CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

@adriano
glumeam draguta...
iar te-a apucat scarba? muta-te pe forumurile italienesti de crap ca te apuca si mai rau!
echipa ta a fost bine pregatita si antrenata, am recunoscut la toata lumea. ati facut insa o singura greseala:
ATI ATACAT RUSIA IARNA!
:lol: :lol: :lol:
The One Team

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Asa e..ne a lipsit palton din goretex, i aveam zis lui radu sal cumpara!!
Nu , andrei cred ca ai dreptate cuvant "scarba" macar este cam exagerat (stiu ca nu prea folosesc bine vocabole romene) dar cam acolo este sensatia. In italia, sincer, nu prea am vazut asa ceva. Ce am vrut sa zic eu este ca pana la urma nu are rost sa ne certam intre noi care oricum o sa ne intelnim pe balta si ne stringem mana ca de obicei: Andrei, iti se pare ironic si acest? Numai bine
RESPECT, Musaro Adriano

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

ATI INEBUNIT ?
De 2 zile citesc numai timpenii. Nu aveti nimic de comentat referitor la concurs, asa ca ati inceput ca vulpea. Sti tu Val ce face vulpea in lipsa de ocupatie.
Ce dracu acum facem analiza echipei cistigatoare? A CISTIGAT CINSTIT PT. CA A FOST CEA MAI BUNA DIN CONCURS. Si cu asta basta.
Va place s-au nu aceasta echipa va merge in Belgia si va asigur ca va avea rezultate.
Am spus rezultate pt. ca obiectivul echipei este cistigarea titlului mondial si cistigarea a cel putin un loc pe podium la individual.
Avem o echipa mult mai puternica ca anul trecut, mult mai ambitioasa si mult mai motivata.
Ca si capitan al echipei imi permit sa imi asum responsabilitatea celor spuse, sa va asigur ca cei ce formeaza LOTUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP AL ROMANIEI sunt cei mai buni pescari de crap ai momentului.
Cit timp acest concurs s-a desfasurat pe echipe, calificindu-ne pe primul loc, inseamna ca am fost cei mai buni fara dubii.
Restul comentariilor nu-si au rostul.
Ne puteti intreba chestii tehnice, ne puteti intreb aorice legat de pescuit, ne puteti intreba care a fost cheia succesului, ne puteti intreba orice are legatura cu acest concurs si va vom raspunde.
Insa nu va mai faceti griji de felul cum am selectat acest lot si pe ce criterii. Deocamdata aceasta formula a fost cistigatoare, Noi o apreciem si mergem cu ea mai departe.
Noi consideram ca avem cel mai valoros lot .
Nu avem vedete, nu avem lideri, insa avem o echipa valoroasa care poate face diferenta intr-un concurs.

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

Ai pe dracu o echipa mai puternica decat anul trecut CORNELE stii si tu ca ai probleme dar daca nu ma crezi vb cu vladeanu, POATE mai omogena caci voi atzi avut tip sa va cunoastetzi mai bine dar mai puternica nu.
Toata stima pentru munca de omogenizaare si timpul de simbioza ca eu stiu ce greu e si asta e eritul lui SENZOR ca si al matale LEGENDA VIE dar sa nu ne mintzim singuri individualele dau valori si matale ai militat pentru asta ceea ce se intampla acum e doar o palma pentru cei care au vrut sistemul asta.
CU MARE RESPECT
Radu Badica

Moose_master

corect

Mesaj de Moose_master »

