Dan Mitranescu scrie:
La fel ,la mine in club , Bogdan Dragan a sustinut si incurajat participarea cat mai multor echipe pentru a ne creea avantaje . Am 4 echipe martore . Nu stiu ce altfel de avantaje mai erau in afara de cel pe care l-am avut eu cu Mary .
" De ce sa vina altii sa ne incurce ! ... de ce sa vina Rudeanu ca nu se prezinta Razvan la Lates ! Eu il ajut cu nada pe Razvan (pana la urma au fost decat maciuci ! ) numai sa vina ..." .. Nu mai spun de "mig-urile" care puteau sa scoata din joc orice echipa ... dar asta hai sa zicem ca erau glume.
Astea sunt cuvintele tale Bogdane , iar acum pozezi in lebada .
"Spartura"
Hai sa lamurim cateva lucruri:
1. Minti cu nerusinare obraznicule, daca sustineam participarea a cat mai multe echipe, il luam pe Soare cu mine la Livada sa traga pentru mine, pardon sa se "prostitueze" pt. mine ca sa ma ajute sa ma calific. Dar eu nu am facut asa ceva, pentru ca nu asa am invatat. Am invatat sa joc corect, indiferent de rezultat si ma mandresc cu asta. Nu se poate spune acelasi lucru despre tine si colegii tai de club din pacate. Chiar Mary a mentionat ca nu am cerut ajutor si ca nu am dat nici un telefon.
Avantaje iti poti face Dane, dar nu prin eliberarea de peste si prin mituirea altor echipe.
Faza cu Rudeanu a fost discutie la nivel de club, defapt numai despre asta s-a discutat, despre cum sa-l pisham pe Rudeanu. Are rost sa mai zic cine m-a sunat sa vin la acea sedinta si are rost sa-ti spun ce mi-a zis la telefon? Hai mai bine sa lasam lucrurile asa ca sa nu intram in detalii care ar afecta si mai mult imaginea clubului vostru. Eu zic sa te potolesti, te arde ca nu te-ai calificat corect?
Despre "Mig-urile" respective... poate sa-ti confirme George ce erau, ca el a pus mana pe ele, le-a mirosit etc...eram niste lucruri la care tu nu te pricepi...lucruri care se numesc boilies-uri
Nu pozez in lebada Dane, dar pot jura cu mana pe inima ca eu am jucat corect si ca tu esti un combinator