gabi scrie:
sunt de parere ca asupra acestui caz sa se pronunte la sedinta din 18 noiembrie presedintii de cluburi. atunci se va afla exact povestea gentii si a impartelii lucrurilor din ea
Nu dati mai multa importanta cluburilor decit este cazul . Acest incident trebuie judecat de institutia care a dat mandatul de reprezentare internationala , AGVPS - institutie care va hotari prin organismele ei de control si performanta , ce s-a intimplat , ce sanctiuni ( sau nu ) se vor lua , impotriva cui , samd . Nu puteti voi judeca un incident care implica numele de Romania , pentru ca nu aveti aceasta cadere , prin lipsa de mandat diplomatic . Se scrie prea mult despre cluburi si presedinti de cluburi , revin si repet nimeni in afara de AGVPS nu detine reprezentarea internationala a Romaniei , cesionata , pe anumite principii si temporar catre APCR .
Daca se schimba macazul , tot esafodajul acestor sedinte , presedinti , balti , comitete executive , balti , interse , se rispieste ca un foc de paie , brusc si poate de neinteles pentru unii care nu vor sa judece .
La cum merg "lucrurile" , care sunt filmate public si pot fi vizionate de noi toti , nu cred ca "atza" mai tine mult .
Pina la urma se confunda o insititutie de interes public ( care nu isi permite erori de genul am jucat fotbal cu un sac si am "imprumutat" camera foto ) , cu niste sedinte la o balta buna din Romania , in care se fac si desfac "guverne" . Democratic , e o joaca buna , practic ce se vede .... e departe de realitatea publica ! In continuare ne jucam de-a Romania si nu avem dreptul asta .