CARP SHOW a inceput

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: CARP SHOW a inceput

Mesaj de Florentin Iuga »

Frumos concurs, adevarat show. AV spunea spre final "il dau draq de cazinou, uite aici adrenalina!" De fapt l-am auzit spunand multe pe parcursul concursului. L-am auzit dandu-le indicatii lui Cristi Y. si Cornel Iacob in ultima seara : "in noaptea asta trebuie sa pescuim ca pe vremuri la Hobaia" (si a urmat instructiunea, pe care le-o pastrez confidentiala :wink: ), l-am auzit instruindu-si echipele referitor la monturi, mod de nadire, etc. De ce scriu despre Andrei si nu altcineva? Pentru ca a facut o mica omisiune. Trebuia, ca pentru un adevarat antrenament, sa dea aceleasi sfaturi si indemnuri si lotului national cu care va pleca in Franta. Poate a facut-o si nu stiu eu, poate doar a vrut sa-i vada cum se descurca singuri, oricum sunt convins ca o va face in atunci cand va fi momentul si a demonstrat inca odata ca are inzestrare pentru asa ceva.
In ceea ce priveste lotul Tancabesti (apropo si Carp Zone totodata), a fost incropit "pe genunchi" si mai mult din dorinta si cu contributia lui Vlad, pentru ca nu ne mai permiteam, intre atatea concursuri antamate deja sau trecute, sa mai participam. Asadar, cu un lot deficitar, cu Andrei (nepotu') Parfenie fara experienta la nivelul asta, in echipa cu Radu Iscru, cu Sandu Gabriel intrat cu temperatura in echipa cu Catalin Duta (dutapit, cum il alinta tot timpul AV) si care a fost nevoit sa plece acasa din prima noapte. Am avut o grila care nu era cotata ca fiind privilegiata dar am invatat ca pe Tancabesti cota o ridica pescarul si ca se poate castiga de unde nu te astepti. Nu sunt scuze sau lamentari tot ce spun, doar am vrut sa subliniez cu ce sanse am intrat in competitie. Sunt fericit ca am putut tine piept "buldozerului" Senzor si sunt sigur ca daca aveam un lot mai inchegat reuseam surpriza, nu doar un egal la puncte.
Felicitari Senzor, multumim pentru sansa de a participa la acest supershow, felicitari tuturor echipelor participante pentru ambitia si fair-playul de care au dat dovada (cu mentiune speciala pentru echipa Razvan Ulmeanu-Cezar Bibu, care ne-au tinut in frau la final), multumiri lotului Tancabesti pentru efort!

p.s. Multumiri Andrei pentru pop-up-urile "editie limitata", au contribuit la cei 5 pesti din ultima dimineata. Foarte bune!
Ultima oară modificat Lun Sep 21, 2009 15:38 de către Florentin Iuga, modificat 1 dată în total.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

radu badica scrie:Val te astept pe la Darvari daca nu participi.
Am sa vin Radule - macar sa cinstesc si eu baietii la 40 cotoare pe care le fac astazi . :wink:

Florentin Iuga

DrHook scrie:...de unde atata dusmanie pe echipa SENZOR,de fapt cred ca uni rezuma aceasta echipa la doua nume....Un lucru este clar,toti cei care vor sa se implice in competitiile de crap au un obiectiv clar.DEPASIREA REZULTATELOR ECHIPEI SENZOR. :) Din cate vad eu in aceasta miscare in marea majoritate implicati sunt fosti sportivi si acestia dupa cat se vede sunt fer play.
Orice sportiv doreste sa-l invinga pe cel mai bun, pe cel cu performantele cele mai mari, numai de aceea Senzor era tinta. Daca oamenii din componenta echipei ar fi fost "tinta", atunci poate totul se rezuma la o confruntare neortodoxa. Cand altii vor fi in top, ei vor costitui targetul de depasit.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Florentin Iuga

aici gresesti Florentine si nu ai priceput nimic din istoria asta . Echipa Senzor a fost si este cea mai mare tare echipa de pescuit la crap pe care Romania , deocamdata , a inventat-o ; subiect de inspiratie si de expertiza castigata de unii dintre noi . :wink:
Faptul ca acesti pescari , majoritatea trecuti acum de 40 ani , nu mai accepta cu atita nonsalanata si entuziasm tineresc toate injuriile si acuzatiile aduse aici , sau pe alte media , plus sedinte AGVPS , plus , plus ...... , este un semn de maturitate si de dezangajare voita a valorii dovedita fatza de "agora publica" , a carei opinie este de cele mai multe ori de o calitate crapista cel putin indoielnica .
Oamenii astia nu au ce si cui mai dovedi in tara si sunt super respectati pe la orice concursuri internationale pe unde merg . Au promovat tineret , au facut recorduri peste recorduri , au scris articole pe la reviste , au promovat nade , au castigat concursuri multe cu acele nade , au inventat monturi , au facut per total ce nu am facut nici unul dintre noi ( ma refer la astia vechi ! )
De ce s-au retras ? Da un search pe Google - si vezi ce se spune despre ei - pe forumurile romanesti !! Crezi ca lor le convine ca un copil de-al vreunuia ( au crescut puradeii...! deh ) sa citeasca cit de hotz este tatal lui ???? sau escroc ???? sau cum vrei tu ????

