Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de oanavictor »

Dan Mitranescu scrie:Am o mare rugaminte la cei implicati direct in aceasta calific

Cornel Rosioru
Victor Oana
Andrei Vladeanu

Va rog sa judecati aceasta situatie si sa va dati parerea cine merita sau nu sa mearga in Franta .

Daca dvs.hotarati ca Bogdan are dreptate eu ma retrag fara nici o problema pentru ca nu vreau sa fac parte dintr-un lot care nu ma doreste.
Rezultatele sunt omologate ,lotul este stabilit ,nu se pune problema de modificarea lotului decat daca o echipa sau un singur concurent al echipei respective este in imposibilitate de a mai face deplasarea ,atunci urmatoarea echipa din clasament o inlocuieste .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Bogdan
"Mai prinde ca este loc" este vorba mea si nu m-am ferit niciodata de ce a fost la Sacel.

Am spus ca Mary m-a ajutat ca si coleg de club. Expresia respectiva nu stiu ce aduce in plus la acest lucru ...
Mary nu voia sa ma intreaca ,dar in acelasi timp avea o braila pe care trebuia sa o castige (se poate verifica) ... asta este tot.

Si ca dovada ca eu il sustineam sa prinda ... :cry:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Singura mea gresala este ca am perceput regulile jocului gresit si dovada este faptul ca nu m-am ferit de nimeni si totul a fost "pe fata" ...
Am vorbit cu Mary pe statie , de fata cu toti arbitrii si cu toti cei care se perindau in jurul nostru. Nu am crezut ca gresesc atata timp cat in jurul meu se faceau aceleasi lucruri.

Daca eu credeam macar o clipa ca este ceva ilegal macar puteam sa ma feresc (puteam sa vorbim si la telefon) .

Am fost influentat gresit de toti cei care au un cuvant de spus in pescuit , nu am auzit niciodata ca in situatia mea si a lui Mary cineva dintr-un club nu ar proceda la fel .

La fel ,la mine in club , Bogdan Dragan a sustinut si incurajat participarea cat mai multor echipe pentru a ne creea avantaje . Am 4 echipe martore . Nu stiu ce altfel de avantaje mai erau in afara de cel pe care l-am avut eu cu Mary .
" De ce sa vina altii sa ne incurce ! ... de ce sa vina Rudeanu ca nu se prezinta Razvan la Lates ! Eu il ajut cu nada pe Razvan (pana la urma au fost decat maciuci ! ) numai sa vina ..." .. Nu mai spun de "mig-urile" care puteau sa scoata din joc orice echipa ... dar asta hai sa zicem ca erau glume.
Astea sunt cuvintele tale Bogdane , iar acum pozezi in lebada .

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dan Mitranescu scrie: La fel ,la mine in club , Bogdan Dragan a sustinut si incurajat participarea cat mai multor echipe pentru a ne creea avantaje . Am 4 echipe martore . Nu stiu ce altfel de avantaje mai erau in afara de cel pe care l-am avut eu cu Mary .
" De ce sa vina altii sa ne incurce ! ... de ce sa vina Rudeanu ca nu se prezinta Razvan la Lates ! Eu il ajut cu nada pe Razvan (pana la urma au fost decat maciuci ! ) numai sa vina ..." .. Nu mai spun de "mig-urile" care puteau sa scoata din joc orice echipa ... dar asta hai sa zicem ca erau glume.
Astea sunt cuvintele tale Bogdane , iar acum pozezi in lebada .
"Spartura" :lol:
Hai sa lamurim cateva lucruri:
1. Minti cu nerusinare obraznicule, daca sustineam participarea a cat mai multe echipe, il luam pe Soare cu mine la Livada sa traga pentru mine, pardon sa se "prostitueze" pt. mine ca sa ma ajute sa ma calific. Dar eu nu am facut asa ceva, pentru ca nu asa am invatat. Am invatat sa joc corect, indiferent de rezultat si ma mandresc cu asta. Nu se poate spune acelasi lucru despre tine si colegii tai de club din pacate. Chiar Mary a mentionat ca nu am cerut ajutor si ca nu am dat nici un telefon.
Avantaje iti poti face Dane, dar nu prin eliberarea de peste si prin mituirea altor echipe.
Faza cu Rudeanu a fost discutie la nivel de club, defapt numai despre asta s-a discutat, despre cum sa-l pisham pe Rudeanu. Are rost sa mai zic cine m-a sunat sa vin la acea sedinta si are rost sa-ti spun ce mi-a zis la telefon? Hai mai bine sa lasam lucrurile asa ca sa nu intram in detalii care ar afecta si mai mult imaginea clubului vostru. Eu zic sa te potolesti, te arde ca nu te-ai calificat corect?
Despre "Mig-urile" respective... poate sa-ti confirme George ce erau, ca el a pus mana pe ele, le-a mirosit etc...eram niste lucruri la care tu nu te pricepi...lucruri care se numesc boilies-uri :oops:
Nu pozez in lebada Dane, dar pot jura cu mana pe inima ca eu am jucat corect si ca tu esti un combinator :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:
Vladut Mateianu scrie:Am aflat si eu. Urat ce s-a intamplat...... :oops:
Pai de la cine crezi ca au luat exemplu? :oops: :oops: :oops:
Ce draq o tot balanganiti atata. Toata lumea a facut-o. Toti cei care au avut echipe de ajutor. In multe alte sporturi se practica: ciclism, raliuri, atletism, in toate la care participa coechipieri in competitii individuale si e ceva normal. Se numeste tactica si voi ati practicat-o cu succes. Remember sau e nevoie de refresh?
iar maimutoiul o postare mai sus spune ca nu asa a invatat
ia spune-i, bogdane, si lui nenea florentin in ce consta strategia la senzor, ca ai prins si tu echipa mare....
sa vada lumea si poate sa bage ceva la cap
are dreptate lv. prin "strategie" s-a inteles "combinatie" :(
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ...Nu mai spun de "mig-urile" care puteau sa scoata din joc orice echipa...
Interesant, poate ar trebui dezvoltat putin subiectul...???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Din motive pur personale, nu am putut fi prezent la Lates.
Va rog nu mai folositi numele meu in discutiile voastre.
C. S. PELICANUL