Maestrul Cornel Rosioru isi merita renumele cu prisosinta.
Ai dreptate Nea Cornele, ai pus degetul pe rana si l-ai pus apasat. Cine are de facut reprosuri la adresa cuiva corect este sa puna mana pe telefon sau si mai corect este fata in fata si sa spuna ce are de spus. Nu ascunsi in spatele tastaturii si nici cu participarea intregului public.
Personal cred ca pe acest forum (mai ales dupa incheierea unui astfel de concurs) ar trebui sa-si aiba locul concluziile, idei despre cum a fost abordat meciul din partea cat mai multor echipe, techinca crapista de nivel inalt, secrete ale experimentatilor pescari participanti (sa nu-mi spuneti mie ca sunteti vreunii incepatori sau habarnisti ca nu va cred nici mort) si mai ales ar trebui sa-si aiba locul felicitarile.
Toti de aici chiar daca se acuza si-si arunca cuvinte gandite (sau mai bine zis negandite) la suparare , sunt pescari cu state vechi si sunt toti prieteni care sunt practic de aceeasi parte a baricadei.
Ce gaseste aici un nou intrat caruia i s-a spus sa intre pe CRAPMANIA-forum unde va intalni numai crema cremelor in materie de pescuit crap in Romania ???? Certuri si insulte ... Cui folosesc ? La ce mai sunt bune ? Concursul s-a sfarsit, invingatorii sunt buni de mers mai departe , iar "invinsii" merita toata stima noastra a celor care nu au participat cat si a invingatorilor (caci fara ei nu ar fi fost invingatori).
Am mai spus-o si o mai spun : personal as dori sa aflu cum au gandit echipele participante abordarea concursului si unde au fost punctele forte (dar cele slabe !?!) ... cred ca fiecare am invata cate ceva (ma refer atat la cei care au participat cat si la cei care au stat acasa accesand forumul din ora in ora asteptand niscai vesti despre ce se intampla acolo).
Cred ca asa ar trebui sa se desfasoare discutiile post calificari - si nu certuri interminabile si fara nici un fel de scop .
Imi cer scuze ca ma bag intr-o problema in care nu sunt direct implicat, insa este un forum public si deci am dreptul sa-mi spun punctul de vedere , mai ales ca nu jignesc pe nimeni si nu doresc sa fac rau nimanui.

Sunt mandru ca provin din tara cu cei mai de temut crapari ai lumii si va admir pe toti.

Totusi inca astept dezvaluiri din partea cat mai multora din echipele participante despre modul de abordare a concursului.

Stima tuturor, Stima Nea Cornele

Moose
APCR Canadian Branch

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

problema pare lamurita!
maestrul rosioru va scrie un material pt. "aventuri la pescuit"
eu voi scrie unul pe crapmania.ro
nu ne mai certam!
val merge cu noi in belgia si va transmite on line
merg si gigi stefan si sorin dragoi

totusi, trebuie sa-i dau un raspuns lui radu badica:
ACTUALII COMPONENTI AI ECHIPEI NATIONALE AU URMATOARELE CALITATI:
SUNT SERIOSI, DEVOTATI ECHIPEI, NU TRADEAZA SI NU SUNT TZEPARI!

pe cuvantul meu de onoare ca, pe mine personal, lucrurile de mai sus mai interesat mai mult decat VALOAREA, atunci cand ne-am combinat sa formam O ECHIPA!
SI UITE CA IESIT BINE...
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Radule,
Cred in continuare ca acest lot e mai tare ca cel trecut si am argumente.
Anul acesta nu mai sunt fratii Rudeanu in schimb a aparut Cristi Mitrea. Ceilalti 4 membrii ai lotului trecut, anul acesta au crescut enorm. Valoric vorbind. Iar cel mai important lucru oricare din baieti e in stare de orice sacrificiu pe balta daca e in interesul echipei. Coeziunea echipei e perfecta, ceea ce da valoare lotului.

