Corbu -Constanta /Campionat National ,cred ca 2013 ...
Tragem la sorti si eu cu Ghita Adrian cadem pe C-uri .
Ajungem pe stand si plecam pe-o strategie gandita de mine mult timp ... Punem doua lansete pe clips la 90 metrii si doua la 60 metrii + 8 rezerve la aceste distante + 2 lansete libere sa lansam cat vrem . Punem un marker la 80 metrii si unul la 50 metrii (masurat ) si incepem sa nadim pe markere consistent . Programul stabilit de nadire era simplu si anume : din 45 de minute in 45 minute nadeam cate-o borseta de aproximativ 2 kg si schimbam lansetele la fiecare jumatate de ora indiferent daca trage s-au nu
Practic mereu aveai ceva de facut ...si te tinea in `priza . Indiferent de ce se intampla nadeam si schimbam lansetele . Noaptea pentru ca-i mai greu de pescuit, pescuiam doi si
numai ziua dormeam cate 4 ore de fiecare . Dupa 5 ore vine cantarul si noi nimic

, mai vine inca un cantar dupa 5 ore si tot nimic

.. restul prindeau dar noi nimic

...Ne vedem noi de strategia noastra si nadim consistent chiar daca nu aveam nici un tzac . Abia dupa 20 ore incepem si noi sa prindem dar cu cat trecea timpul cu atat prindeam mai mult . Ma uit pe clasament si vad ca locul 1 este la peste 200 kg fata de noi si noi eram clasati prin-tre ultimii

. Mergem pe acees strategie de nadire si in ultimele 30 de ore incepem sa prindem asa de mult incat terminam la final pe locul 2 dar aproape de locul 1 ....
La final am cantarit nada si cum stiam cu ce avusesem in stand am stiut exact cate boiliesuri am nadit
numai din cobra in 72 ore

FIX
118 KG .
Daca mai tinea concursul o zi cred ca terminam lejer pe locul 1 cu o diferenta mare ....
Am povestit aceasta intamplare sa vedeti ca se poate nadi suta de kg lejer daca-ti pui mintea

Noi am nadit cred ca 30 kg numai boiliesuri de 18mm ..daca erau de 24 era mai mare cantitatea consumata . La CN 2014 am plecat pe aceeas strategie si a mers .... in 2015 s-a schimbat strategia pentru ca s-a modificat balta si am gresit (
eu personal ) si am dus lotul nostru la pierzanie ... Se mai intampla

. Am neglijat pestii de talie mica dar nici nu prea este punctul nostru forte sa pescuim pe `prafuri si ne-am `curatat singuri .Am incercat pe ``prafuri si-mi pare rau ca nu am pescuit numai la boliesuri ....macar pierdeam pe stilul cu,care-l stiam noi (la boiliesuri) .Asa am incercat sa pescuim
si cu ceva care inca nu stim si ne scapa unele chichite care fac diferenta .