CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Mary2005

Re: CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de Mary2005 »

andrei vladeanu scrie:
Doru Ionica scrie:Daca s-a stabilit clar ca a fost NON COMBAT ,trebuiesc aplicate neaparat sanctiuni.
nu ca s-a stabilit, au recunoscut in sedinta. insa s-au aparat ca nu au realizat ca e ceva rau. si ca a fost strategie de club.

Urmareste inregistrarea si ai sa auzi ca nu am afirmat asa ceva ...

acum acel club s-a impartit in trei (cel putin) si ataca pe loturi CN 2010.

clubul nou infiintat nu este facut de mine , nu apartine clubului CarpZone , apartine lui Bogdan Caba si presedinte este Dan Marinita , daca ei considera ca trebuie sa fiu eliminat din club si este dorinta lor , sigur o voi respecta ...

iar culmea tupeului e ca, asa cum am mai zis, trei presedinti sunt din cei implicati in combinatiiile de anul trecut.

iar denaturezi , nu sunt presedintele clubului Natural Carp
CS Natural Carp

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@mary2005

Ma saracie, ai anuntat ca nu mai scri in viata ta pe Crapmania, apoi ai fugit pe alte forumuri sa te plangi si sa ne jignesti pe toti(adica toti userii forumului Crapmania).
Acum vad ca ai aparut iar ca musca la cacat.
Asa ca marsh si pareste in alta parte ca te-am suprimat ! Paracioasa mica..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Cornel Serbu ai ceva cu mine ?
Am tolba plina !

Profan

Mesaj de Profan »

Vladut Mateianu scrie:@mary2005

Ma saracie, ai anuntat ca nu mai scri in viata ta pe Crapmania, apoi ai fugit pe alte forumuri sa te plangi si sa ne jignesti pe toti(adica toti userii forumului Crapmania).
Acum vad ca ai aparut iar ca musca la cacat.
Asa ca marsh si pareste in alta parte ca te-am suprimat ! Paracioasa mica..... :oops:
M-am inregistrat pe site de cateva zile iar acesta este primul meu post - si ultimul totodata.
Nu-mi vine sa cred ca Vladut Mateianu poate sa scrie asa ceva. Pe deasupra mai e si administratorul acestui site. Rusine, domnule Mateianu si rusine domnilor "campioni".

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Bine ca nu mai scrii ca la cat esti de prost mata se dadea cu capul de pereti. :oops: :oops: :oops:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Guguianu scrie:Cornel Serbu ai ceva cu mine ?
am glumit, n-am nimic cu tine, dar, vorba ta...doar asa mai dai si tu un telefon :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

gabi scrie: sunt de parere ca asupra acestui caz sa se pronunte la sedinta din 18 noiembrie presedintii de cluburi. atunci se va afla exact povestea gentii si a impartelii lucrurilor din ea
Nu dati mai multa importanta cluburilor decit este cazul . Acest incident trebuie judecat de institutia care a dat mandatul de reprezentare internationala , AGVPS - institutie care va hotari prin organismele ei de control si performanta , ce s-a intimplat , ce sanctiuni ( sau nu ) se vor lua , impotriva cui , samd . Nu puteti voi judeca un incident care implica numele de Romania , pentru ca nu aveti aceasta cadere , prin lipsa de mandat diplomatic . Se scrie prea mult despre cluburi si presedinti de cluburi , revin si repet nimeni in afara de AGVPS nu detine reprezentarea internationala a Romaniei , cesionata , pe anumite principii si temporar catre APCR .
Daca se schimba macazul , tot esafodajul acestor sedinte , presedinti , balti , comitete executive , balti , interse , se rispieste ca un foc de paie , brusc si poate de neinteles pentru unii care nu vor sa judece .
La cum merg "lucrurile" , care sunt filmate public si pot fi vizionate de noi toti , nu cred ca "atza" mai tine mult .
Pina la urma se confunda o insititutie de interes public ( care nu isi permite erori de genul am jucat fotbal cu un sac si am "imprumutat" camera foto ) , cu niste sedinte la o balta buna din Romania , in care se fac si desfac "guverne" . Democratic , e o joaca buna , practic ce se vede .... e departe de realitatea publica ! In continuare ne jucam de-a Romania si nu avem dreptul asta .

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

barbumarius scrie:Bine ca nu mai scrii ca la cat esti de prost mata se dadea cu capul de pereti. :oops: :oops: :oops:
Felicitari pentru exprimare. Daca nu ma insel dumneavoastra sunteti Campion National 2009, o persoana de la care ceilalti ar trebui sa invete. CE ?
Cu stima,
pentru toti pescarii care inca mai considera pescuitul un HOBBY.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Alin, s-a ajuns la un nivel intre pescari.
Ia si tu aceeasi actiune ca si foarte multi dintre pescari! Hai pe balta la peste si lasa-i sa se certe pe forum cat doresc!
Pt ca pt noi inca e un hobby !

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Cornel Serbu

Te-am rugat sa nu ne mai implici in scenariile tale. Ai inceput ziua cu Sorin si o termini cu Gogu. Una vorbim si alta facem. Inca o data, multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”