salut

http://www.normark.ro

Moderatori: Dan Mateianu, Normark

Încuiat
Avatar utilizator
Lucian Mustățea
Mesaje: 318
Membru din: Sâm Mar 05, 2011 20:30
Puncte: 0
Localitate: Brașov

Re: Normark

Mesaj de Lucian Mustățea »

Bună ziua,
Mă numesc Mustățea Lucian și sunt din Brașov.
Prin prezentul text doresc să vă aduc la cunoștință următoarele:
În data de 06.07.2015 am achiziționat de la un magazin din mun. Brașov, patru lansete Shimano Velocity cu husa aferentă, conform ofertei SC Normark Sport România SRL. În data de 12.07.2015 am ieșit la prima partidă de pescuit, care s-a întins pe durata a 12 ore. La prima aruncare cu lanseta, tronsonul de vârf s-a rupt chiar după inelul de vârf. Vă precizez faptul că lansetele au fost transportate în siguranță în husă Pelzer și nu au fost trântite, lovite, călcare, etc., ele fiind încărcate în timpul aruncării cu momitoare de 60 g. iar nada de pe momitor fiind de cca 40-50 g. În urma acestui eveniment neplăcut am avut o discuție telefonică cu mai mulți prieteni pescari din mun. Brașov, (care și-au achiziționat aceleași lansete) în urma acestor discuții am aflat că altor doi pescari din BV. li s-au rupt tronsoanele de vârf din aceleași locuri!!! Întrebarea mea către dvs. Înaintea aruncării pe piață a acestei oferte, s-au făcut teste amănunțite de calitate la acest produs(lot de lansete)!!??
Este inpardonabil și incalificabil să oferi garanție unui produs pe durata a 3 ani, produs care se rupe la prima lansare. Aștept cu nerăbdare poziția societății care a făcut oferta, deoarece doresc să returnez produsul în termen de 30 zile conf. legilor în vigoare și ulterior să mă adresez OPC ptr. soluționarea acestei cauze.
De asemenea, doresc ca SC Normark Sport România SRL, (prin reprezentanții săi) să-și exprime public un punct de vedere privind acest subiect, deoarece azi 14.07.2015, orele 11.00 i-am contactat la nr. de pe site, postul telefonic fiind deranjat. Vă mulțumesc anticipat.
Nume utilizator schimbat din lucfish

dedeciu mihai-paul
Mesaje: 141
Membru din: Mie Mai 04, 2011 19:54

Re: Normark

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Normal este sa schimbe lansetele magazinul din Brasov, nu importatorul ! Oricum, urata treaba, Shimano este un nume greu in domeniu . Sau ori fi facute tot in China ?

Avatar utilizator
Lucian Mustățea
Mesaje: 318
Membru din: Sâm Mar 05, 2011 20:30
Puncte: 0
Localitate: Brașov

Re: Normark

Mesaj de Lucian Mustățea »

Da, sunt fabricate în China, am citit pe etichete.
Nume utilizator schimbat din lucfish

shahjaban
pescar de competitie
Mesaje: 1377
Membru din: Vin Feb 08, 2013 15:00
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re: Normark

Mesaj de shahjaban »

As fi curios daca si mulinetele au vreo problema ?????????????...poate posteaza cineva aici si despre mulinetele Shimano de la promotie !!!
Dragos C. - Brasov

carbocalm
Mesaje: 513
Membru din: Joi Mai 16, 2013 21:26
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Normark

Mesaj de carbocalm »

Lucian imi pare rau de acest incident.Acum inteleg de ce ai retras mtx-urile de la vanzare.

Fiind vorba de o corporatie atat de mare ca Shimano si miscarile ei sunt mai incete, asemenea unui elefant. Mai mult ca sigur distribuitorul a informat brand-ul si acum asteapta raspunsul.
Avand in vedere ca intentionezi sa sesizezi OPC-ul , lucrurile se vor rezolva , insa nu vei recastiga timpul si nervii de la partida cu incidentul( eu am rupt 2 bete de 100 lei bucata acum 5 ani si imi venea sa ma urc in masina si sa las totul pe malul apei).

Ceea ce ma doare cel mai tare e ca o filiala Normark (unul dintre colosii in domeniul distributiei de articole de pescuit ) pune botul la asa promotie ( e clar ca e vorba de un lot cu probleme) , ba mai mult nu e in stare sa isi sustina din propriul buzunar credibilitatea pana la decontarea cu brand-ul.

Avatar utilizator
iulius_gherase
Mesaje: 309
Membru din: Mie Dec 12, 2012 19:50
Puncte: 0
Localitate: Botosani, jud.Botosani

Re: Normark

Mesaj de iulius_gherase »

Si eu cred ca este o problema cu lotul asta...am un prieten a rupt 2...plus oferta asta asa deodata imi da de gandit...eu cred ca iti da alt bat...se observa cu usurinta cand e rupt de la lansare si cand s-a rupt datorita transportului...eu am avut un spod care era fisurat de la transport si mi l-au schimbat fara nici o discutie
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

Avatar utilizator
Florin Coacaza
Mesaje: 91
Membru din: Mar Aug 13, 2013 23:35
Puncte: 0
Localitate: Turda/Ploiesti

Re: Normark

Mesaj de Florin Coacaza »

si eu am luat 4 lansete Shimano Velocity la promotie si sunt impecabile. Chiar le-am fortat foarte tare si nu s-au rupt.
Din punctul meu de vedere sunt cea mai buna alegere facuta.

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Normark

Mesaj de DumiD »

rog sa iasa in fata toti aia care urlau "erezie" asta iarna cand indraznea cineva sa compare paispele cu shimano velocity

carbocalm
Mesaje: 513
Membru din: Joi Mai 16, 2013 21:26
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Normark

Mesaj de carbocalm »

iulius_gherase scrie:Si eu cred ca este o problema cu lotul asta...am un prieten a rupt 2...plus oferta asta asa deodata imi da de gandit...eu cred ca iti da alt bat...se observa cu usurinta cand e rupt de la lansare si cand s-a rupt datorita transportului...eu am avut un spod care era fisurat de la transport si mi l-au schimbat fara nici o discutie
Oferta la unul dintre cele mai vandute bete din gama Shimano cand nu prea are concurenta decat din interior (Beast Master) , nici nu bate la ochi .

carbocalm
Mesaje: 513
Membru din: Joi Mai 16, 2013 21:26
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Normark

Mesaj de carbocalm »

DumiD scrie:rog sa iasa in fata toti aia care urlau "erezie" asta iarna cand indraznea cineva sa compare paispele cu shimano velocity
:lol: Nu te du in directia asta.
Cele 2 bete joaca in ligi diferite.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “NORMARK”