Si de ce esti dezamagit ?gabize scrie:Eu nu cunosc prea mulți
P.S. Daca stii unul , esti chiar tare. Dar nu din auzite.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si de ce esti dezamagit ?gabize scrie:Eu nu cunosc prea mulți
Dan Mitranescu scrie:Cati pescari C&R sunt in procente ?
Nu din aia , azi da , maine nu si tot asa.
Vladut Mateianu scrie: sunt sub 1 % care practica pescuitul C&R
Eu nu cunosc niciunul.DumiD scrie:Dan Mitranescu scrie:Cati pescari C&R sunt in procente ?
Nu din aia , azi da , maine nu si tot asa.Vladut Mateianu scrie: sunt sub 1 % care practica pescuitul C&R
Pescuitul este sport numai in competitii.gabize scrie:Consider pescuitul la crap un sport. Ca orice sport ar trebui sa fie si fair-play. Sa-ti omori "partenerul" de distractie nu e tocmai ok.
Pana nu te lasi de pescuit definitiv este numai o forma neconstientizata de ipocrizie. Nu o intelege ca pe un afront. Vorbim prieteneste.gabize scrie:Eu personal am hotarat in vara lui 2013 sa eliberez tot ce prind. Pana acum m-am tinut de cuvant.
Daca la mine va referiti, consider ca forumul acesta este o forma de a ne informa, dar si dea ne mai descretii fruntile putin. Mai ales iarna. Discutiile pentru a fi intelese au cateodata nevoie de exemple din alte domenii mai cunoscute. Se numesc pilde si cei care reusesc sa le inteleaga au un mic avantaj.darius123 scrie:Fara suparare, dar sunt cateva persoane care strica toate topicurile. Interveniti in orice topic, de multe ori sunteti off-topic, va dati cu parerea indiferent daca aveti cunostina de cauza sau nu despre subiectul topicului.
Din 7 pagini de ,,discutii'' cate raspunsuri au fost strict la subiect? Nu este concurs de postari si nici nu ajutati daca o dati in statistici, procente si presupuneri.