In ceea ce priveste lotul Tancabesti (apropo si Carp Zone totodata), a fost incropit "pe genunchi" si mai mult din dorinta si cu contributia lui Vlad, pentru ca nu ne mai permiteam, intre atatea concursuri antamate deja sau trecute, sa mai participam. Asadar, cu un lot deficitar, cu Andrei (nepotu') Parfenie fara experienta la nivelul asta, in echipa cu Radu Iscru, cu Sandu Gabriel intrat cu temperatura in echipa cu Catalin Duta (dutapit, cum il alinta tot timpul AV) si care a fost nevoit sa plece acasa din prima noapte. Am avut o grila care nu era cotata ca fiind privilegiata dar am invatat ca pe Tancabesti cota o ridica pescarul si ca se poate castiga de unde nu te astepti. Nu sunt scuze sau lamentari tot ce spun, doar am vrut sa subliniez cu ce sanse am intrat in competitie. Sunt fericit ca am putut tine piept "buldozerului" Senzor si sunt sigur ca daca aveam un lot mai inchegat reuseam surpriza, nu doar un egal la puncte.
Felicitari Senzor, multumim pentru sansa de a participa la acest supershow, felicitari tuturor echipelor participante pentru ambitia si fair-playul de care au dat dovada (cu mentiune speciala pentru echipa Razvan Ulmeanu-Cezar Bibu, care ne-au tinut in frau la final), multumiri lotului Tancabesti pentru efort!
p.s. Multumiri Andrei pentru pop-up-urile "editie limitata", au contribuit la cei 5 pesti din ultima dimineata. Foarte bune!