MTX8 3.90M/4.00Lbs sau FL Strategist 3.90M/3.75Lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MTX8 3.90M/4.00Lbs sau FL Strategist 3.90M/3.75Lbs

Mesaj de Albert »

dancalinescu scrie: aveam si eu niste asteptari si am cam fost dezamagit de faptul ca nu mi s-a oferit nici o garantie (in scris) la produsele cumparate. :)
E simplu. Nu trebuia sa cumperi. Are balta peste, sunt tz magazine serioase de unde sa alegi ce doresti indiferent de buget.

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Albert, tu ai dreptate dar produsele la care aveam pretentia sa primesc garantie au fost comandate online. Cand au venit prin Fan Courier erau imbracate in polistiren si cu vreo 5 role de scoci de jur imprejur, insotite de chitanta de la Fan Courier pt incasare cash (plata ramburs). Faptul ca husele de la lansete aveau cate o taietura de circa 3 cm (de parca erau taiate cu cutterul) si ca una din lansete avea o mica zgarietura (era doar luata vopseaua un pic) nu m-a deranjat in mod deosebit pentru ca nu existau vicii care sa afecteze functionarea lansetelor. :)
Nu aveam de unde sa stiu ca pachetul nu continea si garantia. In plus, comanda am primit-o la locul de munca (din motive evidente) si a trebuit sa il desfac cand am ajuns acasa.
Vergile de undita le-am cumparat din magazinul fizic. La alea nu m-a deranjat ca mi-au oferit garantia "daca pocneste la primul peste" pentru ca in fond am luat ce aveau mai ieftin pe stoc (Energofish Goldstar Viking de 5M = 38 lei / bucata) si asteptarile erau din start reduse. :) Sincer nici nu stiu de ce am cumparat unditele.. Probabil din nostalgie pentru ca toata viata am fost unditar si am pescuit cu araci de lemn rupti dintr-un gard pe post de varga... :lol:
Revenind la ce ai zis tu cu magazinele "serioase" si asta e discutabil pentru ca in general aceste magazine ofera garantia producatorului, nu a lor. In alte cuvinte, daca o lanseta prezinta vicii, trebuie sa o trimiti la producator (de cele mai multe ori pe cheltuiala ta), urmand ca in termen de x zile (de cele mai multe ori termenul legal de 30 de zile de cand primesc ei produsul) sa ti-o repare sau sa o inlocuiasca. Daca se dovedeste a fi un viciu de fabricatie, ei ti-o schimba si probabil ti-o trimit cu serviciul de curierat suportat de ei.
Oare merita atata deranj cand e vorba de un produs de 100 si ceva de lei?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

dancalinescu scrie: Revenind la ce ai zis tu cu magazinele "serioase" si asta e discutabil pentru ca in general aceste magazine ofera garantia producatorului, nu a lor.
Zi zãu :)
dancalinescu scrie: Oare merita atata deranj cand e vorba de un produs de 100 si ceva de lei?
Normal. Sunt banii tai, ai muncit pentru ei. Sau noah, asa cred.
Mai ales cand la gioarse d-astea se "intampla" sa se strice, defecteze, cedeze mai des una-alta :)

FCS

Mesaj de FCS »

Fl strategist este o mizerie de lanseta, nu mai duceti baiatul in eroare, niste chinezarii facute sa fie cica lansete de crap, acum cativa ani la fel faceam si eu... cumparam toate mizeriile astea de lansete pe motiv ca sunt ieftine si nu ma deranja daca se rupeau ca imi luam altele si cand am invatat sa arunc si incepeam sa prind placerea pescuitului peste 100m se rupeau ca scobitorile si atunci am realizat ca o lanseta mai scumpa tine mai mult decat 10 mizerii dastea si te mai si scapa de supararea cand ajungi la pescuit si ramai fara lansete.
Am avut si Fl strategist , pokee si multe altele... carbon 0.... sunt un fel de compozit
De MTX 8 nu pot sa zic ca este o lanseta perfecta.... putin cam greuta (pt mine) , am aruncat de cateva ori cu ea si nu e pe placul meu dar intre cele 2 sigur a-si alege MTX + ca la Dan garantia este garantie.... iar la Dragon garantia nu mai este din momentul in care ai dat banii pe ea.
TNT BAITS CARP TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”