Nasol este ca realitatea dovedeste ca tot ei sunt cei mai buni , dar viata i-a facut sa nu mai participe la concursuri decit sporadic .

Respect dragi prieteni !!!

Florentin Iuga

La multi ani Val!
Eu tocmai bagai ieri al 48-lea crap in balta vietii si poate de la asta mi se trage faptul ca nu pricep o iota din ce vrei sa-mi transmiti :D . Unde gresesc? La felicitari sau la explicatia ca e firesc sa vrei sa te intreci cu cei mai buni?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Florentin Iuga scrie:La multi ani Val!
Eu tocmai bagai ieri al 48-lea crap in balta vietii si poate de la asta mi se trage faptul ca nu pricep o iota din ce vrei sa-mi transmiti :D . Unde gresesc? La felicitari sau la explicatia ca e firesc sa vrei sa te intreci cu cei mai buni?
La multi ani si tie Florentine !!! Ma bucur ca suntem "Fecioare" - amindoi :lol: . Nu pricepi un singur lucru - ca atacul la Senzor se face pe baza princicpiului FALS ca ei sunt hotzi si au furat mereu , au trucat concursuri , samd , samd ( in ideea in care strategia de echipa se confunda de catre neofitzi cu furtul ) !! Nu am vazut vreun pescar de competitie in afara mea sau a inca 2-3 pescari , care sa recunoasca cu MANDRIE ca fac parte din scoala Senzor , cu tot ce implica ea - dar pentru mine a implicat 99 % din ce stiu pe garla . Si m-au invatat bine , poate uit eu repede , dar asta e alta discutie .
Cind o alta echipa se va ridica atit de sus intern si international , fara atitea postari impotriva lor si fara atitea acuzatii , nu va mai cere nimeni vreun concurs cu ei , pentru ca isi pierd banii din start ;
Problema Senzorului nu este lipsa de valoare , pentru ca pe asta o au pe deplin si au dovedit-o mereu - problema este sau a fost contestarea permanenta , in ciuda evidentelor si prin consecinta aparitia sentimentului de deja - vu ! Om sanatos la cap sa fii - si daca de atitea ori apar clisee la orice concurs , precum ca ai castigat pe furt , te cam "jignovesti" si ii lasi pe altii sa duca dracului acest sport pe mai departe ....

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Felicitari cistigatorilor!
...a fost un concurs de pescuit la crap si doar ATIT; nimic spectaculos in rest.
arbitajul corect.
un gust amar ca si acest concurs a fost fraudat de catre cel putin de o echipa care a folosit spartura de porumb :!: :oops:

toti pesti nostri de duminica erau burdusiti de spartura :shock: :oops:
VA URMA........

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Frumos "rosteste" Val.Si eu recunosc ca multe lucruri le-am invatat de la SENZOR,ma rog mereu de ei sa ma ia pe unde merg si atarn la bunavointa lor care nu este deloc saraca :D .eu sunt de parere ca toti pescarii care sunt implicati in fenomenul asta sa recunoasca si sa aplaude toate initiativele si eforturile facute de acestia.Multi dintre cei care-i contesta sunt invidiosi ca nu au fost ei pionierii acestui sport ,asta este prima categorie,cea de-a doua este cea formata din patronii de magazine,care vor sa contorsioneze mai mult decat normal adevarul despre pescuit si peste.Bine zice un bun prieten"sculele sunt pentru pescari".Sa auzim de bine.
Balta Puiesti

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Multumesc pe acest canal de comunicatie tuturor prietenilor care de 2 ore incoace imi trimit mesaje de "la multi ani ! " Sunt off topic - dar sper ca mesajul sa isi gaseasca tzinta ! Mersi baieti !

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Felicitari SenZoR!!!Sunteti cei mai buni!

Cu aceasta ocazie ati reusit sa ma convingeti ca bulanul are un procent mai mic decat credeam eu in pescuit(cel putin intr-un concurs pe loturi :lol: ).Lasand gluma la o parte va felicit sincer si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru pescuitul romanesc.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”