concluzia - intrecerea de a Hobaia a fost intre Aqua Cornel si Val Pangica , plus baieti de cartier ca Bogdanel ala mic ( care la general a iesit tot ultimul - asa cum le-am prezis ! ) . Adevarul anticipat ustura si e intotdeauna greu de acceptat !
Ultima oară modificat Mar Iul 05, 2005 16:52 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.
draga val,
stai linistit, nu te astepta nimeni la cotitura, ce d-zeu?!?
ai luat-o razna?
problema ridicata de cornel este destul de serioasa, iar tu vad ca o tratezi cu iconite emotive!
el te-a intrebat de ce nu ai ales ca subiect ziaristic, de exemplu, clasarea unor campioni mondiali (Sinaia) si te-i concentrat pe evolutia "gaurilor negre" cum le-ai botezat?!?
si ar mai fi subiecte....
Ti-am mai spus si o repet : totul a plecat de la faptul ca te-ai apucat sa-ti dai cu parerea despre evolutia mea si a lui Gogu in acest concurs,fara sa stii ce s-a intamplat de fapt...daca ai fii vazut cat am muncit pentru amaratul ala de loc 6 poate nu ai mai scris asa...Iar daca e sa ne judece cineva ,aceia sunt coechipierii nostrii si mai ales cei trei care au stat in diverse momente din concurs langa noi si care,la momentul respectiv,nu au avut nici ei o explicatie exacta pentru ce se intampla...
Oricum speram ca in Belgia sa nu mai avem ghinionul din primele trei zile de la Hobaia si sa castigam sectorul pe care o sa pescuim...
Dar sa stii ca ne trebuie si un pic de noroc si de pumni stransi de la voi toti pentru a invinge.Daca ne(imi)porti pica ,las-o pentru dupa Mondiale,ca acolo trebuie sa le aratam tuturor ca Romania e cea mai tare...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
Deocamdata subiectul Sinaia nu este de actualitate . Pe Forum se discuta deocamdata cit de bun pescar este Cornel Iacob si ce ghinion a avut si cit am stricat eu vecinilor mei de sector ( imi cer scuze Bogdane , Marcele, Radule , Cezare , Dane daca v-am stricat cu ceva ) . Cind o sa vedem si o sa lamurim cum este cu echipa castigatoare - Fir Intins inca o data !! - o sa trecem si la alte echipe aflate mai la coada clasamentului . L-am rugat pe Vladeanu de ieri sa-mi faca un material despre Senzor - ce si cum , avantaje , locuri , tactica ,e tc - nu am primit nimic . La fel ca el fac si altii - fie plictisti de discutiile astea jalnice , fie dezinteresati . Cine vrei sa scrie ceva ?
Cit despre tras - TRAGETI fratilor ca pieptul e mare si primeste multe . Nasol e cind se sparge si incepe sa scuipe .
Nu stiu de ce il bagi pe Gogu in discutie ! Nu am zis o vorba despre el . E pescar cu merite incontestabile si fara tine in stand a reusit sa iasa vicecampion mondial .
Nu o sa va tin ghinion in Belgia - pentru ca ponderea celor dragi mie este majoritara si va urez inca de acum Fir Intins si tot pestele din lume !
Dar am sa reflectez mult mai atent si la performantele celorlalte echipe din Romania , poate trecute cu vederea ( echipe modeste si cu bun simt care nu fac vilva ) , echipe care nu reprezentau un brand , si care de bine de rau au iesit mult mai bine in ultimul an decit unii din membrii echipei voastre .
Ultima oară modificat Mar Iul 05, 2005 17:03 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.
Val, toate astea se pot discuta amical. Sa tragi cu pusca pe forum nu e o solutie. Sa ma tragi pe mine la raspundere ca n-am stat la Hobaia de asemenea nu e o solutie. Eu, daca am o observatie la adresa site-ului tau, ti-o spun in particular, n-o tiparesc in 15 mii de exemplare in ALP! Stiu sigur ca nu ti-ar pica bine, cu atat mai mult daca ar fi nedreapta, cum sunt si reprosurile tale. O sa vezi, vom avea articol in ALP, am scris despre aproape toate concursurile, vom scrie si acum.
Presupun ca toata lumea simte nevoia sa mai zica ceva si pescarii nostri. Sa zica. Nu-i opreste nimeni. Sa scrie la ALP, la PM, la revista AGPS, la Infopescar, cred ca toate revistele astea ar fi fericite sa primeasca niste articole bune. Dar tu, pentru site-ul tau, cam cate articole primesti pe luna? Si cate sunt publicabile? De asta ma mir ca duci si tu mai departe teoria asta gresita, potrivit careia pescarul roman ar vrea sa se afirme in reviste, dar n-are loc de altii. Eu spun ca poti sa te afirmi si in Carpworld sau International Carper, daca stii sa scrii, nu numai in Romania. Steve Briggs ar fi bucuros de colaborari. Vad ca scriu acolo nemti, olandezi, belgieni, croati, cu siguranta exista loc si pentru romani. Esti bun si ai ceva de comunicat? Pune pe hartie, Europa asteapta. Nu e nici o gluma, si englezii sunt la fel de plictisiti sa vada aceleasi mutre luna de luna. Dupa ce te-a tocat la cap Ken Townley 30 de ani, un articol substantial scris de Val Pangica ar fi o boare de aer proaspat.
Iarasi nu vreau sa fiu rau Vlad - dar tu cite articole ai scris si publicat in presa internationala ?
E un soi de geneza a poporului roman ca cei care fac ceva pentru semenii sai sa fie huliti si desconsiderati . Cei care vin cu chestii de afara , sunt vazuti ca plini de relatii si dau bine la CV ( ai vazut cit conteaza un loc ultim la un concurs !! ) . Eu imi port crucea aici in tara mea si de aia simt nevoia sa citesc si ceva scris de Vladeanu ( cu lipsurile lui ) , Nae Badulescu , Oana Victor , Sergiu Tofan ( care o sa rizi , dar contactat de mine a scris un articol de toata frumusetea despre WC 2005 - SUA ) , etc
Mai exista si alti pescari , de aici din tara , care pescuiesc pe balti din Romania si care presati si ajutati ar putea face , fara interes material , niste articole interesante .
Ultima oară modificat Mar Iul 05, 2005 17:11 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.
auzi val ce zice vlad!
afirma-te in Anglia!
ai grija insa sa nu gasesti si prin Anglia cateva gauri negre si sa-i perpelesti si pe aia, ca te mananca cu fulgi cu tot!