Cit despre calificarile individuale stii parerea mea. Nici nu vreau sa mai reau aceste lucruri. O intrebare tot as pune: La anul ce formula mai inventam ? :lol: :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Aducind vorba de sistemul competitional - eu zic ca anul asta nu a fost chiar asa rau , dovada sunt chestiile spuse de voi in sprijinul echipei calificate :
- coeziune , sacrificiu , valoare si putere de munca , etc .
De ce sa blamam o varianta care iata a generat o echipa , la care serios vorbind , pe intregul ei , nu prea ai ce sa-i reprosezi ? Pina la urma nu este problema invingatorului de ce nu s-au organizat la fel si ceilalti . Statistic vorbind concursul a fost un esec din punctul de vedere al pregatirii si omogenitatii majoritatii echipelor participante ( cu cele 2 exceptii mentionate mai sus - Senzor si Big Fish ) dar practic vorbind o echipa generata de o astfel de intrecere , iese mult intarita psihic si sufleteste , decit o suma de invingatori .
Pastrind sistemul si beneficiind de experienta de anul asta ( poate scurtind durata competitiei ) , exista varianta ca echipele sa se stringa mai tare si coagularea sa fie mai puternica la nivel de lot , experienta comuna , samd . Ne trezim la anul ca lupta se poate da intre 5-6 echipe tari si nu echipe facute pe genunchi , bazate pe lipsa de colegi pentru a putea participa . Dar asta inseamna ca o astfel de hotarire trebuie sa se ia inca de anul asta , functie si de rezultatul al CM , pentru ca daca acolo echipa nationala o sa ia locul 1 - exista un termen de comparatie , intre sisteme .
Repet - multimea asa ziiselor echipe nu trebuie sa ia cu nimic din meritul sistemului de competitie , doar pentru ca numai 2 echipe si-au dovedit calitatile de concurs in formula largita .
Haideti sa meditam si la treaba asta .

cornel rosioru
maestru emerit

E corect ce spui Val, dar hai sa ne uitam la componenta celor 2 echipe. Cuprind pescari numai din Bucuresti.
Nici un oras din tara nu a reusit sa-si formeze un lot.
Si echipele mixte(Buc. + alte orase) care luate ca echipe individuale sunt echipe tari. In formula actuala nu au dat randament.
Asa pun eu problema. Eu intentionam sa angrenam cit mai multe echipe. S-au sa gasim o formula care sa le imbine pe toate. Eu sustin ca in tara mai sunt echipe bune. Hai sa facem cumva sa poata participa si ei. Un lot valoros va esi atunci cind participarea este f. valoroasa.
Big-Fish e o echipa tinara. F. buna dar fara experienta. Doar Radu si Mitanu au experienta competitionala. Cu putin noroc se puteau califica. Cu tot respectul pt. baieti, dar nu aveam nici o sansa in Belgia. Lor le mai trebuie rutina le trebuie multe ore de pescuit iar la anul poate vor avea alt cuvint de spus.
Noi am avut noroc. Eram prieteni, ne cunostea bine, pescuiam impreuna. Nu a fost greu sa formam un lot. Ce facem cu restul pescarilor. Ce facem cu orasele mici care nu au prea multi pescari de competitie ? Ei cum se descurca ?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Maetre eu zic sa asteptam CM din Belgia si dupa aia sa facem judecata . Daca iese foarte bine , argumentele tale nu sunt de actualitate. Hai , mai bine , sa incercam cu AGVPS-ul sa facem un campionat national public cu etape si gradient de etapa ( functie de balta ) . Primele 3 echipe clasate in acest concurs pot constitui o echipa mare gen "Luceafarul" . Eu cred ca asa ii ajutam mai bine pe cei din provincie ( ma refer la cei de peste 200 km de Bucuresti - pentru ca echipele din Ploiesti , Sinaia chiar si Constanta , nu pot fi considerate ca atare ! ) . Un concurs popular de crap in Ardeal cu participarea a macar 1/2 din echipele de la Hobaia - este un eveniment . La fel si in Moldova . Similar in Banat .
Pe de alta parte poate ai si tu dreptate cu echipe unice . Experienta ne arata ca pina la urma aia 2 caini care se bat , atunci cind intra lupul se impaca . ( asta e de la Decebalus per Scorillo - citire ! ) . Voi , cei din Comisie , aveti mai multa minte si experienta si trebuie sa ginditi toate aspectele .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”