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

andrei vladeanu scrie:
Florentin Iuga scrie:
Vladut Mateianu scrie:Am aflat si eu. Urat ce s-a intamplat...... :oops:
Pai de la cine crezi ca au luat exemplu? :oops: :oops: :oops:
Ce draq o tot balanganiti atata. Toata lumea a facut-o. Toti cei care au avut echipe de ajutor. In multe alte sporturi se practica: ciclism, raliuri, atletism, in toate la care participa coechipieri in competitii individuale si e ceva normal. Se numeste tactica si voi ati practicat-o cu succes. Remember sau e nevoie de refresh?
iar maimutoiul o postare mai sus spune ca nu asa a invatat
ia spune-i, bogdane, si lui nenea florentin in ce consta strategia la senzor, ca ai prins si tu echipa mare....
sa vada lumea si poate sa bage ceva la cap
are dreptate lv. prin "strategie" s-a inteles "combinatie" :(
Aproximativ 2 ani cat am prins echipa mare la Senzor, sa nu mai vorbim de anii dinainte am fost invatati sa pescuim corect, fara sa apelam la furaciuni si combinatii pentru a ne asigura victoria.
Strategia Senzor presupunea castigarea concursurilor cu ajutorul experientei, nadei, aptitudinilor fizice ale pescarilor componenti ai lotului, in nici un caz prin furaciuni si combinatii cum se poarta acum.
Nu am nici un motiv sa spun lucrurile astea acum , mai ales acum cand nu mai fac parte din lot dar le spun...si ma mandresc cu ele.
Sper sa intelegeti ca d'aia am adus la cunostinta aceste lucruri. Eu fiind mai oldschool adica crescand printre oameni care nu au furat niciodata in concursuri nu am putut sa ma impac cu ideea ca am fost batut de catre "Spartura" cu ajutorul combinatiilor. Si inca ceva...daca nu reusesti sa bati o echipa poti veni sa strangi mana celor care te-au batut, asa am invatat si asa fac si acum...nu trebuie sa apelezi la combinatii pe motiv ca asa fac toti, inclusiv cei de la Senzor.

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ...Nu mai spun de "mig-urile" care puteau sa scoata din joc orice echipa...
Interesant, poate ar trebui dezvoltat putin subiectul...???
Vali, vezi ca e mai important ce s-a intamplat la Sacel decat solubilele mele de 50mm :wink:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

bogdan D scrie: Vali, vezi ca e mai important ce s-a intamplat la Sacel decat solubilele mele de 50mm :wink:
Bogdane, sincer, imi pare rau pentru tine. Dar pe noi nu ne-a interesat ce se intampla pe Sacel, pe noi ne-a interesat sa prindem NOI peste, sa nu stam la "mila" jocului rezultatelor.

Zi cu mig-urile, ca's curios :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”