C&R vs. restul

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabize scrie:Eu nu cunosc prea mulți :(
Si de ce esti dezamagit ?

P.S. Daca stii unul , esti chiar tare. Dar nu din auzite.
Ultima oară modificat Dum Feb 22, 2015 22:33 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dan Mitranescu scrie:Cati pescari C&R sunt in procente ?

Nu din aia , azi da , maine nu si tot asa.
Vladut Mateianu scrie: sunt sub 1 % care practica pescuitul C&R

gabize

Mesaj de gabize »

Consider pescuitul la crap un sport. Ca orice sport ar trebui sa fie si fair-play. Sa-ti omori "partenerul" de distractie nu e tocmai ok.
Susţin pescuitul catch & release!

Dan Mitranescu
Veteran

DumiD scrie:
Dan Mitranescu scrie:Cati pescari C&R sunt in procente ?

Nu din aia , azi da , maine nu si tot asa.
Vladut Mateianu scrie: sunt sub 1 % care practica pescuitul C&R
Eu nu cunosc niciunul.

Sa nu se confunde cu situatiile ce impun chestia asta ( carpodroame, concursuri, ... ).
Nu , sa vina din suflet.

gabize

Mesaj de gabize »

Eu personal am hotarat in vara lui 2013 sa eliberez tot ce prind. Pana acum m-am tinut de cuvant.
Susţin pescuitul catch & release!

Dan Mitranescu
Veteran

gabize scrie:Consider pescuitul la crap un sport. Ca orice sport ar trebui sa fie si fair-play. Sa-ti omori "partenerul" de distractie nu e tocmai ok.
Pescuitul este sport numai in competitii.
Vanatoarea ce este ?
Nicio specie din lumea asta nu isi chinuie prada ( mancarea ) chiar daca o sacrifica. Noi am reusit sa ridicam la rangul de virtute acest lucru.
Bine ca macar este numai de suprafata treaba.
Pescuitul cu retinere se aseamana foarte tare cu sexul orar. Toata lumea il detesta. :D Hai sa zic ca nu sunt chiar la fel procentele. :D

Dan Mitranescu
Veteran

gabize scrie:Eu personal am hotarat in vara lui 2013 sa eliberez tot ce prind. Pana acum m-am tinut de cuvant.
Pana nu te lasi de pescuit definitiv este numai o forma neconstientizata de ipocrizie. Nu o intelege ca pe un afront. Vorbim prieteneste.
Daca tii cu adevarat la pesti , nu ai cum sa ii chinui.
In statele civilizate este interzisa eliberarea pestilor.
Numai acolo unde industria de profil strange milioane de euro din toata Europa, se sustine eliberarea "obiectului muncii".

De ce pescuitul nu o sa fie niciodata sport ? ( ca forma internationala de organizare )
Tocmai pentru asta. Pentru ca implica chinuirea unei specii.

darius123

Mesaj de darius123 »

Fara suparare, dar sunt cateva persoane care strica toate topicurile. Interveniti in orice topic, de multe ori sunteti off-topic, va dati cu parerea indiferent daca aveti cunostina de cauza sau nu despre subiectul topicului.
Din 7 pagini de ,,discutii'' cate raspunsuri au fost strict la subiect? Nu este concurs de postari si nici nu ajutati daca o dati in statistici, procente si presupuneri.

Dan Mitranescu
Veteran

darius123 scrie:Fara suparare, dar sunt cateva persoane care strica toate topicurile. Interveniti in orice topic, de multe ori sunteti off-topic, va dati cu parerea indiferent daca aveti cunostina de cauza sau nu despre subiectul topicului.
Din 7 pagini de ,,discutii'' cate raspunsuri au fost strict la subiect? Nu este concurs de postari si nici nu ajutati daca o dati in statistici, procente si presupuneri.
Daca la mine va referiti, consider ca forumul acesta este o forma de a ne informa, dar si dea ne mai descretii fruntile putin. Mai ales iarna. Discutiile pentru a fi intelese au cateodata nevoie de exemple din alte domenii mai cunoscute. Se numesc pilde si cei care reusesc sa le inteleaga au un mic avantaj.
Cam ce vreti sa se mai scrie la subiect, peste tot ce a fost scris ? Va ajut cu placere daca stiu.
Si ce credeti ca este "presupunere" din toate cele scrise ?

P.S. acum imi dau seama ca sunteti cel cu problema generala cu Hakuyo cu "toate produsele de o calitate precara". :wink: A cazut pe mine treaba ? :D Ma cautati cu salteaua ? :D De ce va intereseaza subiectul MTX14 dupa cele spuse pe alte topicuri? :wink: :wink:

GDX24

Mesaj de GDX24 »

Dane,las-o mai usor,ca incepe lumea sa creada,ca esti o clona de-a lui popescu59!!! :D :D
Daniel Garbovan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”